Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
Iki -10%
ROMENA spyruoklinis Mutipocket dvipusis čiužinys miegamojo lovai su natūraliu kokoso pluoštu
NUOTRAUKOS
ROMENA spyruoklinis Mutipocket dvipusis čiužinys miegamojo lovai su natūraliu kokoso pluoštu

ROMENA spyruoklinis Mutipocket dvipusis čiužinys miegamojo lovai su natūraliu kokoso pluoštu

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai ir pasirinkimai skiltyje "papildomi prekės parametrai".
ROMENA – spyruoklinis čiužinys, išsiskiriantis savo sudėtyje esančiu natūraliu kokoso pluoštu, kuris suteikia čiužiniui kietumo ir stabilumo.

Čiužinio ypatybės:
pasižymi antibakterinėmis savybėmis;
universalus, dvipusis čiužinys su galimybe pasirinkti kietesnę arba minkštesnę pusę;
pralaidus orui;
išskirtinai tvirtas ir elastingas.

Čiužinio ROMENA branduolys yra iš 7 zonų vilktų, kišeninių (Multipocket) spyruoklių. Tokioje spyruoklių sistemoje viename kvadratiniame metre yra kur kas daugiau spyruoklių nei paprastoje Pocket sistemoje. Dėl žymiai didesnio spyruoklių skaičiaus čiužinys yra ir ilgaamžiškesnis.

Tai dvipusis čiužinys, kuris, priklausomai nuo pasirinktos pusės, gali būti kietesnio arba minkštesnio miego pagrindu. Viena, kietesnė pusė yra iš 1,2 cm kokoso pluošto ir 3 cm padidinto elastingumo putų poliuretano HR sluoksnio. Kokoso pluoštas yra išskirtinai laidus orui ir standus, taip pat pasižymi antibakterinėmis savybėmis, todėl ilgą laiką išlieka tvirtas ir elastingas. Kita, šiek tiek minkštesnė čiužinio pusė padengta 3 cm padidinto elastingumo putų poliuretanu HR. Visuose keturiuose čiužinio bortuose padarytos papildomos vėdinimo angelės užtikrina maksimalią oro cirkuliaciją.

Užvalkalas pagamintas iš švelnaus trikotažinio audinio, kurį malonu liesti. Iš abiejų pusių daigstytas antialergine putlia medžiaga 200 g/m² ir apsauginiu sluoksniu. Praktiškumo suteikia atsegamas užtrauktukas, kuris dengia visas čiužinio kraštines, todėl patogu prižiūrėti ir užtikrinti visapusišką higieną. Užvalkalą galima skalbti iki 40 °C temperatūroje arba valyti sausu cheminiu būdu. 
Užvalkalą galima rinktis iš septynių siūlomų variantų. 
Čiužinio aukštis su užvalkalu – apie 22 cm.

Čiužinio branduolį sudaro:
padidinto elastingumo putų poliuretanas HR (T-40kg/m³)  – 3 cm;
kokoso pluoštas (1200 gr/m²) – 1 cm;
7 minkštumo zonų kišeninių (Multipocket) spyruoklių sistema – 400 vnt./m²;
spyruoklės įvilktos į atskirus maišelius;
neaustinė kamšytinė medžiaga;
padidinto elastingumo putų poliuretanas HR (T-37 kg/m³)  – 3 cm;
ortopedinė apkrova (1 žmogui) – 110–120 kg;
lovos pagrindas – grotelės.

PASTABA: netinka lovoms, turinčioms šoninį grotelių pakėlimą.

Čiužinys – dvipusis. 

 

Aprašymas

 

ROMENA spyruoklinis Multipocket dvipusis čiužinys yra išskirtinis miegamojo aksesuaras, kuris pasižymi daugybe naudingų savybių. Jo branduolys, sudarytas iš 7 zonų vilktų, kišeninių (Multipocket) spyruoklių, garantuoja ypatingą komfortą ir ilgaamžiškumą. Ši spyruoklių sistema pasižymi didesniu spyruoklių skaičiumi kvadratiniame metre, lyginant su įprasta Pocket sistema, užtikrinantį dar didesnį paramą miegant.

Dvipusis dizainas suteikia galimybę pasirinkti tarp kietesnės arba minkštesnės pusės, atitinkamai prisitaikant prie individualių miego poreikių. Kietesnė pusė, padengta 1,2 cm storio kokoso pluoštu ir 3 cm padidinto elastingumo putų poliuretanu HR, ne tik suteikia tvirtumo jausmą, bet taip pat pasižymi antibakterinėmis savybėmis. Kokoso pluoštas yra natūraliai pralaidus orui ir tvirtas, užtikrinantį ilgaamžiškumą. Kita pusė yra šiek tiek minkštesnė, padengta 3 cm padidinto elastingumo putų poliuretanu HR, kuris suteikia papildomą elastingumą ir minkštumą miegant.

Visi keturi čiužinio bortai turi specialias vėdinimo angas, kurios užtikrina nuolatinį oro cirkuliavimą. Tai yra ypač svarbu, siekiant išlaikyti optimalią temperatūrą ir drėgmės lygį miegamajame. Šios vėdinimo angos taip pat prisideda prie čiužinio higienos ir sveikatos, užkertant kelią drėgmės kaupimuisi bei bakterijų plitimui.

ROMENA spyruoklinis Multipocket dvipusis čiužinys yra puikus pasirinkimas tiems, kurie vertina aukštą kokybę, komfortą ir sveiką miegą. Jo universalus dizainas ir antibakterinės savybės padaro jį tinkamu visiems miego poreikiams, o pralaidumas orui užtikrina nuostabų miego patirtį kiekvieną naktį.

Garantija – 3 metai.

Klauskite

Blog interjero
patarimai