Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
LATEX SOFT HIGH viskoelastinė perforuota latekso pagalvė LATEX SOFT HIGH viskoelastinė perforuota latekso pagalvė
NUOTRAUKOS
LATEX SOFT HIGH viskoelastinė perforuota latekso pagalvė
LATEX SOFT HIGH viskoelastinė perforuota latekso pagalvė

LATEX SOFT HIGH viskoelastinė perforuota latekso pagalvė

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai: 40 x 60 x 15 cm.
Latekso pagalvė yra perforuota, todėl gerai praleidžia orą ir yra elastinga.
Pagalvės išskirtinė savybė yra ta, kad ji niekada neįdumba ir nepakeičia savo formos.

 

Aprašymas

 

LATEX SOFT HIGH viskoelastinė perforuota latekso pagalvė yra aukštos kokybės miego atributas, sukurtas su ypatingu dėmesiu komfortui ir sveikatai. Ši latekso pagalvė pasižymi keletu išskirtinių savybių, kurios ją išskiria iš kitų miego priedų.

Pagalvė yra perforuota, todėl puikiai praleidžia orą ir užtikrina geras ventiliacijos savybes. Tai yra svarbu užtikrinant gerą miego kokybę ir sumažinant prakaitavimą naktį. Elastingumas yra dar viena svarbi savybė, leidžianti pagalvei prisitaikyti prie miegančiojo galvos ir kaklo formos, suteikiant patogumą ir palaikymą.

Viena iš pagalvės unikalios savybės yra jos gebėjimas išlaikyti formą ir nepakrypti. Perforuotas lateksas leidžia pagalvei išlaikyti savo pradinę struktūrą ir elastingumą ilgą laiką, neprarandant savo pradinių savybių. Tai svarbu ne tik dėl ilgaamžiškumo, bet ir tam, kad miegantysis galėtų mėgautis nuolatiniu palaikymu ir komfortu.

Be to, latekso pagalvė yra minkšta, bet tuo pat metu palaiko optimalų galvos ir kaklo srities palaikymą. Tai puikus pasirinkimas tiems, kurie vertina ne tik komfortą, bet ir sveikatą miegant. LATEX SOFT HIGH pagalvės unikalios savybės padaro ją idealiu pasirinkimu tiems, kurie ieško aukštos kokybės ir patogaus miego atributo.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Blog interjero
patarimai