Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
Nauja
OCEAN GREEN viskoleastinis antčiužinis miegamojo, vaikų kambario lovai, minkštam kampui, sofai
NUOTRAUKOS
OCEAN GREEN viskoleastinis antčiužinis miegamojo, vaikų kambario lovai, minkštam kampui, sofai

OCEAN GREEN viskoleastinis antčiužinis miegamojo, vaikų kambario lovai, minkštam kampui, sofai

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai ir pasirinkimai skiltyje "papildomi prekės parametrai".
Vidutinio kietumo antčiužinis pagamintas iš profiliuoto viskoelasto BIO GREEN su ricinos aliejumi.
Viskoelastas BIO GREEN gerai prisitaiko prie kūno, užtikrina oro laidumą.
Viskoelastinėje medžiagoje esantis ricinos aliejus pasižymi priešuždegiminėmis, antibakterinėmis ir priešgrybelinėmis savybėmis, todėl šis antčiužinis tinka alergiškiems žmonėms.
Antčiužinio užvalkalas yra su užtrauktukais, todėl jį lengva nuimti ir prižiūrėti. Užvalkalą galima skalbti iki 30 ºC temperatūroje arba valyti sausu cheminiu būdu.

Antčiužinio branduolį sudaro:
Profiliuota viskoelastinė medžiaga BIO green – 4,5 cm;
Antčiužinio aukštis su užvalkalu – apie 5 cm;
Ortopedinė apkrova (1 žmogui) – 120 kg;
Kietumas - vidutinis.

 

Aprašymas

 

OCEAN GREEN viskoleastiniu antčiužinis yra puikus pasirinkimas siekiant užtikrinti jūsų kojų komfortą ir palaikyti teisingą pozą. Šis antčiužinis yra pagamintas iš specialaus profiliuoto Viskoelasto BIO GREEN su pridėtu ricinos aliejumi, suteikiančiu ne tik minkštumo, bet ir natūralumo jausmą.

Vidutinio kietumo antčiužinis puikiai tinka tiek kasdieniam naudojimui, tiek sporto metu. Viskoelasto BIO GREEN medžiaga, iš kurios pagamintas šis antčiužinis, pasižymi ypatingu prisitaikymu prie kūno formos. Tai reiškia, kad antčiužinis minkštėja ir prisitaiko prie jūsų kojų kontūrų, suteikdamas optimalų palaikymą ir sumažindamas stresą sąnariams.

Be to, antčiužinis turi oro laidumo savybių, leidžiančių oro cirkuliuoti per jūsų batą. Tai yra svarbu ne tik siekiant išlaikyti kojas sausas, bet ir užtikrinti optimalų temperatūros reguliavimą. Oro laidumas padeda išvengti per didelio prakaitavimo ir nemalonaus kvapo, kurie dažnai būna problemos, dėl kurių kojos gali tapti nepatogios ir nuvargusios.

OCEAN GREEN antčiužinis ne tik rūpinasi jūsų kojomis, bet ir yra draugiškas aplinkai. Viskoelasto BIO GREEN yra ekologiška medžiaga, kurią lengva perdirbti, ir ji nekelia žalos aplinkai. Be to, ricinos aliejus naudojamas kaip natūralus priedas, prisidedantis prie medžiagos minkštumo ir lankstumo, tačiau nesukeliantis žalos aplinkai.

Sumažinkite kojų diskomfortą ir suteikite sau patogumo su OCEAN GREEN viskoleastiniu antčiužinį. Tai puikus sprendimas tiek kasdieniam gyvenimui, tiek aktyviam sportavimui, užtikrindamas ne tik komfortą, bet ir palaikymą bei sveikatą jūsų kojoms.

Garantija – 2 metai.

Klauskite

Blog interjero
patarimai