Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
MAJUS ergonomiškas putų poliuretano čiužinys miegamojo lovai MAJUS ergonomiškas putų poliuretano čiužinys miegamojo lovai
NUOTRAUKOS
MAJUS ergonomiškas putų poliuretano čiužinys miegamojo lovai
MAJUS ergonomiškas putų poliuretano čiužinys miegamojo lovai

MAJUS ergonomiškas putų poliuretano čiužinys miegamojo lovai

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai ir pasirinkimai skiltyje "papildomi prekės parametrai".
MAJUS – tai elastingas čiužinys iš dviejų skirtingų sudėčių bei tankių pjaustyto putų poliuretano derinio.

Čiužinio ypatybės:
ergonomiškas;
dvipusis;
laidus orui;
tinka lovoms su padėčių nustatymu.

Viena čiužinio pusė iš atvirų porų šaltų putų poliuretano HR, kita iš putų poliuretano VB. Elastingas čiužinio paviršius leis nugarai ilsėtis natūralioje padėtyje. Čiužinys dvipusis, vidutinio kietumo. Tinka lovoms su padėčių nustatymu. Čiužinio gamyboje naudojamos sertifikuotos, orui laidžios bei žmogui ir aplinkai draugiškos medžiagos.

Užvalkalas pagamintas iš švelnaus trikotažinio audinio, kurį malonu liesti. Iš abiejų pusių daigstytas antialergine putlia medžiaga 200 g/m² ir apsauginiu sluoksniu. Praktiškumo suteikia atsegamas užtrauktukas, kuris dengia visas čiužinio kraštines, todėl patogu prižiūrėti ir užtikrinti visapusišką higieną. Užvalkalą galima skalbti iki 40°C temperatūroje arba valyti sausu cheminiu būdu. 
Galima užvalkalą rinktis iš septynių variantų.
Čiužinio aukštis su užvalkalu – apie 11 cm.

Čiužinio techninis aprašymas:
padidinto elastingumo putų poliuretanas HR (T-35 kg/m³) – 5 cm;
putų poliuretanas  (T-35 kg/m³) – 5 cm;
ortopedinė apkrova (1 žmogui) – 90 kg;
lovos pagrindas – grotelės.

 

Aprašymas

 

MAJUS ergonomiškas putų poliuretano čiužinys yra puikus pasirinkimas tiems, kurie ieško kokybiško ir patogaus miego pagalvės. Šis čiužinys sujungia kelias svarbias savybes, dėl kurių jis tampa ne tik efektyviu, bet ir prabangių miegamojo įrengimo dalimi.

Viena iš svarbiausių MAJUS čiužinio savybių yra jo ergonominis dizainas. Jis pasižymi dvipusiu sluoksniu iš atvirų porų šaltų putų poliuretano HR ir putų poliuretano VB. Šios medžiagos suteikia elastingą paviršių, kuris prisitaiko prie kūno formos, leidžiant nugarai ilsėtis natūralioje padėtyje. Čiužinys yra dvipusis, su vidutinio kietumo savybėmis, todėl jis tinka įvairioms miego padėtims, ypač lovoms su padėčių nustatymu.

MAJUS čiužinys taip pat išsiskiria orui laidžiu dizainu. Ši savybė užtikrina, kad čiužinys gerai cirkuliuoja orą, todėl miegantysis jausis patogiai ir nepasijus per daug šilumos. Tai ypač svarbu užtikrinant sveiką miegą ir gerą miego kokybę.

Užvalkalas MAJUS čiužinio yra pagamintas iš švelnaus trikotažinio audinio, kuris suteikia malonumą prisilietus. Jis yra daigstytas antialergine putlia medžiaga su 200 g/m² tankiu ir apsauginiu sluoksniu. Užvalkalas yra praktiškas, nes jį galima lengvai nuimti su atsegamu užtrauktuku, kuris dengia visas čiužinio kraštines. Tai padeda išlaikyti čiužinį švarų ir užtikrinti higieną. Be to, užvalkalą galima skalbti iki 40°C temperatūroje arba valyti sausu cheminiu būdu.

Pasirinkimo galimybė suteikiama su septyniais užvalkalo variantais, leidžiant įtraukti jį į įvairių miegamojo interjerų dizainus. Čiužinio aukštis su užvalkalu siekia apie 11 cm, kuris yra optimalus aukštis miego komfortui.

MAJUS ergonomiškas putų poliuretano čiužinys yra ne tik funkcionalus, bet ir stilingas pasirinkimas norintiems suteikti savo miegamajam ypatingą komfortą.

Garantija – 2 metai.

Klauskite

Blog interjero
patarimai