Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
LAGŪNA Multipocket spyruoklių čiužinys miegamojo lovai su orui pralaidžiu Clima lateksu
NUOTRAUKOS
LAGŪNA Multipocket spyruoklių čiužinys miegamojo lovai su orui pralaidžiu Clima lateksu

LAGŪNA Multipocket spyruoklių čiužinys miegamojo lovai su orui pralaidžiu Clima lateksu

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai ir pasirinkimai skiltyje "papildomi prekės parametrai".
LAGŪNA – tai modernus Multipocket spyruoklių sistemos čiužinys, pagamintas naudojant aukščiausios kokybės medžiagas ir skirtas įnoringiausiems.

Čiužinio ypatybės:
išskirtinai elastingas ir komfortiškas;
su natūraliu kokoso pluoštu, suteikiančio kietumo;
su orui pralaidžiu Clima lateksu;
universalus, dvipusis čiužinys su galimybe pasirinkti minkštesnę arba kietesnę pusę.

Čiužinio branduolys sudarytas iš 7 zonų vilktų, kišeninių (Multipocket) spyruoklių. Tokioje spyruoklių sistemoje viename kvadratiniame metre yra kur kas daugiau spyruoklių nei paprastoje Pocket sistemoje. Tai dvipusis čiužinys, kuriame iš vienos pusės dviejų medžiagų, tai: 1,2 cm kokoso pluošto ir  3 cm profiliuoto Clima latekso sluoksnis, o iš kitos pusės 1,2 cm kokoso pluošto ir 3 cm padidinto elastingumo putų poliuretano HR derinys. Dėl tokios čiužinio sistemos bei sudedamųjų dalių derinio čiužinys pasižymi tvirtumu ir elastingumu.

Viena čiužinio pusė yra minkštesnė, kita labiau elastinga ir kietesnė. Dėl žymiai didesnio spyruoklių skaičiaus čiužinys yra ir ilgaamžiškesnis. Tai čiužinys mėgstantiems kietesnį miego pagrindą maksimaliam kūno komfortui. Visuose keturiuose čiužinio bortuose padarytos papildomos vėdinimo angelės užtikrina maksimalią oro cirkuliaciją.

Užvalkalas pagamintas iš švelnaus trikotažinio audinio, kurį malonu liesti. Iš abiejų pusių daigstytas antialergine putlia medžiaga 200 g/m² ir apsauginiu sluoksniu. Praktiškumo suteikia atsegamas užtrauktukas, kuris dengia visas čiužinio kraštines, todėl patogu prižiūrėti ir užtikrinti visapusišką higieną. Užvalkalą galima skalbti iki 40 °C temperatūroje arba valyti sausu cheminiu būdu.
Užvalkalą galima rinktis iš septynių siūlomų variantų.
Čiužinio aukštis su užvalkalu – apie 24 cm.

Čiužinio branduolį sudaro:
profiliuotas  lateksas (T- 65kg/m³) – 3 cm;
kokoso pluoštas (1000 gr/m²) – 1 cm;
7 minkštumo zonų kišeninių (Multipocket) spyruoklių blokas – 400 vnt./m²;
spyruoklės įvilktos į atskirus maišelius;
kokoso pluoštas (1000 gr/m²) – 1 cm;
padidinto elastingumo putų poliuretanas HR (T-37kg/m³)  – 3 cm;
ortopedinė apkrova (1 žmogui) – 130 kg;
lovos pagrindas – grotelės.

PASTABA: netinka lovoms, turinčioms šoninį grotelių pakėlimą.

Čiužinys – dvipusis. 

 

Aprašymas

 

LAGŪNA Multipocket spyruoklių čiužinys – tai išskirtinai elastingas ir komfortiškas miegamasis atributas, kuris pritraukia dėmesį savo unikaliu dizainu ir techninėmis ypatybėmis. Šis universalus, dvipusis čiužinys su galimybe pasirinkti minkštesnę arba kietesnę pusę tenkina net labiausiai išrankius miegalių poreikius.

Čiužinio branduolys formuojamas iš 7 zonų vilktų, kišeninių (Multipocket) spyruoklių. Ši unikali sistema užtikrina optimalų kūno palaikymą ir pasižymi didesniu spyruoklių skaičiumi viename kvadratiniame metre nei įprastoje Pocket sistemoje. Dėl šios pažangios technologijos čiužinys yra ne tik komfortiškas, bet ir ilgaamžiškesnis.

Viena iš svarbiausių LAGŪNA Multipocket čiužinio savybių – natūralus kokoso pluoštas, suteikiantis kietumo jausmą. Šis elementas kombinuojamas su orui pralaidžiu Clima lateksu, kuris reguliuoja temperatūrą ir užtikrina optimalų miego mikroklimatą. Toks sluoksnių derinys suteikia ne tik tvirtumą, bet ir elastingumą, prisitaikančią prie kūno formos.

Dvipusis dizainas leidžia miegaliui pasirinkti pageidaujamą miego pusę – viena yra minkštesnė, o kita labiau elastinga ir kietesnė. Todėl čiužinys tinkamas tiek tiems, kurie mėgsta minkštą miegamąjį pagrindą, tiek tiems, kurie renkasi tvirtesnį miegą.

Čiužinio bortuose integruotos papildomos vėdinimo angelės, kurios užtikrina maksimalią oro cirkuliaciją. Tai svarbu ne tik išlaikant optimalią temperatūrą, bet ir palaikant higieniškas sąlygas miegamajame.

LAGŪNA Multipocket spyruoklių čiužinys yra puikus pasirinkimas tiems, kurie siekia aukščiausio kokybės ir komforto miegamajame, sukuriant sveiką ir ramų miegą kiekvieną naktį.

Garantija – 3 metai.

Klauskite

Blog interjero
patarimai