Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
Iki -20%
DAGGKAPA neperšlampantis, orui pralaidus antčiužinio užvalkalas DAGGKAPA neperšlampantis, orui pralaidus antčiužinio užvalkalas
NUOTRAUKOS
DAGGKAPA neperšlampantis, orui pralaidus antčiužinio užvalkalas
DAGGKAPA neperšlampantis, orui pralaidus antčiužinio užvalkalas

DAGGKAPA neperšlampantis, orui pralaidus antčiužinio užvalkalas

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai ir pasirinkimai skiltyje "papildomi prekės parametrai".
Tai – drėgmės nepraleidžiantis sluoksnis, dengiamas ant vaikų ir suaugusiųjų čiužinių siekiant užtikrinti higieną.
Antčiužiniams skirti „DAGGKÅPA“ audiniai yra padengti Lyocell sluoksniais, kuriems pagaminti naudojama greitai auganti eukalipto mediena.
Viršutinis sluoksnis gali sugerti dvigubai daugiau skysčio nei pats sveria.
Paklodę su guma lengva uždėti, ji tvirtai laikosi.
Išsaugo unikalias savybes iki 100 skalbimų.

 

Aprašymas

 

DAGGKAPA neperšlampantis sluoksnis yra inovatyvus ir efektyvus sprendimas užtikrinti higieną bei sausumą vaikų ir suaugusiųjų čiužiniuose. Šis drėgmės nepraleidžiantis sluoksnis naudojamas kaip apsauga nuo nemalonių situacijų, kai neplanuotai išsilieja skysčiai ant lovos paviršiaus.

Pagrindinis DAGGKAPA pranašumas yra jo sudėtinga struktūra. Antčiužiniams skirti audiniai pagaminti iš Lyocell medžiagos, gaminamos iš greitai augančio eukalipto medienos. Lyocell medžiaga yra ne tik draugiška aplinkai, bet ir labai efektyvi drėgmės valdymo atžvilgiu. Šis sluoksnis neleidžia drėgmei prasiskverbti į čiužinį, taip užtikrindamas ilgalaikę švarą ir higieną miegamajame.

Viršutinis DAGGKAPA sluoksnis yra ypatingas tuo, kad gali sugerti dvigubai daugiau skysčio nei pats sveria. Tai reiškia, kad net ir didelis skysčio kiekis bus patikimai sugaunamas, nepraleidžiant jokių drėgmės lašų į apačią. Toks efektyvus drėgmės valdymas tampa ypatingai svarbus esant netikėtoms nelaimes, tokioms kaip naktiniai nusirengimai arba nelaimei su mažais vaikais.

Be to, DAGGKAPA sluoksnis lengvai uždedamas ant čiužinio, o guma užtikrina, kad jis tvirtai laikysis vietoje net ir judėjimo metu. Tai padeda išsaugoti komfortą ir užtikrinti gilesnį miegą, nes nereikia nerimauti dėl nejaukių staigmenų.

Didžiausias privalumas yra tas, kad DAGGKAPA išlaiko savo unikalias savybes iki 100 skalbimų. Tai reiškia ilgalaikį naudojimą be nuolatinio sluoksnio keitimo ar kokybės praradimo. Šis inovatyvus drėgmės nepraleidžiantis sluoksnis yra puikus pasirinkimas siekiant užtikrinti ne tik švarią, bet ir komfortišką miegą.

Klauskite

Blog interjero
patarimai