Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
TOP HYGIENIC higieninis apsauginis plonas čiužinio apklotas
NUOTRAUKOS
TOP HYGIENIC higieninis apsauginis plonas čiužinio apklotas

TOP HYGIENIC higieninis apsauginis plonas čiužinio apklotas

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai ir pasirinkimai skiltyje "papildomi prekės parametrai".
Paprastas, dygsniuotas apklotas yra skirtas čiužiniui nuo sutepimo bei prakaito apsaugoti.
Kampuose yra gumytės, kuriomis apklotą galima pritvirtinti prie čiužinio.
Apklotą galima skalbti iki 40 °C temperatūroje.
Gaminyje naudojamas audinys bei vatinas atitinka tarptautinį „Oeko-Tex 100“ standartą.
Aukštis - 1 cm.
Nestandartiniai matmenys negaminami.

 

Aprašymas

 

TOP HYGIENIC higieninis apsauginis plonas čiužinio apklotas yra nepakeičiamas sprendimas siekiant užtikrinti ne tik komfortą, bet ir aukštą higienos lygį miegamajame. Šis dygsniuotas apklotas sukuriamas su mintimi apsaugoti čiužinį nuo įvairių nešvarumų, sutepimo bei prakaito.

Viena iš svarbiausių šio čiužinio apkloto savybių yra jo universalumas. Jis tinkamas visų tipų čiužiniams, suteikiant patogumą ir ilgaamžiškumą. Kadangi čiužinio apklotą lengva prikabinti prie čiužinio, tai užtikrina, jog ji neslysta ir išlieka tinkamai fiksuota per naktį. Kampuose esančios gumytės suteikia patikimą prigludimą, o tai užtikrina ne tik čiužinio apsaugą, bet ir miegantįjį nuo galimo diskomforto.

Lengva priežiūra yra dar viena TOP HYGIENIC čiužinio apkloto pranašumas. Jį galima skalbti iki 40 °C temperatūroje, todėl jūsų miegamasis visada išliks švarus ir gaivus. Tai svarbu ne tik siekiant ilgaamžiškumo, bet ir užtikrinant higieniškas sąlygas.

Gaminyje naudojamas audinys ir vatinas atitinka tarptautinį „Oeko-Tex 100“ standartą. Tai reiškia, kad medžiagos yra nepavojingos sveikatai, nekenkia odai, ir atitinka griežtus aplinkosaugos reikalavimus. Ši sertifikacija rodo įsipareigojimą priežiūrai dėl jūsų gerovės.

TOP HYGIENIC higieninis apsauginis plonas čiužinio apklotas su aukščiu 1 cm yra subtilus ir nepermatomas, todėl nekeičia čiužinio komforto. Jis yra puikus pasirinkimas siekiant apsaugoti čiužinį ir užtikrinti aukštą higienos lygį miegamajame. Investuokite į jūsų miego komfortą ir saugumą su TOP HYGIENIC čiužinio apklotu!

Garantija 2 metai.

Klauskite

Blog interjero
patarimai