Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
PANDA viskoelastinis putų poliuretano čiužinys miegamojo lovai
NUOTRAUKOS
PANDA viskoelastinis putų poliuretano čiužinys miegamojo lovai

PANDA viskoelastinis putų poliuretano čiužinys miegamojo lovai

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai ir pasirinkimai skiltyje "papildomi prekės parametrai".
PANDA – tai patogus, kelių sluoksnių čiužinys su 6 cm aukščio viskoelastinio (memory foam) putų poliuretano lakštu.

Čiužinio ypatybės:
gausu spaudimą mažinančios viskoelastinės medžiagos;
taisyklingai paskirsto žmogaus svorį;
atpalaiduoja kūno raumenis.

Šis čiužinys taisyklingai paskirsto žmogaus kūno svorį po visą čiužinio plokštumą, taip suteikdamas maksimalų komfortą miego metu. Viskoelastinės medžiagos (memory foam) sluoksnis suteikia čiužiniui elastingumo ir padeda atsipalaiduoti įsitempusiems raumenims. Liesdamasis su žmogaus kūnu čiužinys minkštėja, prisitaiko prie kūno anatomijos bei taisyklingai apgaubia kūną. Labiau spaudžiamose vietose viskoelastinė medžiaga įdumba, mažiau spaudžiamos vietos maloniai apgaubiamos, taip tolygiai paskirstomas visas slėgis.

Čiužinio gamyboje naudojamos sertifikuotos, laidžios orui bei žmogui ir aplinkai draugiškos medžiagos. Visuose keturiuose čiužinio bortuose padarytos papildomos vėdinimo angelės. Tai užtikrina maksimalią oro cirkuliaciją ir prailgina čiužinio tarnavimo laiką. Čiužinys tinka ir alergiškiems žmonėms. Rinkitės taisyklingos padėties bei kūno raumenis atpalaiduojantį miegą.

Užvalkalas pagamintas iš švelnaus trikotažinio audinio, kurį malonu liesti. Iš abiejų pusių daigstytas antialergine putlia medžiaga 200 g/m² ir apsauginiu sluoksniu. Praktiškumo suteikia atsegamas užtrauktukas, kuris dengia visas čiužinio kraštines, todėl patogu prižiūrėti ir užtikrinti visapusišką higieną. Užvalkalą galima skalbti iki 40°C temperatūroje arba valyti sausu cheminiu būdu. 
Galima rinktis užvalkalą iš septynių variantų.
Čiužinio aukštis su užvalkalu apie 20 cm.

Čiužinio branduolį sudaro:
viskoelastinė medžiaga (memory foam) (T-50kg/m³) – 6 cm;
padidinto elastingumo putų poliuretanas HR (T-40 kg/m³) – 2 cm;
padidinto elastingumo putų poliuretanas HR (T-37 kg/m³) – 11 cm;
ortopedinė apkrova (1 žmogui) – 130 kg;
lovos pagrindas – grotelės.

Čiužinys – dvipusis. 

 

Aprašymas

 

PANDA viskoelastinis putų poliuretano čiužinys praturtina jūsų miego patirtį, teikdamas išskirtinį komfortą bei sveikatos privalumus. Šio čiužinio dizainas grindžiamas gaivinančiomis savybėmis, kurios puikiai tinka tiems, kurie ieško geriausio miego kokybės.

Viena iš svarbiausių šio čiužinio savybių yra galimybė taisyklingai paskirstyti žmogaus kūno svorį. Viskoelastinės medžiagos sluoksnis suteikia čiužiniui unikalų elastingumą, prisitaikantį prie kūno formos. Tai leidžia čiužiniui minkštėti ir prisitaikyti prie žmogaus kūno anatomijos, efektyviai mažinant spaudimą ant kūno paviršiaus.

Be to, šis čiužinys sugeba atpalaiduoti įsitempusius raumenis, kurie gali būti sukaupti dienos metu. Viskoelastinė medžiaga sukuria palankią aplinką miegui, padedama sumažinti įtampą ir pagerinti miego kokybę.

Čiužinio gamyboje naudojamos tik sertifikuotos ir draugiškos aplinkai medžiagos. Vėdinimo angelės, įdėtos visuose čiužinio bortuose, užtikrina maksimalią oro cirkuliaciją, o tai ne tik prailgina čiužinio tarnavimo laiką, bet ir suteikia jums švarų bei gaivų miegą. Tai ypač svarbu alergiškiems žmonėms, nes čiužinys yra hipoalergiškas.

Užvalkalas, pagamintas iš švelnaus trikotažinio audinio, suteikia malonumą liečiant odą. Antialerginė putlia medžiaga bei apsauginis sluoksnis užtikrina ne tik patogumą, bet ir higieniškumą. Užvalkalą galima lengvai prižiūrėti, nes jį galima skalbti ar valyti sausu cheminiu būdu. Įvairių užvalkalo variantų pasirinkimas leidžia jums pritaikyti čiužinį pagal savo skonį ir interjerą, suteikiant jums visapusišką patirtį ir pasitenkinimą miego metu.

Garantija – 5 metai.

Klauskite

Blog interjero
patarimai