Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
DOMINO VISCO GREEN BIO viskoelastinis putų poliuretano dvipusis antčiužinis miegamojo lovai, sofai, kampui
NUOTRAUKOS
DOMINO VISCO GREEN BIO viskoelastinis putų poliuretano dvipusis antčiužinis miegamojo lovai, sofai, kampui

DOMINO VISCO GREEN BIO viskoelastinis putų poliuretano dvipusis antčiužinis miegamojo lovai, sofai, kampui

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai ir pasirinkimai skiltyje "papildomi prekės parametrai".
DOMINO – 6 cm dvipusis antčiužinys, kurio viena pusė padengta 3 cm viskoelastinės (Bio green) spaudimą mažinančios, medžiagos. Kita antčiužinio pusė iš 2 cm padidinto elastingumo putų poliuretano HR. Tai puiki atrama Jūsų kūnui. Geram miegui tinka tiek viena, tiek kita čiužinuko pusės. Antčiužiniu galite paaukštinti lovą, taip pat išlyginti visus nelygumus ar tarpus, jei tokių yra. Be to, antčiužinys gali būti naudojamas ir kaip papildoma priemonė čiužiniui apsaugoti. Suteikia patogumą.

Užvalkalas yra pagamintas iš švelnaus trikotažinio audinio kurį malonu liesti. Iš abiejų pusių daigstytas antialergine putlia medžiaga 150 g/m². Užvalkale yra užtrauktukas, kurio pagalba jis yra lengvai nuimamas. Prireikus galima skalbti iki 40 ºC temperatūroje.
Užvalkalą galima rinktis iš septynių siūlomų variantų.
  
Antčiužinio branduolį sudaro:
viskoelastinės medžiagos (Bio Green) (50 kg/m3) – 3 cm;
padidinto elastingumo putų poliuretanas HR (37 kg/m3) – 2 cm;
antčiužinio aukštis su užvalkalu – apie 6 cm.

 

Aprašymas

 

DOMINO VISCO GREEN BIO viskoelastinis putų poliuretano dvipusis antčiužinis yra tobula pasirinkimo galimybė tiems, kurie siekia puikaus miego komforto ir kūno palaikymo. Šis 6 cm storio antčiužinis yra sukurtas su ypatingu dėmesiu detalėms ir pasižymi dvipuse konstrukcija, kuri suteikia daugybę naudingų funkcijų.

Antčiužinio viena pusė yra padengta 3 cm storio viskoelastinės Bio green medžiagos, kuri puikiai prisitaiko prie kūno formos, mažina spaudimą ir užtikrina optimalų miego palaikymą. Kita pusė sudaryta iš 2 cm storio padidinto elastingumo putų poliuretano HR, kuris suteikia puikią atramą kūnui ir patogumą miegant. Šis antčiužinis tinka tiek viena, tiek kita pusė, todėl galima pasirinkti pagal savo asmeninius poreikius ir pageidavimus.

DOMINO antčiužinis taip pat yra puiki priemonė patogiam miegui, nes jį galima naudoti ne tik kaip antčiužinį, bet ir kaip lovą paaukštinantį sluoksnį arba siekiant išlyginti lovos paviršių. Jis taip pat gali būti naudojamas kaip papildoma priemonė čiužiniui apsaugoti nuo įvairių nešvarumų ar įbrėžimų.

Užvalkalas, pagamintas iš švelnaus trikotažinio audinio, yra malonus liesti. Jis yra daigstytas antialerginė putlia medžiaga 150 g/m² iš abiejų pusių, užtikrinant švarią ir higienišką miego aplinką. Užvalkalą galima lengvai nuimti ir plauti iki 40 ºC temperatūroje, todėl išlaikyti jį švarų yra patogu ir paprasta.

DOMINO VISCO GREEN BIO antčiužinis siūlo ne tik išskirtinį miego komfortą, bet ir estetiškai patrauklią išvaizdą. Galite rinktis iš septynių siūlomų užvalkalo variantų, kurie puikiai atitiks jūsų interjero ir stiliaus poreikius. Tai išskirtinis sprendimas siekiant pagerinti miego kokybę ir palaikyti gerą kūno sveikatą.

Garantija – 2 metai.

Klauskite

Blog interjero
patarimai