Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
MEDEINA dvipusis  padidinto elastingumo putų poliuretano spyruoklinis Pocket čiužinys miegamojo lovai su kanapių pluoštu MEDEINA dvipusis  padidinto elastingumo putų poliuretano spyruoklinis Pocket čiužinys miegamojo lovai su kanapių pluoštu
NUOTRAUKOS
MEDEINA dvipusis  padidinto elastingumo putų poliuretano spyruoklinis Pocket čiužinys miegamojo lovai su kanapių pluoštu
MEDEINA dvipusis  padidinto elastingumo putų poliuretano spyruoklinis Pocket čiužinys miegamojo lovai su kanapių pluoštu

MEDEINA dvipusis padidinto elastingumo putų poliuretano spyruoklinis Pocket čiužinys miegamojo lovai su kanapių pluoštu

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai ir pasirinkimai skiltyje "papildomi prekės parametrai".
MEDEINA – tai kokybiškas, dvipusis spyruoklinis čiužinys su galimybe rinktis kietesnį arba minkštesnį miego pagrindą.
  
Čiužinio ypatybės:
kiekviena spyruoklė įvilkta į atskirą tekstilės maišelį;
su padidinto elastingumo putų poliuretano HR ir kanapių pluošto deriniu;
dvipusis: galima rinktis kietesnę arba minkštesnę čiužinio pusę;
miegant judesiai nepersiduoda šalia miegančiam;
suteikia taisyklingą atramą stuburui;
išskirtinai laidus orui, tvirtas ir elastingas.

Čiužinio branduolys sudarytas iš 7 zonų vilktų kišeninių (Pocket) spyruoklių. Tokioje sistemoje kiekviena spyruoklė yra įvilkta į neaustos medžiagos kišenėlę, jų yra 256 vnt./m², dėl to kiekviena iš jų individualiai reaguoja ir sugeria miegančiojo judesius. Taip juda ne visas čiužinio paviršius, o tik ta vieta, kuriai tenka kūno svoris.
Čiužinys yra dvipusis. Viena, kietesnė čiužinio pusė yra dengta padidinto elastingumo putų poliuretano HR ir natūralaus kanapių pluošto deriniu. Padidinto elastingumo putų poliuretanas HR pagamintas iš atvirų porų ląstelių struktūros, kuri garantuoja didesnį drėgmės garinimą ir palaiko stabilią oro cirkuliaciją miego metu.

Kanapių pluoštas išsiskiria antibakterinėmis savybėmis. Šis pluoštas yra pralaidus orui, greitai išgarina drėgmę, sulaiko kūno šilumą ir leidžia odai kvėpuoti. Kanapių pluoštas yra pats stipriausias iš visų natūralių pluoštų, todėl iš jo pagaminti gaminiai tarnauja ypač ilgai. Kanapių pluoštas suteikia čiužiniui tvirtumo ir atsparumo dilimui, dėl to čiužinys yra ilgaamžis. Be to, kanapės yra auginamos natūraliai, joms nereikia cheminių trąšų.

Kita, vidutinio kietumo pusė yra dengta padidinto elastingumo putų poliuretanu HR patiks mėgstantiems ne tokį kietą miego pagrindą.

Visose keturiuose čiužinio bortuose padarytos papildomos vėdinimo angelės. Tai suteikia gaminiui eksploatavimo metu maksimalų vėdinimą.
Užvalkalas yra pagamintas iš švelnaus trikotažinio audinio, kurį malonu liesti. Iš abiejų pusių daigstytas antialergine putlia medžiaga 200 g/m². Užvalkalas nuvelkamas užtrauktuku ir skalbiamas 40 ºC temperatūroje arba valomas sausu cheminiu būdu.
Užvalkalą galima rinktis iš septynių siūlomų variantų.
Čiužinio aukštis su užvalkalu – apie 21 cm.

Čiužinio techninis aprašymas:
padidinto elastingumo putų poliuretanas HR 35 kg/m³ – 3 cm;
kanapių pluoštas 0,8 cm;
papildoma spyruoklių apsauga;
7 minkštumo zonų (Pocket) spyruoklių blokas – 256 vnt./m²;
padidinto elastingumo putų poliuretanas HR 37 kg/m³ – 3 cm;
čiužinys dvipusis;
kietumas – vidutinio kietumo;
vieno miegančiojo svoris – iki 100–110 kg.

 

Aprašymas

 

MEDEINA dvipusis padidinto elastingumo putų poliuretano spyruoklinis Pocket čiužinys yra aukštos kokybės miegamojo produkto pasirinkimas, kuris pateikia puikią atramą ir komfortą miegančiajam. Šis čiužinys sukuriamas su ypatingais detaliais, kurie padeda užtikrinti gerą miego patirtį.

Čiužinio dizainas pasižymi 7 zonų vilktų kišeninių (Pocket) spyruoklių branduoliu, kuris suteikia individualią atramą kiekvienai kūno daliai. Kiekviena spyruoklė yra įvilkta į atskirą tekstilės maišelį, o jų yra 256 vienetai kvadratiniam metrui. Ši unikali sistema leidžia kiekvienai spyruoklei individualiai reaguoti į miegančiojo judesius, taip užtikrinant efektyvią atramą stuburui. Tai leidžia judėti tik toje čiužinio dalyje, kuriai tenka kūno svoris, taigi, judesiai nepersiduoda šalia miegančiam.

Čiužinio dvipusis dizainas leidžia pasirinkti tarp kietesnės arba minkštesnės čiužinio pusės, todėl galima pritaikyti čiužinį pagal asmeninius pageidavimus ir miego poreikius. Kietesnė čiužinio pusė yra dengta padidinto elastingumo putų poliuretano HR ir natūralaus kanapių pluošto deriniu. Padidinto elastingumo putų poliuretanas HR užtikrina optimalų drėgmės garinimą ir oro cirkuliaciją, o kanapių pluoštas suteikia natūralumą ir patogumą.

Visas čiužinys yra išskirtinai laidus orui, tvirtas ir elastingas. Šios savybės padeda palaikyti sveiką miegą, užtikrinant, kad miego metu būtų suteikiama tinkama stuburo atrama ir visapusiškas komfortas. MEDEINA dvipusis padidinto elastingumo putų poliuretano spyruoklinis Pocket čiužinys yra puikus pasirinkimas tiems, kurie siekia geros miego kokybės ir ilgaamžiško komforto.

Garantija – 3 metai.

Klauskite

Blog interjero
patarimai