Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
Iki -20%
TOP FOAM putų poliuretano antčiužinis su nuvelkamu užvalkalu TOP FOAM putų poliuretano antčiužinis su nuvelkamu užvalkalu
NUOTRAUKOS
TOP FOAM putų poliuretano antčiužinis su nuvelkamu užvalkalu
TOP FOAM putų poliuretano antčiužinis su nuvelkamu užvalkalu

TOP FOAM putų poliuretano antčiužinis su nuvelkamu užvalkalu

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai ir pasirinkimai skiltyje "papildomi prekės parametrai".
Antčiužinis suteikia lovai papildomą miegojimo patogumą. 
Be to, jo dėka galima iš dviejų atskirų čiužinių padaryti vieną bendrą. 
Antčiužinis pagamintas iš kokybiško putų poliuretano.
Nuvelkamas "Stretch" užvalkalas, kurį galima skalbti iki 40°C temperatūroje.
Gaminyje naudojamas audinys atitinka tarptautinį "Oeko-Tex 100" standartą.
Gaminys patvirtintas Estijos Alergijos asociacijos.
Aukštis - 3 cm.
Nestandartiniai matmenys negaminami.

 

Aprašymas

 

TOP FOAM putų poliuretano antčiužinis yra puikus pasirinkimas tiems, kurie nori pagerinti savo miegojimo patogumą. Šis antčiužinis ne tik suteikia papildomą minkštumą lovai, bet taip pat leidžia sukurti vieną vientisą čiužinį iš dviejų atskirų. Tai puiki galimybė tiems, kurie nori pritaikyti miegamąjį pagal savo poreikius.

Antčiužinis pagamintas iš aukštos kokybės putų poliuretano, kuris užtikrina ilgaamžiškumą ir patvarumą. Šis medžiagos pasirinkimas suteikia optimalų palaikymą miego metu, o jo 3 cm aukštis yra tinkamas tiek tiems, kurie nori lengvumo, tiek tiems, kurie renkasi šiek tiek tvirtesnį pagalvės sluoksnį.

Antčiužinio "Stretch" užvalkalas yra lengvai nuimamas ir prieinamas plovimui iki 40°C temperatūroje. Tai užtikrina higienišką miegą ir leidžia lengvai palaikyti švarą bei šviežumą. Be to, naudojamas audinys atitinka tarptautinį "Oeko-Tex 100" standartą, kuris garantuoja, kad produktas yra saugus ir netoksiškas.

Gaminys taip pat gavo patvirtinimą iš Estijos Alergijos asociacijos, todėl jį galima drąsiai rekomenduoti tiems, kurie turi alergijos ar jautrumo odai problemas. Šis antčiužinis ne tik patenkins miego poreikius, bet ir rūpinsis jūsų sveikata bei gerove. Išskirtinės savybės ir aukštos kokybės medžiagos daro TOP FOAM putų poliuretano antčiužinį puikiu pasirinkimu tiems, kurie siekia geriausio miego patirties.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Blog interjero
patarimai