Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
DOMINGO viskoelastinis putų poliuretano aukštas daugiasluoksnis čiužinys su Viscosoya miegamojo lovai DOMINGO viskoelastinis putų poliuretano aukštas daugiasluoksnis čiužinys su Viscosoya miegamojo lovai DOMINGO viskoelastinis putų poliuretano aukštas daugiasluoksnis čiužinys su Viscosoya miegamojo lovai DOMINGO viskoelastinis putų poliuretano aukštas daugiasluoksnis čiužinys su Viscosoya miegamojo lovai
NUOTRAUKOS
DOMINGO viskoelastinis putų poliuretano aukštas daugiasluoksnis čiužinys su Viscosoya miegamojo lovai
DOMINGO viskoelastinis putų poliuretano aukštas daugiasluoksnis čiužinys su Viscosoya miegamojo lovai
DOMINGO viskoelastinis putų poliuretano aukštas daugiasluoksnis čiužinys su Viscosoya miegamojo lovai
DOMINGO viskoelastinis putų poliuretano aukštas daugiasluoksnis čiužinys su Viscosoya miegamojo lovai

DOMINGO viskoelastinis putų poliuretano aukštas daugiasluoksnis čiužinys su Viscosoya miegamojo lovai

Kaina:
Kaina:
Kaina : Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai ir pasirinkimai skiltyje "papildomi prekės parametrai".
DOMINGO – tai neįprastai aukštas , daugiasluoksnis čiužinys , karališkam miegui.

Čiužinio ypatybės:
garantuoja tolygią atramą kūnui;
su natūralia viskoelastine medžiaga VISCOSOYA tobulam prisitaikymui;
su orui pralaidžiu kokoso pluoštu;
su lateksu, ypatingam elastingumui;
dvipusis: kietosios, minkštosios pusės.

Dėl specialaus sluoksnių išdėstymo čiužinys pasižymi ryšių ryšiu ortopedinėmis savybėmis ir puikiai palaiko stuburą taisyklingoje padėtyje. Šis čiužinys pasižymi išskirtiniu tvirtumu ir elastingumu. Viskoelastinė medžiaga VISCOSOYA, esanti čiužinio branduolio sudėtyje, su natūraliu sojų aliejaus ekstraktu, kuris suteikia sveiką aplinką žmogui ir patvarumo viskoelastinei medžiagai. Kokosas yra natūralli, higieniška, laidi orui medžiaga, sutvirtinanti čiužinio pagrindą ir leidžianti čiužiniui kvėpuoti. Lateksas suteikia čiužiniui minkštumo ir elastingumo. „Žiemos-vasaros“ efektas suteikia patogų miegą bet metų laiku.

Užvalkalas yra pagamintas iš švelnaus trikotažinio audinio, kuris malonu liesti. Iš abiejų pusių daigstytas antialerginis putlia medžiaga 200 g/ m². Užvalkalas nuvelkamas užtrauktuku ir skalbiamas 40 ºC temperatūroje arba valomas sausu cheminiu būdu.
Užvalkalą galima rinktis iš septynių siūlomų variantų. 
Čiužinio aukštis su užvalkalu – apie 30 cm.

Čiužinio branduolį sudaro:
VISCOSOYA (atminties putos) medžiaga (T-50 kg/ m³ ) -4 cm;
padidinto elastingumo putų poliuretanas HR (T-37 kg/ m³ ) -11 cm;
kokoso pluoštas – 2 cm;
padidinto elastingumo putų poliuretanas HR (T-40 kg/ m³ ) -11 cm;
Clima latekso sluoksnis (T-65kg/ m³ ) -2 cm;
ortopedinė apkrova (1 žmogui) – 110 kg;
čiužinio aukštis su užvalkalu: apie 30 cm;
lovos pagrindas – grotelės.

Čiužinys – dvipusis su galimybe pasirinkti tiek tiek kietesnę arba minkštesnę pusę.

 

Aprašymas

 

DOMINGO viskoelastinis putų poliuretano aukštas daugiasluoksnis čiužinys – tai aukščiausios kokybės miegamasis, kuris sukuriamas siekiant užtikrinti tobulą kūno atramą ir neprilygstamą miego komfortą. Šis dvipusis čiužinys puikiai subalansuoja kietosios ir minkštosios pusės savybes, suteikdamas individualų pasirinkimą miegant.

Viena iš svarbiausių DOMINGO čiužinio savybių yra tolygi kūno atrama. Dėl specialaus sluoksnių išdėstymo čiužinys pasižymi ryškiomis ortopedinėmis savybėmis, kurios puikiai palaiko stuburą taisyklingoje padėtyje. Tai garantuoja, kad miegantysis jausis ne tik patogiai, bet ir prisidės prie sveikos nugaros palaikymo.

Čiužinio branduolys yra pagamintas su natūralia viskoelastine medžiaga VISCOSOYA, kuri užtikrina tobulą prisitaikymą prie miegančiojo kūno formų. Ši medžiaga yra praturtinta natūraliu sojų aliejaus ekstraktu, suteikiančiu sveiką ir patvarų pagrindą. Be to, čiužinio branduolys yra su orui pralaidžiu kokoso pluoštu, kuris ne tik sutvirtina pagrindą, bet ir leidžia čiužiniui kvėpuoti, užtikrindamas optimalią drėgmės reguliaciją.

Čiužinys taip pat yra papildytas lateksu, suteikiančiu ypatingą elastingumą ir minkštumą. Tai leidžia DOMINGO čiužiniui būti universaliam ir pritaikytam įvairioms miego poreikiams. Dvipusis dizainas leidžia pasirinkti tarp kietosios ir minkštosios pusės, o "žiemos-vasaros" efektas užtikrina patogų miegą bet kuriuo metų laiku.

DOMINGO viskoelastinis putų poliuretano aukštas daugiasluoksnis čiužinys yra išskirtinis pasirinkimas tiems, kurie siekia aukščiausios kokybės miego ir nori patirti neprilygstamą komfortą miegant.

Garantija – 5 metai.

Klauskite

Blog interjero
patarimai