Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
Iki -10%
OMEGA spyruoklinis Pocket čiužinys su kokoso pluoštu miegamojo lovai
NUOTRAUKOS
OMEGA spyruoklinis Pocket čiužinys su kokoso pluoštu miegamojo lovai

OMEGA spyruoklinis Pocket čiužinys su kokoso pluoštu miegamojo lovai

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai ir pasirinkimai skiltyje "papildomi prekės parametrai".
OMEGA – tai kokybiškas, dvipusis spyruoklinis čiužinys su galimybe rinktis kietesnį arba minkštesnį pagrindą miegui.

Čiužinio ypatybės:
kiekviena spyruoklė įvilkta į atskirą tekstilės maišelį;
su kokoso pluoštu išskirtinai standus ir laidus orui;
universalus, dvipusis su galimybe rinktis kietesnę ar minkštesnę puses.

Čiužinio branduolys sudarytas iš 7 zonų kišeninių (Pocket) spyruoklių, kurios iš vienos pusės yra padengtos kokoso pluošto plokšte. Šios medžiagos labai svarbi savybė yra išskirtinis laidumas orui ir standumas, taip pat kokoso plaušas pasižymi antibakterinėmis savybėmis, todėl ilgą laiką išlieka tvirtas ir elastingas.

Kita čiužinio pusė padengta padidinto elastingumo putų poliuretano lakštu. Šis čiužinys vertinamas dėl savo elastingumo ir ortopedinių savybių. Čiužinį galima naudoti iš abiejų pusių, tačiau reikalingas tvirtas orui pralaidus lovos pagrindas arba grotelės be padėčių nustatymo. Tai universalus čiužinys, tinkantis žmonėms, kuriems patinka kietesnė lova ir tiems, kurie teikia pirmenybę minkštesnei, tereikia čiužinį apversti. Jis pasižymi puikia ventiliacija, todėl ilsėtis ant čiužinio su kokoso užpildu nebūna per karšta.

Visuose keturiuose čiužinio bortuose padarytos papildomas vėdinimo angelės. Tai suteikia gaminiams eksploatavimo metu maksimalų vėdinimą.

Užvalkalas yra pagamintas iš švelnaus trikotažinio audinio, kurį malonu liesti. Iš abiejų pusių daigstytas antialergine putlia medžiaga 200 g/m². Užvalkale yra užtrauktukas, dėl kurio jis yra lengvai nuimamas. Prireikus galima skalbti iki 40 °C temperatūroje.
Užvalkalą galima rinktis iš septynių siūlomų variantų. 
Čiužinio aukštis su užvalkalu – apie 20cm.

Čiužinio branduolį sudaro:
medvilnės sluoksnis 250 gr/m².;                                     
padidinto elastingumo putų poliuretanas HR (T-37 kg/m³) – 2 cm.
spyruoklės įvilktos į atskirus maišelius;
7 zonų kišeninių (Pocket) spyruoklių blokas – 256 vnt./m²;
neaustinė kamšytinė medžiaga;
padidinto elastingumo putų poliuretanas HR (T-37 kg/m³) – 3 cm;
ortopedinė apkrova (1 žmogui) – 100–110 kg;
lovos pagrindas – grotelės;
kokoso pluoštas – 2 cm.

Čiužinys – dvipusis. 

 

Aprašymas

 

OMEGA spyruoklinis Pocket čiužinys su kokoso pluoštu yra aukštos kokybės ir inovatyvus miegamojo atributas, sukuriantis optimalias sąlygas giliam ir sveikam miegui. Šis čiužinys yra puikus pasirinkimas tiems, kurie ieško universalumo ir nori mėgautis tiek kietesne, tiek minkštesne čiužinio puse.

Čiužinio branduolys, sudarytas iš 7 zonų kišeninių spyruoklių, kiekviena įvilkta į atskirą tekstilės maišelį, užtikrina individualų kūno palaikymą. Viena pusė padengta kokoso pluoštu, kuris ne tik suteikia čiužiniui išskirtinį laidumą orui, bet ir pasižymi antibakterinėmis savybėmis, ilgą laiką išlaikydamas čiužinio tvirtumą. Kita pusė padengta padidinto elastingumo putų poliuretano lakštu, kuris suteikia čiužiniui elastingumo ir ortopedines savybes.

Čiužinys yra dvipusis, leidžiantis pasirinkti tarp kietesnės ar minkštesnės puses. Tai suteikia vartotojui galimybę prisitaikyti prie savo miego poreikių ir pageidavimų. Svarbu paminėti, kad norint visapusiškai patirti čiužinio privalumus, reikalingas tvirtas orui pralaidus lovos pagrindas arba grotelės be padėčių nustatymo.

Čiužinio vėdinimo sistema yra dar viena išskirtinė savybė – visuose keturiuose bortuose yra papildomos vėdinimo angelės, užtikrinančios maksimalų vėdinimą naudojimo metu. Užvalkalas, pagamintas iš švelnaus trikotažinio audinio, su antialergine putlia medžiaga, užtikrina patogumą ir lengvą priežiūrą. Galima pasirinkti iš septynių skirtingų užvalkalo variantų, kurie atitiks skirtingus skonio ir stiliaus poreikius.

Su aukščiu apie 20 cm su užvalkalu, OMEGA spyruoklinis Pocket čiužinys su kokoso pluoštu yra puikus pasirinkimas tiems, kurie vertina kokybę, komfortą ir sveiką miegą.

Garantija – 3 metai.

Klauskite

Blog interjero
patarimai