Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
MONACO aukštas dvipusis čiužinys su dviejų skirtingų spyruoklių sistemų pagrindu miegamojo lovai MONACO aukštas dvipusis čiužinys su dviejų skirtingų spyruoklių sistemų pagrindu miegamojo lovai MONACO aukštas dvipusis čiužinys su dviejų skirtingų spyruoklių sistemų pagrindu miegamojo lovai
NUOTRAUKOS
MONACO aukštas dvipusis čiužinys su dviejų skirtingų spyruoklių sistemų pagrindu miegamojo lovai
MONACO aukštas dvipusis čiužinys su dviejų skirtingų spyruoklių sistemų pagrindu miegamojo lovai
MONACO aukštas dvipusis čiužinys su dviejų skirtingų spyruoklių sistemų pagrindu miegamojo lovai

MONACO aukštas dvipusis čiužinys su dviejų skirtingų spyruoklių sistemų pagrindu miegamojo lovai

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai ir pasirinkimai skiltyje "papildomi prekės parametrai".
MONACO – tai neįprastai aukštas čiužinys, dviejų skirtingų spyruoklių sistemų pagrindu, komfortiškam miegui.

Čiužinio ypatybės:
su dviejų skirtingų, vilktų spyruoklių blokų deriniu, efektyviausiam palaikymui;
su viskoelastinės medžiagos bei HR putų poliuretano deriniu tobulam prisitaikymui;
su latekso bei HR putų poliuretano deriniu, ypatingam elastingumui;
dvipusis: kietesnė, minkštesnė pusės.

Šiame čiužinyje sujungtos dvi skirtingo aukščio bei tankio spyruoklių eilės. Multipocket spyruoklių sistema yra pagaminta iš skirtingo minkštumo, atskiruose maišeliuose įvilktų spyruoklių. Dėl tankaus Multipocket spyruoklių bloko, čiužinys užtikrina efektyviausią palaikymą ir leidžia naudoti čiužinį ir esant didesnėms apkrovoms.

Itin elastingo Clima latekso ir atvirų porų HR šaltų putų deriniu padengta viena viršutinių čiužinio pusių.  Pocket spyruoklių sistemos kiekviena spyruoklė taip pat įvilkta į medvilninį maišelį individualiai reaguoja ir dinamiškai prisiderina prie atskirų kūno dalių formos ir svorio bei taisyklingai paskirsto žmogaus kūno padėtį. Šios pusės paviršių dengia viskoelastinės, kūno spaudimą mažinančios, medžiagos bei HR šaltų putų derinio lakštas.

Šis čiužinys pasižymi išskirtinėmis komforto ir ortopedinėmis savybėmis, išlaiko stuburą natūralioje padėtyje. Skirtingų spyruoklių sistemų bei jų viršutinių dalių derinys sukuria unikalų jausmą ir puikią kūno atramą. Visuose keturiuose čiužinio bortuose padarytos papildomos vėdinimo angelės  užtikrina maksimalią oro cirkuliaciją

Užvalkalas yra pagamintas iš švelnaus trikotažinio audinio kurį malonu liesti. Iš abiejų pusių daigstytas antialergine putlia medžiaga 200 g/m². Užvalkale yra užtrauktukas, kurio pagalba jis yra lengvai nuimamas. Prireikus galima skalbti iki 40 °C temperatūroje.
Užvalkalą galima rinktis iš septynių siūlomų variantų.
Čiužinio aukštis su užvalkalu – apie 36 cm.

Čiužinio branduolį sudaro:
viskoelastinė medžaiga (Memory foam) (T-50 kg/m³) – 2 cm;
padidinto elastingumo putų poliuretanas HR (T-37 kg/m³) – 2 cm;
spyruoklių apsauga, neaustinė kamšytinė medžiaga;
7 kišeninių (Pocket) tipo spyruoklių blokas – 250 vnt/m2;
spyruoklių apsauga, neaustinė kamšytinė medžiaga;
7 kišeninių spyruoklyčių (Multipocket) tipo spyruoklių blokas 400 vnt/m2;
padidinto elastingumo putų poliuretanas HR (T-37 kg/m³)– 2 cm;
latekso sluoksnis (T-65kg/m³) – 2 cm;
ortopedinė apkrova (1 žmogui) – 110 kg;
lovos pagrindas – grotelės.

Čiužinys – dvipusis su galimybe rinktis šiek tiek kietesnę arba minkštesnę puses.

 

Aprašymas

 

MONACO aukštas dvipusis čiužinys išsiskiria aukščiausios kokybės medžiagomis ir inovatyviomis technologijomis, siekiant užtikrinti optimalų miego komfortą ir palaikymą. Šis dvipusis čiužinys sukurtas su dviem skirtingų, vilktų spyruoklių blokų deriniu, siekiant pasiūlyti efektyviausią palaikymą miegant.

Čiužinyje suderintos dvi skirtingo aukščio bei tankio spyruoklių eilės, kurios sudaro unikalų Multipocket spyruoklių bloką. Ši sistema yra pagaminta iš skirtingo minkštumo spyruoklių, kurios yra įvilkta į atskirus maišelius. Dėl tankaus Multipocket spyruoklių bloko, čiužinys užtikrina efektyvų palaikymą ir leidžia jį naudoti ir esant didesnėms apkrovoms.

Viršutinėje čiužinio dalyje įdiegta itin elastingo Clima latekso ir atvirų porų HR šaltų putų derinys, kuris suteikia optimalų prisitaikymą prie kūno formos. Pocket spyruoklių sistema taip pat prisideda prie dinaminio prisitaikymo, nes kiekviena spyruoklė yra įvilkta į medvilninį maišelį, reaguojantį į individualesnius miegantiesiems būdingus judesius.

MONACO čiužinys yra dvipusis, su kietesne ir minkštesne pusės, leidžiančia pasirinkti pagal asmenines poreikis. Pusės paviršiai dengiami viskoelastinėmis, kūno spaudimą mažinančiomis medžiagomis bei HR šaltų putų deriniu. Šis čiužinys sujungia modernią technologiją su aukštos kokybės medžiagomis, siekdamas suteikti ne tik miego komfortą, bet ir optimalų kūno palaikymą kiekvieną naktį. MONACO čiužinys - tai puikus pasirinkimas tiems, kurie siekia aukščiausios kokybės ir asmeninio palaikymo miego metu.

Garantija – 3 metai.

Klauskite

Blog interjero
patarimai