Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
LUNA viskoelastinis antčiužinis miegamojo lovai, sofai, kampui
NUOTRAUKOS
LUNA viskoelastinis antčiužinis miegamojo lovai, sofai, kampui

LUNA viskoelastinis antčiužinis miegamojo lovai, sofai, kampui

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai ir pasirinkimai skiltyje "papildomi prekės parametrai".
LUNA – viskoelastinis antčiužinis, kuris tobulai prisitaiko prie žmogaus kūno, reaguodamas į jo temperatūrą leidžia slėgiui tolygiai pasiskirstyti, mažina raumenų įtampą ir padeda atsipalaiduoti.

Dėdami ant lovos ar čiužinio išlyginsite pagrindą, jį stabilizuosite, prailginsite čiužinio tarnavimo laiką. Pasitieskite antčiužinį ant sofos-lovos, minkšto kampo ar čiužinio ir patirkite naują lengvo miego pojūtį.

Užvalkalas yra pagamintas iš švelnaus trikotažinio audinio, kurį malonu liesti. Praktiškumo suteikia atsegamas užtrauktukas, kuris dengia visas antčiužinio kraštines, todėl patogu prižiūrėti ir užtikrinti visapusišką higieną. Užvalkalą galima skalbti iki 40 °C temperatūroje arba valyti  sausu cheminiu būdu.
Užvalkalą galima rinktis iš septynių siūlomų variantų.
Antčiužinio aukštis su užvalkalu: apie 5 cm.

Antčiužinio branduolį sudaro:
viskoelastinė medžiaga (Bio Green) (T-50 kg/m³) – 4 cm;
ortopedinė apkrova (1 žmogui) – 130 kg.

 

Aprašymas

 

LUNA viskoelastinis antčiužinis yra puikus pasirinkimas siekiant pagerinti miego kokybę ir bendrą gerovę. Šis antčiužinis pasižymi unikaliomis savybėmis, leidžiančiomis jums patirti nepakartojamą miego pojūtį.

Pagrindinė šio antčiužinio savybė - jo viskoelastinė struktūra, kuri puikiai prisitaiko prie jūsų kūno formų ir reaguoja į jūsų kūno temperatūrą. Tai leidžia antčiužiniui tolygiai pasiskirstyti slėgį, mažinant raumenų įtampą ir suteikiant jums optimalų palaikymą miego metu. Jūsų kūnas gali atsipalaiduoti, o miegas tampa ramus ir atgaivinantis.

Dėl šio antčiužinio įtraukimo į jūsų lovos ar čiužinio dizainą, jūs ne tik išlyginsite pagrindą, bet ir padidinsite čiužinio tarnavimo laiką. Jo stabilizuojanti savybė leis jums mėgautis ilgesniu ir komfortiškesniu miegu.

Užvalkalas, pagamintas iš švelnaus trikotažinio audinio, suteikia jums malonumą prisilietus prie antčiužinio. Jis taip pat yra lengvai prižiūrimas dėl atsegamo užtrauktuko, dengiančio visas antčiužinio kraštines. Tai leidžia jums lengvai prižiūrėti antčiužinį ir užtikrinti optimalią higieną. Užvalkalą galima skalbti iki 40 °C temperatūroje arba valyti sausu cheminiu būdu, suteikiant jums papildomą patogumą ir ilgesnį antčiužinio tarnavimo laiką.

Pasirinkite vieną iš septynių siūlomų užvalkalo variantų, kuris atitiks jūsų skonį ir interesus. Su antčiužiniu, kurio aukštis su užvalkalu yra apie 5 cm, jūs patirsite nepaprastą miego patirtį, prisidedančią prie jūsų gerovės ir energijos kasdieniniame gyvenime.

Garantija – 2 metai.

Klauskite

Blog interjero
patarimai