Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
Iki -20%
HILDING FAMILY FUNKY dvipusis putų poliuretano čiužinys miegamojo lovai HILDING FAMILY FUNKY dvipusis putų poliuretano čiužinys miegamojo lovai HILDING FAMILY FUNKY dvipusis putų poliuretano čiužinys miegamojo lovai
NUOTRAUKOS
HILDING FAMILY FUNKY dvipusis putų poliuretano čiužinys miegamojo lovai
HILDING FAMILY FUNKY dvipusis putų poliuretano čiužinys miegamojo lovai
HILDING FAMILY FUNKY dvipusis putų poliuretano čiužinys miegamojo lovai

HILDING FAMILY FUNKY dvipusis putų poliuretano čiužinys miegamojo lovai

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai ir pasirinkimai skiltyje "papildomi prekės parametrai".
7 zonų dvipusis čiužinys.
Vidutinis/kietas standumas.
Du specialios formos „Flexifoam“ putų sluoksniai yra sujungti. Kiekviena pusė turi skirtingą standumą: profiliuotas 5 cm Flexifoam minkštesnis putų poliuretanas, profiliuotas 8 cm Flexifoam kietesnis putų poliuretanas.
Čiužinio užvalkalas Teenage yra su smagiais jaunatviškais piešiniais, pagamintas iš 100% poliesterio.
Čiužinio užvalkalas yra nuimamas ir plaunamas iki 60°C temperatūros vandenyje.
Čiužinys supakuotas į ritinį, kad būtų patogu jį transportuoti.
Čiužinio aukštis 15cm.

 

Aprašymas

 

HILDING FAMILY FUNKY dvipusis putų poliuretano čiužinys yra puikus pasirinkimas tiems, kurie siekia aukštos kokybės ir komforto savo miegamajame. Šis 7 zonų dvipusis čiužinys su vidutiniu/kietu standumu sukuria palankias sąlygas sveikam ir giliam miegui.

Pagrindinė čiužinio savybė – du specialios formos „Flexifoam“ putų sluoksniai, sujungti taip, kad kiekviena pusė siūlo skirtingą standumą. Vienoje pusėje yra profiliuotas 5 cm Flexifoam, kuris suteikia minkštumo jausmą, tuo tarpu kita pusė turi profiliuotą 8 cm Flexifoam, suteikiantį kietumo pojūtį. Ši unikali konstrukcija leidžia mieguistam pasirinkti pageidaujamą standumą pagal savo poreikius.

Čiužinio užvalkalas "Teenage" su smagiais jaunatviškais piešiniais yra ne tik stilingas, bet ir praktiškas. Jis pagamintas iš aukštos kokybės 100% poliesterio, suteikiantį minkštumą ir patogumą. Užvalkalas yra lengvai nuimamas ir plaunamas iki 60°C temperatūros vandenyje, taip užtikrinant lengvą priežiūrą ir švarą.

Patogumas tampa dar didesnis, nes čiužinys supakuotas į ritinį, todėl jį patogu transportuoti ir lengva pristatyti į norimą vietą. Čiužinio aukštis 15 cm užtikrina tinkamą atramą ir ergonomiją miegant.

HILDING FAMILY FUNKY čiužinys yra puikus sprendimas tiems, kurie siekia kokybės, komforto ir jaunatviško stiliaus savo miegamajame. Su dvipusiu dizainu ir specialia „Flexifoam“ technologija, jis suteikia galimybę pritaikyti miegamojo komfortą pagal individualius poreikius, užtikrinant ramų ir gilų miegą.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Blog interjero
patarimai