Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
HILDING PEMPU čiužinio apsauga, neperšlampantis apklotas
NUOTRAUKOS
HILDING PEMPU čiužinio apsauga, neperšlampantis apklotas

HILDING PEMPU čiužinio apsauga, neperšlampantis apklotas

Kaina:
Kaina:
Kaina: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

Pristatymas Lietuvoje NEMOKAMAS -100% € 0,00 € 100,00 Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai ir pasirinkimai skiltyje "papildomi prekės parametrai".
Neperšlampama čiužinio apsauga.
Viršutinis audinys 100% medvilnė.
Laminuota apačia nepraleidžia skysčių, bet puikiai praleidžia orą.
Skalbiamas iki 60 °C temperatūroje.

 

Aprašymas

 

HILDING PEMPU čiužinio apsauga yra aukštos kokybės neperšlampantis apklotas, kuris užtikrina jūsų čiužinio ilgaamžiškumą ir švarą. Ši apsauga pasižymi išskirtine technologija, kuri leidžia jai puikiai atlikti savo funkciją nepraleisdama skysčių, tačiau tuo pačiu puikiai leidžiant orą praeiti.

Viršutinė dalis pagaminta iš 100% medvilnės, suteikiančios čiužiniui natūralumo ir malonumo jausmą. Medvilnės audinys ne tik minkština guolį, bet taip pat prisideda prie geresnės oro cirkuliacijos, todėl jūsų miegas tampa dar malonesnis ir sveikesnis.

Laminuota apačia yra apsaugos paslaptis – ji sugeba efektyviai blokuoti skysčius, tokius kaip vanduo ar prakaitas, neleisdama jiems patekti į jūsų čiužinį. Ši savybė ypač svarbi, kai susiduriama su neplanuotomis situacijomis, kurios gali paveikti jūsų miego erdvę. Tuo pačiu metu laminuota apačia leidžia orui laisvai cirkuliuoti, todėl jūsų čiužinys neperšils ir išlaikys optimalią temperatūrą.

Didelis šios čiužinio apsaugos privalumas yra galimybė ją skalbti iki 60 °C temperatūroje. Tai užtikrina lengvą priežiūrą ir higieniškumą. Jums tereikia išimti apsaugą ir mesti ją į skalbimo mašiną, kad atgaivintumėte čiužinį ir pasirūpintumėte švaria miego aplinka.

HILDING PEMPU neperšlampanti čiužinio apsauga – tai investicija į jūsų miego komfortą, saugumą ir sveikatą. Su šia apsauga galėsite mėgautis ramia ir saugia miego aplinka, neabejodami, kad jūsų čiužinys išliks švarus ir nepakitusios kokybės ilgą laiką.

 

Klauskite

Blog interjero
patarimai