Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
VESTUS KOKOS dvipusis antčiužinis iš kokoso pluošto, putų poliuretano ir medvilnės derinio VESTUS KOKOS dvipusis antčiužinis iš kokoso pluošto, putų poliuretano ir medvilnės derinio
NUOTRAUKOS
VESTUS KOKOS dvipusis antčiužinis iš kokoso pluošto, putų poliuretano ir medvilnės derinio
VESTUS KOKOS dvipusis antčiužinis iš kokoso pluošto, putų poliuretano ir medvilnės derinio

VESTUS KOKOS dvipusis antčiužinis iš kokoso pluošto, putų poliuretano ir medvilnės derinio

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai ir pasirinkimai skiltyje "papildomi prekės parametrai".
VESTUS – dvipusis antčiužinis, pagamintas iš kokoso pluošto, putų poliuretano ir medvilnės derinio.

Iš vienos pusės tai kietos konstrukcijos, ypatingai laidus orui gaminys, todėl ant jo miegodamas žmogaus kūnas kvėpuoja ir mažiau prakaituoja. Miegančiojo patogumui kietąją antčiužinio dalį dengia medvilnės pluoštas.

Mėgstantiems minkštesnį miego pagrindą, rekomenduojame miegoti ant kitos, šiek tiek minkštesnės antčiužinio pusės, iš 2 cm putų orui pralaidaus putų poliuretano.

Antčiužiniu galite paaukštinti ar pakietinti miego pagrindą, be to jis išlygina nelygumus ir prailgina čiužinio tarnavimo laiką .

Antčiužinio užvalkalas gaminamas iš švelnaus trikotažinio audinio, daigstyto putlia antialergine medžiaga 150 g/m² . Praktiškumo suteikia atsegamas užtrauktukas, kuris dengia visas antčiužinio kraštines, todėl patogu prižiūrėti ir užtikrinti maksimalią higieną. Užvalkalą galima skalbti iki 40 ºC temperatūroje arba valyti sausu cheminiu būdu.
Užvalkalą galima rinktis iš septynių siūlomų variantų.
Antčiužinio aukštis su užvalkalu apie 5 cm.

Antčiužinio branduolį sudaro:
medvilnės pluoštas 250 gr/ m²;
kokoso pluoštas – 2 cm;
putų poliuretanas VB (tankis – 27kg/ m³ ) – 2 cm;
ortopedinė apkrova (1 žmogui) – 110 kg.

 

Aprašymas

 

VESTUS KOKOS dvipusis antčiužinis iš kokoso pluošto yra puikus pasirinkimas tiems, kurie vertina kokybišką miegą ir nori patirti naują komforto lygį. Šis antčiužinis yra sukurtas iš aukštos kokybės kokoso pluošto, putų poliuretano ir medvilnės derinio, kuris suteikia optimalų miego pagrindą.

Viena antčiužinio pusė yra kietos konstrukcijos ir labai laidus orui, leidžiantis kūnui natūraliai kvėpuoti ir mažinant prakaitavimą. Miegančiajam patogumui kietąją antčiužinio dalį dengia medvilnės pluoštas, kuris suteikia minkštumo jausmą ir malonų prisilietimą.

Norintiems minkštesnį miego pagrindą, rekomenduojama miegoti ant kitos antčiužinio pusės, kuri yra šiek tiek minkštesnė dėl 2 cm putų poliuretano. Ši savybė leidžia prisitaikyti prie individualių miego poreikių ir užtikrinti maksimalų komfortą.

Antčiužinys taip pat gali būti naudojamas kaip pagalvė, kad paaukštintų ar pakietintų miego paviršių. Be to, jis išlygina nelygumus ir prailgina čiužinio tarnavimo laiką, taip suteikdamas ilgalaikę vertę.

Užvalkalas, pagamintas iš švelnaus trikotažinio audinio, yra daigstytas putlia antialergine medžiaga, sverianti 150 g/m². Jį lengva prižiūrėti dėl atsegamo užtrauktuko, kuris dengia visas antčiužinio kraštines. Užvalkalą galima skalbti mašinoje iki 40 ºC arba valyti sausu cheminiu būdu.

Pasirinkti užvalkalo spalvą ir dizainą galima iš septynių variantų, todėl kiekvienas gali pritaikyti antčiužinį savo interjerui. Antčiužinio aukštis su užvalkalu siekia apie 5 cm, suteikdamas pakankamai palaikymo ir minkštumo miegant. Tai puikus sprendimas tiems, kurie nori kokybiško ir sveiko miego kiekvieną naktį.

Garantija – 2 metai.

Klauskite

Blog interjero
patarimai