Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
Iki -15%
HILDING CHA-CHA kietas spyruoklinis Pocket čiužinys miegamojo lovai HILDING CHA-CHA kietas spyruoklinis Pocket čiužinys miegamojo lovai HILDING CHA-CHA kietas spyruoklinis Pocket čiužinys miegamojo lovai
NUOTRAUKOS
HILDING CHA-CHA kietas spyruoklinis Pocket čiužinys miegamojo lovai
HILDING CHA-CHA kietas spyruoklinis Pocket čiužinys miegamojo lovai
HILDING CHA-CHA kietas spyruoklinis Pocket čiužinys miegamojo lovai

HILDING CHA-CHA kietas spyruoklinis Pocket čiužinys miegamojo lovai

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai ir pasirinkimai skiltyje "papildomi prekės parametrai".
7 anatominių zonų „Pocket“ tipo spyruoklės.
Iš abiejų pusių padengtas „Velvet Touch HR“ putų poliuretanu (3 cm).
Čiužinio užvalkalą galima išsirinkti iš dviejų skirtingų variantų - Italiano (69% poliesteris, 31% viskozė) bei Tencel (61% poliesteris, 39% viskozė).
Italiano užvalkalas, dėka jame esančios viskozės yra labai švelnus liesti, be to panaikina nemalonius kvapus.
Tencel užvalkalas yra patobulintas „Purotex“ medžiaga, kuri pasižymi antialerginėmis savybėmis.
Čiužinio užvalkalas yra nuimamas ir plaunamas iki 60°C temperatūros vandenyje.
Šonuose yra 3D audinio juostelė, kad būtų geriau vėdinama.
Šonuose yra rankenos čiužiniui pakelti.
Čiužinys supakuotas į ritinį, kad būtų patogu jį transportuoti.
Čiužinio aukštis 21 cm

 

Aprašymas

 

HILDING CHA-CHA kietas spyruoklinis Pocket čiužinys – tai aukštos kokybės ir inovatyvus miegamojo sprendimas, sukuriamas su dėmesiu detalėms ir jūsų miego komfortui. Šis čiužinys pasižymi septyniomis anatominių zonų „Pocket“ tipo spyruoklėmis, kurios suteikia optimalų kūno palaikymą ir prisitaikymą prie kiekvieno miegančiojo kūno formos.

Čiužinio vidinė dalis yra padengta "Velvet Touch HR" putų poliuretanu, kuris yra 3 cm storio iš abiejų pusių. Tai suteikia ne tik patogumą, bet ir ilgaamžiškumą bei puikų miego patyrimą.

Norint pabrėžti individualų stilių ir pageidavimus, galima pasirinkti tarp dviejų skirtingų užvalkalų variantų - Italiano arba Tencel. Italiano užvalkalas, pagamintas iš 69% poliesterio ir 31% viskozės, yra ne tik malonus liesti, bet ir puikiai neutralizuoja nemalonius kvapus, dėl jame esančios viskozės. Tencel užvalkalas, sukurtas su patobulinta „Purotex“ medžiaga, yra antialergiškas ir suteikia papildomą apsaugą nuo alergenų.

Praktiškas dizainas leidžia lengvai prižiūrėti čiužinį, nes jo užvalkalą galima nuimti ir plauti iki 60°C temperatūros vandenyje. Čiužinio šonuose yra 3D audinio juostelės, kurios užtikrina geresnį vėdinimą ir optimalią oro cirkuliaciją miego metu.

Be to, šonuose įmontuotos rankenos leidžia lengvai pakelti čiužinį ir prireikus jį perkelti. Čiužinys patogiai supakuotas į ritinį, todėl lengva jį transportuoti ir patogiai pristatyti į norimą vietą. Čiužinio aukštis yra 21 cm, suteikiantis pilnatvės jausmą miegant. HILDING CHA-CHA kietas spyruoklinis Pocket čiužinys – tai puikus pasirinkimas tiems, kurie siekia aukščiausio miego komforto ir ilgaamžiškumo.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Blog interjero
patarimai