Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
TOP HYGIENIC LUX higieninis apsauginis plonas čiužinio apklotas  su antialerginiu audiniu
NUOTRAUKOS
TOP HYGIENIC LUX higieninis apsauginis plonas čiužinio apklotas  su antialerginiu audiniu

TOP HYGIENIC LUX higieninis apsauginis plonas čiužinio apklotas su antialerginiu audiniu

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai ir pasirinkimai skiltyje "papildomi prekės parametrai".
Kokybiškas dygsniuotas apklotas yra skirtas pirmiausia čiužiniui, siekiant jį apsaugoti nuo sutepimo.
Audinys pasižymi nuo dulkių erkučių apsaugančiu poveikiu bei apdorotas “Sanitized” būdu.
Be to, audinys pasižymi į žmogaus kūno temperatūros pokyčius reaguojančia “RucoPur” technologija, mažinančia prakaitavimą ir turinčia antistatinį poveikį.
Apklotą galima skalbti iki 60°C temperatūroje.
Audinys ir vatinas atitinka tarptautinį „Oeko-Tex 100“ standartą.
Aukštis - 1 cm.
Nestandartiniai matmenys negaminami.

 

Aprašymas

 

TOP HYGIENIC LUX higieninis apsauginis plonas čiužinio apklotas yra aukštos kokybės dygsniuotas produktas, sukurtas specialiai čiužiniui apsaugoti nuo sutepimo. Šis apklotas ne tik užtikrina čiužinio ilgaamžiškumą, bet ir suteikia išskirtinę higienos apsaugą.

Audinys, iš kurio pagamintas šis apklotas, turi unikalų nuo dulkių erkučių apsaugančią savybę, užtikrinantį švarą ir sveikatą miegamajam. Be to, audinys yra apdorotas "Sanitized" būdu, kuris dar labiau stiprina jo antibakterinį efektą, mažindamas mikroorganizmų buvimą.

Svarbi šio apkloto savybė yra inovatyvi "RucoPur" technologija, kuri leidžia audiniui reaguoti į žmogaus kūno temperatūros pokyčius. Ši technologija ne tik sumažina prakaitavimą, bet ir turi antistatinį poveikį, užtikrindama komfortą miegamajame ir puikią miego kokybę.

Praktiškumas yra dar vienas šio apkloto privalumas - jį galima lengvai ir patogiai skalbti iki 60°C temperatūroje, taip suteikiant papildomą švarą ir šviežumą.

Svarbu paminėti, kad tiek audinys, tiek vatinas atitinka tarptautinį „Oeko-Tex 100“ standartą, kuris garantuoja, kad produktas yra nekenksmingas žmonėms ir atitinka aukštus aplinkosaugos ir sveikatos standartus.

Šio higieninio apkloto aukštis siekia tik 1 cm, todėl jis nesukelia jokio diskomforto miegamajame ir puikiai tinka tiems, kurie vertina ne tik higieną, bet ir patogumą. Su TOP HYGIENIC LUX higieniniu apsauginiu plonu čiužinio apklotu jūsų miegamasis taps ne tik švarus, bet ir komfortiškas bei sveikas.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Blog interjero
patarimai