Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
Iki -10%
OSKARAS spyruoklinis Multipocket čiužinys miegamojo lovai su orui pralaidžiu Clima lateksu OSKARAS spyruoklinis Multipocket čiužinys miegamojo lovai su orui pralaidžiu Clima lateksu OSKARAS spyruoklinis Multipocket čiužinys miegamojo lovai su orui pralaidžiu Clima lateksu OSKARAS spyruoklinis Multipocket čiužinys miegamojo lovai su orui pralaidžiu Clima lateksu
NUOTRAUKOS
OSKARAS spyruoklinis Multipocket čiužinys miegamojo lovai su orui pralaidžiu Clima lateksu
OSKARAS spyruoklinis Multipocket čiužinys miegamojo lovai su orui pralaidžiu Clima lateksu
OSKARAS spyruoklinis Multipocket čiužinys miegamojo lovai su orui pralaidžiu Clima lateksu
OSKARAS spyruoklinis Multipocket čiužinys miegamojo lovai su orui pralaidžiu Clima lateksu

OSKARAS spyruoklinis Multipocket čiužinys miegamojo lovai su orui pralaidžiu Clima lateksu

Kaina:
Kaina:
Kaina: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

Pristatymas Lietuvoje NEMOKAMAS -100% € 0,00 € 100,00 Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai ir pasirinkimai skiltyje "papildomi prekės parametrai".
OSKARAS – karališkas čiužinys, išsiskiriantis savo sudėtyje esančiais natūraliais, žmogui ir aplinkai draugiškais lino ir kanapių pluoštais.

Čiužinio ypatybės:
sukurtas 7 minkštumo zonų kišeninių (Multipocket) spyruoklių bloko pagrindu;
inovatyvi čiužinio sudėtis;
universalus, dvipusis;
ergonomiškas, suteikiantis taisyklingą atramą stuburui;
išskirtinai laidus orui, tvirtas ir ilgaamžis.

Čiužinio branduolys sudarytas iš 7 zonų vilktų, kišeninių (Multipocket) spyruoklių bloko. Tokioje sistemoje kiekviena spyruoklė yra įvilkta į neaustos medžiagos kišenėlę, jų yra 400 vnt./m². Kiekviena spyruoklė individualiai reaguoja ir prisiderina prie kūno formų ir svorio bei suteikia stuburui taisyklingą atramą.

Tai universalus, dvipusis čiužinys. Viena čiužinio pusė yra iš iki šiol dar negaminto Clima latekso, lino ir kanapių pluošto derinio.

Clima lateksas pasižymi ventiliacinėmis savybėmis, nes turi didesnį skaičių skylučių, pro kurias pašalinamas šilumos perteklius, negu įprastas lateksas. Tai ergonomiška, atspari deformacijai ir ilgai išlaikanti pradinę formą medžiaga. Dėl elastingo Clima latekso sluoksnio čiužinys padės atsipalaiduoti įsitempusiems viso kūno raumenims ir suteiks miegančiajam ypatingo patogumo jausmą.

Čiužinys OSKARAS yra pirmasis AURAPLUS gaminys, kurio sudėtyje naudojami ekologiški, natūralūs ir nekeliantys alergijų linų ir kanapių pluoštai. Linų pluoštas yra vienas iš plačiausiai naudojamų augalinių pluoštų. Tai ilgalaikė, patvari ir natūrali medžiaga. Ji pasižymi puikiomis termoreguliacinėmis savybėmis, gerai sugeria ir išgarina drėgmę. Pluoštinės kanapės turi teigiamą poveikį žmogaus savijautai, leidžia odai kvėpuoti, vasarą vėsina, o žiemą šildo. Tai stipriausi ir patvariausi natūralūs pluoštai, dėl to iš jų pagaminti gaminiai yra ilgaamžiai.

Kita čiužinio pusė – iš padidinto elastingumo putų poliuretano HR. Putų poliuretanas HR pagamintas iš atvirų porų ląstelių struktūros, kuri garantuoja didesnį drėgmės garinimą ir palaiko stabilią oro cirkuliaciją miego metu.

Visose keturiuose čiužinio bortuose padarytos papildomos vėdinimo angelės. Tai suteikia gaminiui eksploatavimo metu maksimalų vėdinimą.

Užvalkalas yra pagamintas iš švelnaus trikotažinio audinio, kurį malonu liesti. Iš abiejų pusių daigstytas antialergine putlia medžiaga 200 g/m². Užvalkalas nuvelkamas užtrauktuku ir skalbiamas 40 ºC temperatūroje arba valomas sausu cheminiu būdu.
Užvalkalą galima rinktis iš septynių siūlomų variantų.
Čiužinio aukštis su užvalkalu – apie 26 cm.

Čiužinio techninis aprašymas: 
profiliuotas Clima lateksas 7 minkštumo  zonų. Tankis 65 kg/m³ – 3 cm;
lino pluoštas 0,8 cm;
Clima lateksas – 2 cm;
kanapių pluoštas 0,8 cm;
spyruoklių apsauga;
7 minkštumo zonų (Multipocket) spyruoklių blokas;
padidinto elastingumo putų poliuretanas HR 40 kg/m³ – 3 cm;
čiužinys dvipusis;
kietumas – vidutinio kietumo;
vieno miegančiojo svoris – iki 120 kg.

 

Aprašymas

 

Kokybė, inovacija ir patogumas - tai pagrindinės savybės, kurios išsiskiria OSKARAS spyruokliniu Multipocket čiužiniu. Šis čiužinys sukuriamas 7 minkštumo zonų kišeninių (Multipocket) spyruoklių bloko pagrindu, kuris užtikrina nepriekaištingą miego patirtį.

Čiužinio branduolys sudarytas iš 7 zonų vilktų, kišeninių spyruoklių bloko, kuriose kiekviena spyruoklė yra įvilkta į neaustos medžiagos kišenėlę. Tai ne tik suteikia čiužiniui ypatingą struktūrą, bet ir užtikrina, kad kiekviena spyruoklė individualiai reaguos į kūno formų bei svorio pokyčius, suteikdama tikslią ir taisyklingą atramą stuburui. Su 400 spyruoklių viename kvadratiniame metre, čiužinys tampa ne tik ergonomiškas, bet ir pritaikytas asmeniniams miego poreikiams.

Dvipusis dizainas padaro šį čiužinį universalų, leidžiantį pasirinkti jums patogų miego paviršių. Viena čiužinio pusė išsiskiria unikaliu Clima latekso, lino ir kanapių pluošto deriniu, kuris ne tik reguliuoja temperatūrą, bet ir suteikia malonų atpalaidavimą miegant. Kita pusė pasižymi tradicine konstrukcija, kuri taip pat suteikia patogų ir taisyklingą palaikymą.

Be to, OSKARAS čiužinys išsiskiria išskirtine laidumo orui, kuris užtikrina puikų oro cirkuliavimą per čiužinio vidų. Tai ne tik užtikrina šviežią miegą, bet ir padeda išlaikyti čiužinį tvirtą ir ilgaamžį. Įsigyjant OSKARAS spyruoklinį Multipocket čiužinį, jūs ne tik investuojate į aukščiausios kokybės miego patirtį, bet ir į sveikatą bei ilgalaikę naudojimo patirtį.

Garantija – 3 metai.

Klauskite

Blog interjero
patarimai