Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
RED ORTHOPEDIC spyruoklinis Pocket čiužinys su kokoso sluoksniu miegamojo lovai RED ORTHOPEDIC spyruoklinis Pocket čiužinys su kokoso sluoksniu miegamojo lovai
NUOTRAUKOS
RED ORTHOPEDIC spyruoklinis Pocket čiužinys su kokoso sluoksniu miegamojo lovai
RED ORTHOPEDIC spyruoklinis Pocket čiužinys su kokoso sluoksniu miegamojo lovai

RED ORTHOPEDIC spyruoklinis Pocket čiužinys su kokoso sluoksniu miegamojo lovai

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai ir pasirinkimai skiltyje "papildomi prekės parametrai".
Penkių anatominių zonų Pocket tipo spyruoklės.
Vienoje pusėje yra labai kietas natūralaus kokoso sluoksnis (2 cm), kitoje - profiliuotas Tiger Touch putų poliuretanas (3 cm).
Putų poliuretanas patvirtintas Estijos Alergijos asociacijos.
Čiužinio šonuose yra 3D audinio juostelė, leidžianti orui geriau cirkuliuoti.
Antialerginis bambukinis čiužinio užvalkalas pasižymi nuo dulkių erkučių apsaugančiu poveikiu ir yra pagamintas pagal patentuotą „Sensity™“ technologiją.
Čiužinio užvalkalas dalinasi į dvi dalis – skalbiant vieną užvalkalo pusę galima miegoti ant kitos.
Čiužinio užvalkalą galima nuimti ir skalbti iki 40 °C temperatūroje.
Audinys atitinka tarptautinį „Oeko-Tex 100“ standartą.
Kietumas: labai kietas.
Aukštis - 21 cm.
Nestandartiniai matmenys negaminami.

 

Aprašymas

 

Red Orthopedic spyruoklinis Pocket čiužinys su kokoso sluoksniu yra aukštos kokybės lovos elementas, kuris sujungia inovatyvias medžiagas ir ergonominį dizainą, siekiant užtikrinti geriausią miego patirtį. Šis čiužinys išsiskiria penkių anatominių zonų Pocket tipo spyruoklėmis, kurios suteikia individualų paramą kiekvienam kūno taškui.

Viena iš unikalių savybių yra labai kietas natūralaus kokoso sluoksnis (2 cm) vienoje pusėje, kuris suteikia tvirtą ir natūralų atraminį pagrindą. Kitoje pusėje rasite profiliuotą Tiger Touch putų poliuretaną (3 cm), kuris prisitaiko prie kūno formos ir suteikia papildomą komfortą miegant.

Putų poliuretanas, naudojamas šiame čiužinyje, yra patvirtintas Estijos Alergijos asociacijos, tai garantuoja, kad jis yra hipoalergiškas ir saugus alergiškiems žmonėms. Čiužinio šonuose įmontuota 3D audinio juostelė, kurios dizainas palengvina oro cirkuliaciją, užtikrinant nuolatinį čiužinio vėdinimą.

Anti-alerginis bambukinis čiužinio užvalkalas yra dar vienas šio čiužinio privalumas. Jis pasižymi nuo dulkių erkučių apsaugančiu poveikiu ir yra pagamintas pagal patentuotą „Sensity™“ technologiją. Užvalkalas dalinasi į dvi dalis, leisdamas jums skalbti ir pakeisti pusę, tai praktiška ir užtikrina ilgesnį užvalkalo tarnavimo laiką.

Be to, čiužinio užvalkalą galima lengvai nuimti ir skalbti iki 40 °C temperatūroje, todėl palaikyti čiužinį švarų yra paprasta. Audinys atitinka tarptautinį „Oeko-Tex 100“ standartą, garantuojantį, kad jis atitinka aukštus ekologinius ir saugos reikalavimus.

Su kietumu, kurį galima apibūdinti kaip labai kietą, šis čiužinys yra puikus pasirinkimas tiems, kurie ieško tvirtos atramos miegamajam. Su 21 cm aukščiu, jis puikiai tinka tiems, kurie vertina ne tik komfortą, bet ir sveiką bei ergonomišką miegą.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Blog interjero
patarimai