Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
HILDING FAMILY FANDANGO spyruoklinis Pocket čiužinys miegamojo lovai su kokoso pluoštu HILDING FAMILY FANDANGO spyruoklinis Pocket čiužinys miegamojo lovai su kokoso pluoštu HILDING FAMILY FANDANGO spyruoklinis Pocket čiužinys miegamojo lovai su kokoso pluoštu
NUOTRAUKOS
HILDING FAMILY FANDANGO spyruoklinis Pocket čiužinys miegamojo lovai su kokoso pluoštu
HILDING FAMILY FANDANGO spyruoklinis Pocket čiužinys miegamojo lovai su kokoso pluoštu
HILDING FAMILY FANDANGO spyruoklinis Pocket čiužinys miegamojo lovai su kokoso pluoštu

HILDING FAMILY FANDANGO spyruoklinis Pocket čiužinys miegamojo lovai su kokoso pluoštu

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai ir pasirinkimai skiltyje "papildomi prekės parametrai".
7 anatominių zonų „Pocket“ tipo spyruoklinis čiužinys (256 spyruoklės/m2).
Čiužinio branduolį sudaro „Flexifoam“ putų poliuretanas (2 cm).
Vienoje pusėje – veltinio sluoksnis, kitoje – kietumą suteikiantis kokoso pluoštas.
Nuvelkamas antialerginis „Medicott“ užvalkalas pagamintas iš 62% poliesterio ir 38% medvilnės.
Čiužinio užvalkalas yra nuimamas ir plaunamas iki 60°C temperatūros vandenyje.
Čiužinys supakuotas į ritinį, kad būtų patogu jį transportuoti.
Čiužinio aukštis 19,5cm.

 

Aprašymas

 

Hilding Family Fandango spyruoklinis Pocket čiužinys yra aukštos kokybės ir ergonomiškas miegamasis atributas, sukuriamas siekiant užtikrinti jums ramų ir komfortišką miegą. Šis čiužinys turi 7 anatomines zonas, kiekviena su 256 spyruoklėmis/m2, kurios sudaro idealų pagrindą jūsų kūno palaikymui ir pastangoms sumažinti slėgį tam tikrose srityse.

Čiužinio branduolį sudaro „Flexifoam“ putų poliuretanas, kuris yra 2 cm storio. Ši medžiaga prisideda prie čiužinio ilgaamžiškumo ir suteikia minkštumo bei elastingumo pojūtį miegant. Viena pusė čiužinio yra aptraukta veltinio sluoksniu, suteikiančiu šilumos ir minkštumo jausmą, tuo tarpu kita pusė yra pagaminta iš kietumą suteikančio kokoso pluošto, užtikrinančio stabilumą ir tvirtumą.

Anti-alerginis „Medicott“ užvalkalas, pagamintas iš 62% poliesterio ir 38% medvilnės, yra ne tik puošnus, bet ir naudingas asmenims, linkusiems į alergijas. Jis yra nuimamas ir plaunamas iki 60°C temperatūros vandenyje, kas užtikrina higieniškumą ir lengvą priežiūrą.

Čiužinys yra patogiai supakuotas į ritinį, leidžiantį jį lengvai transportuoti ir naudoti įvairiose erdvėse. Jo aukštis yra 19,5 cm, kuris yra optimalus, suteikiantis gerą palaikymą ir komfortą miegant. Hilding Family Fandango čiužinys yra puikus pasirinkimas tiems, kurie vertina kokybę ir nori gauti maksimalų naudą iš savo miego.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Blog interjero
patarimai