Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
VISCO GREEN viskoelastinė pagalvė su augalinio aliejaus ekstraktais
NUOTRAUKOS
VISCO GREEN viskoelastinė pagalvė su augalinio aliejaus ekstraktais

VISCO GREEN viskoelastinė pagalvė su augalinio aliejaus ekstraktais

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 60 x 40 x 12 cm.
Natūrali pagalvė pagaminta naudojant augalinio aliejaus ekstraktus.
Ji gerokai padidina miego kokybę sumažindama slėgio taškus. 
Viskoelastinė medžiaga reaguoja į kūno temperatūrą ir užtikrina puikų galvos prilaikymą. 
Pagalvė yra apvilkta užvalkalu „Bamboo“, kuris sukuria natūralų antibakterinį barjerą, garantuojantį nepaprastai sveiką miegą.
Pagalvės užvalkalas skalbiamas iki 60°C temperatūros vandenyje.

 

Aprašymas

 

VISCO GREEN viskoelastinė pagalvė su augalinio aliejaus ekstraktais yra inovatyvus sprendimas siekiant užtikrinti ne tik komfortišką miegą, bet ir natūralų poilsį. Ši natūrali pagalvė yra sukurti naudojant ekologiškus augalinio aliejaus ekstraktus, todėl ji yra ne tik maloni jūsų kūnui, bet ir draugiška aplinkai.

Pagalvė sugeba gerokai padidinti miego kokybę dėl savo unikalios viskoelastinės medžiagos, kuri reaguoja į kūno temperatūrą. Šis savybingas atsakas leidžia pagalvei prisitaikyti prie kiekvieno miegančiojo kūno formos, suteikiant puikų galvos prilaikymą ir sumažinant slėgio taškus. Tai yra ypatingai svarbu tiems, kurie kenčia nuo galvos ir kaklo skausmų, nes pagalvė palaiko sveiką kūno poziciją per visą naktį.

Užvalkalas „Bamboo“, kuriuo aptraukta pagalvė, yra dar vienas pranašumas. Bamboo audinys ne tik suteikia pagalvei minkštumo jausmą, bet ir turi natūralų antibakterinį poveikį. Tai reiškia, kad miegantys asmenys gauna ne tik patogumą, bet ir apsaugą nuo bakterijų bei alergenų. Užvalkalas yra lengvai išimamas ir skalbiamas iki 60°C temperatūros vandenyje, užtikrinant lengvą priežiūrą ir nuolatinį švarą.

VISCO GREEN pagalvė suaugina natūralumo ir inovacijų derinį miego srityje. Ji suteikia puikią galimybę tiems, kurie vertina ne tik komfortą, bet ir nori prisidėti prie aplinkos išsaugojimo. Ši pagalvė yra puikus pasirinkimas siekiant visapusiško ir sveiko miego.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Blog interjero
patarimai