Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
NORA spyruoklinis Pocket čiužinys miegamojo lovai
NUOTRAUKOS
NORA spyruoklinis Pocket čiužinys miegamojo lovai

NORA spyruoklinis Pocket čiužinys miegamojo lovai

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai ir pasirinkimai skiltyje "papildomi prekės parametrai".
NORA – dvipusis spyruoklinis čiužinys, suteikiantis taisyklingą atramą ir puikiai prisitaikantis prie kūno formų.

Čiužinio ypatybės:
ergonomiškas;
tolygiai paskirstantis kūno svorį;
su kietumo suteikiančiu kokoso pluoštu;
pralaidus orui;
neperduoda judesių.

Čiužinio branduolys sudarytas iš 7 zonų vilktų, kišeninių (Pocket) spyruoklių. Kiekviena spyruoklė individualiai reaguoja ir dinamiškai prisiderina prie atskirų kūno dalių formos bei taisyklingai paskirsto žmogaus kūno svorį. Todėl, jei miegate ne vienas, judant vienam žmogui judesys nepersiduoda kitam. Kiekviena spyruoklė įvilkta į atskirą tekstilinį maišelį, tokiu būdu jos neturi tiesioginio sąlyčio taškų, kas leidžia čiužiniui išlikti begarsiu. Iš abiejų pusių čiužinį dengia putų poliuretano lakštai.

Tai universalus vidutinio kietumo čiužinys, kurį galima naudoti iš abiejų pusių. Rekomenduojama čiužinį 2–3 kartus per metus apversti, kad labiausiai įdumbančios vietos grįžtų į pradinę padėtį ir užtikrintumėte kokybišką ir patogų miegą.

Visuose keturiuose čiužinio bortuose padarytos papildomos vėdinimo angelės užtikrina maksimalią oro cirkuliaciją.

Užvalkalas pagamintas iš žakardinio audinio. Iš abiejų pusių daigstytas antialergine putlia medžiaga 200 g/m². Praktiškumo suteikia atsegamas užtrauktukas, kuris dengia visas čiužinio kraštines, todėl patogu prižiūrėti ir užtikrinti visapusišką higieną. Užvalkalą galima skalbti iki 40 °C temperatūroje arba valyti sausu cheminiu būdu.
Galima rinktis užvalkalus iš septynių variantų.
Čiužinio aukštis su užvalkalu – apie 19 cm.

Čiužinio branduolį sudaro:
putų poliuretanas VB (T-27 kg/m³) – 3 cm;
neaustinė kamšytinė medžiaga;
7 zonų kišeninių (Pocket) spyruoklių blokas – 256 vnt./m²;
spyruoklės įvilktos į atskirus maišelius;
neaustinė kamšytinė medžiaga;             
ortopedinė apkrova (1 žmogui) – 100 kg;
lovos pagrindas – grotelės.

Čiužinys – dvipusis.

NORA spyruoklinis Pocket čiužinys yra ergonomiškas ir puikiai tinka tiems, kurie vertina patogumą miegant. Šio čiužinio branduolys susideda iš 7 zonų vilktų, kišeninių (Pocket) spyruoklių, kurios leidžia kiekvienai daliai kūno individualiai prisitaikyti prie miegantojo formos. Tai tolygiai paskirsto kūno svorį, užtikrinant optimalų miegą be slėgio taškų.

Kiekviena spyruoklė yra įdėta į atskirą tekstilinį maišelį, kuris užtikrina, kad jos neturi tiesioginio sąlyčio taškų, o tai padeda išvengti čiužinio deformacijos. Šis dizainas leidžia čiužiniui išlikti begarsiu ir neperduoti judesių, todėl, jei miegate ne vienas, judant vienam žmogui judesys nepersiduoda kitam.

Norint išlaikyti čiužinį kokybišką, rekomenduojama jį 2–3 kartus per metus apversti, kad labiausiai įdumbančios vietos grįžtų į pradinę padėtį. Tai padės užtikrinti nuolatinį komfortą ir kokybišką miegą. Čiužinys yra universalus, su galimybe naudoti jį iš abiejų pusių, suteikiant vartotojui daugiau lankstumo pagal individualius poreikius.

Čiužinio bortuose yra papildomos vėdinimo angelės, užtikrinančios maksimalią oro cirkuliaciją. Šis svarbus elementas padeda išlaikyti optimalią temperatūrą čiužinyje ir užtikrinti šviežią miegamąją aplinką. Su kietumo suteikiančiu kokoso pluoštu ir pralaidumu orui, NORA spyruoklinis Pocket čiužinys yra puikus pasirinkimas tiems, kurie siekia geriausios miego patirties.

Garantija – 2 metai.

Klauskite

Blog interjero
patarimai