Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
HILDING SELECT EXPERT lovos grotelės su pakeliamu galvūgaliu ir kojūgaliu
NUOTRAUKOS
HILDING SELECT EXPERT lovos grotelės su pakeliamu galvūgaliu ir kojūgaliu

HILDING SELECT EXPERT lovos grotelės su pakeliamu galvūgaliu ir kojūgaliu

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai ir pasirinkimai skiltyje "papildomi prekės parametrai".
42 elastingų lamelių, įtvirtintų laikikliuose, atspariuose deformacijai ir plyšimui.
Kietumo reguliavimas vidurinėje zonoje.
Pakeliamas galvūgalis ir kojūgalis.
Aukštis 9 cm.

 

Aprašymas

 

HILDING SELECT EXPERT lovos grotelės yra aukštos kokybės ir funkcionalios lovos aksesuarai, sukurti siekiant užtikrinti aukščiausią miego komfortą. Šios grotelės išsiskiria ne tik moderniu dizainu, bet ir išskirtinėmis savybėmis, kurios padeda optimizuoti miego kokybę.

Pagrindinė šių grotelių savybė yra 42 elastingos lamelės, kurios yra įtvirtintos specialiuose laikikliuose. Šie laikikliai ne tik suteikia patikimą tvirtumą, bet ir yra atsparūs deformacijai bei plyšimui, užtikrinant ilgalaikę grotelių tarnavimą. Tai yra ypatingai svarbu siekiant išvengti potencialių gedimų ar nepatogumų miego metu.

Grotelėse taip pat yra galimybė reguliuoti kietumą vidurinėje zonoje. Ši funkcija leidžia prisitaikyti prie individualių miego poreikių ir pageidavimų, suteikiant galimybę pasirinkti tinkamiausią kietumo lygį. Tai yra naudinga tiems, kurie nori pasiekti optimalų miego komfortą.

Be to, HILDING SELECT EXPERT grotelėse yra pakeliamas galvūgalis ir kojūgalis. Ši savybė suteikia galimybę reguliuoti lovos padėtį pagal asmeninius poreikius, pavyzdžiui, pakeliant galvą ar kojas, kad būtų patogu skaityti knygą ar žiūrėti televizorių.

Grotelių aukštis yra 9 cm, kas užtikrina, kad jos paprastai telpa į daugumą lovos rėmų, taip suteikiant papildomą palaikymą ir patogumą miegant.

HILDING SELECT EXPERT lovos grotelės yra puikus pasirinkimas tiems, kurie ieško aukštos kokybės miego priedų su moderniu dizainu ir išskirtinėmis funkcijomis. Šios grotelės tikrai prisidės prie geresnio miego ir bendro gerovės jausmo.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Blog interjero
patarimai