Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
HILDING FAMILY STEP vidutinio kietumo spyruoklinis Pocket čiužinys miegamojo lovai HILDING FAMILY STEP vidutinio kietumo spyruoklinis Pocket čiužinys miegamojo lovai
NUOTRAUKOS
HILDING FAMILY STEP vidutinio kietumo spyruoklinis Pocket čiužinys miegamojo lovai
HILDING FAMILY STEP vidutinio kietumo spyruoklinis Pocket čiužinys miegamojo lovai

HILDING FAMILY STEP vidutinio kietumo spyruoklinis Pocket čiužinys miegamojo lovai

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai ir pasirinkimai skiltyje "papildomi prekės parametrai".
7 anatominių zonų „Pocket“ tipo spyruoklinis čiužinys (256 spyruoklės/m2).
Vidutinio kietumo.
Abi čiužinio pusės yra padengtos kokybišku 2.5 cm „Flexifoam“ putų poliuretanu.
Nuvelkamas „Silver“ užvalkalas pagamintas iš 100% poliesterio.
Čiužinio užvalkalas yra nuimamas ir plaunamas iki 60°C temperatūros vandenyje.
Čiužinys supakuotas į ritinį, kad būtų patogu jį transportuoti.
Čiužinio aukštis 19cm.

 

Aprašymas

 

HILDING FAMILY STEP vidutinio kietumo spyruoklinis Pocket čiužinys yra puikus pasirinkimas tiems, kurie ieško komfortiško ir sveiko miego. Šis čiužinys turi 7 anatomines zonas, kurios sudaro "Pocket" tipo spyruokles, esančias 256 spyruoklėse viename kvadratiniame metre. Tai užtikrina optimalų kūno palaikymą ir minkštumo lygį miegant.

Vidutinio kietumo čiužinys tinkamai pasidaro, kad atitiktų įvairių miego poreikius. Jis yra universalus ir puikiai tinka tiek tiems, kurie mėgsta minkštą, tiek tiems, kurie pageidauja šiek tiek tvirčiau miegoti.

Abi čiužinio pusės yra padengtos aukštos kokybės 2.5 cm "Flexifoam" putų poliuretanu, kuris prisideda prie papildomo komforto ir prisitaikymo prie kūno formos. Šis sluoksnis padeda sumažinti spaudimą ant kūno taškų ir užtikrina miego kokybę.

Čiužinio "Silver" užvalkalas pagamintas iš 100% poliesterio, kuris ne tik suteikia švelnumo jausmą, bet ir turi antibakterinių savybių. Tai yra svarbu siekiant užtikrinti švarų ir sveiką miegą. Užvalkalas yra lengvai nuimamas ir plaunamas iki 60°C temperatūros vandenyje, todėl jį lengva palaikyti švarų.

Čiužinys supakuotas į ritinį, todėl jį patogu transportuoti. Tai yra puiki savybė tiems, kurie nori lengvai perkelti čiužinį iš vienos vietos į kitą.

Su 19 cm aukščiu, šis HILDING FAMILY STEP čiužinys suteiks jums optimalų palaikymą ir komfortą miegant, prisidedant prie geros sveikatos ir gerovės.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Blog interjero
patarimai