Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
TOP LATEX ETNO DUO latekso antčiužinis su medvilnės ir vilnos sluoksniais motorinei lovai TOP LATEX ETNO DUO latekso antčiužinis su medvilnės ir vilnos sluoksniais motorinei lovai
NUOTRAUKOS
TOP LATEX ETNO DUO latekso antčiužinis su medvilnės ir vilnos sluoksniais motorinei lovai
TOP LATEX ETNO DUO latekso antčiužinis su medvilnės ir vilnos sluoksniais motorinei lovai

TOP LATEX ETNO DUO latekso antčiužinis su medvilnės ir vilnos sluoksniais motorinei lovai

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai ir pasirinkimai skiltyje "papildomi prekės parametrai".
Specialus antčiužinis dvigulėms motorinėms lovoms su įkirptėmis kojų ir galvos galuose.
Antčiužinio minkštąją dalį sudaro iš natūralaus kaučiukmedžio sulčių pagamintas lateksas, kurio ypatinga struktūra užtikrina, kad oras per medžiagą galėtų judėti laisvai, todėl mažėja prakaitavimas.
Papildomam komfortui užtikrinti antčiužinio viena pusė padengta vilnos sluoksniu (žieminė pusė), o kita – medvilnės sluoksniu (vasarinė pusė).
Nuvelkamas antialerginis užvalkalas, kurį galima skalbti 40°C temperatūroje.
„Stretch“ audinys pasižymi nuo erkučių ir dulkių apsaugančiu poveikiu, apdorotas „Sensity™“ būdu ir yra minkštas ir malonus kūnui.
Išskirtinumo suteikia ant audinio panaudotas baltiškų motyvų raštas.
Gaminyje naudojamas audinys bei vatinas atitinka tarptautinį „Oeko-Tex 100“ standartą.
Gaminys patvirtintas Estijos Alergijos asociacijos.
Aukštis - 4 cm.
Nestandartiniai matmenys negaminami.

 

Aprašymas

 

TOP LATEX ETNO DUO latekso antčiužinis yra specialiai sukurtas antčiužinis, skirtas dvigulėms motorinėms lovoms su įkirptėmis kojų ir galvos galuose. Šis antčiužinis sujungia aukštą kokybę, funkcionalumą ir ypatingą dizainą, siekdamas suteikti optimalų miego komfortą.

Antčiužinio minkštoji dalis pagaminta iš natūralaus kaučiuko, gauto iš kaučiuko medžio sulčių. Šio latekso ypatinga struktūra leidžia orui laisvai judėti per medžiagą, mažindama prakaitavimą ir užtikrindama nuolatinį komfortą miegant. Natūralus lateksas taip pat yra atsparus erkei ir dulkių pūtimui, todėl jis yra puikus pasirinkimas tiems, kurie kelia aukštus higienos ir sveikatos standartus.

Antčiužinio viena pusė padengta vilnos sluoksniu, kuris suteikia šilumą žiemos metu, o kita pusė yra aptraukta medvilnės sluoksniu, kuris suteikia švelnumą ir vėsą vasaros metu. Ši dvipusė konstrukcija leidžia pritaikyti antčiužinį pagal metų laikus ir individualius miegamojo poreikius.

Antčiužinį puošia baltiškų motyvų raštas, suteikiantis jam unikalų ir etninį išskirtinumą. Audinys, naudojamas šioje konstrukcijoje, atitinka tarptautinį "Oeko-Tex 100" standartą, užtikrinantį, kad produktas yra saugus ir nekenksmingas sveikatai. Be to, gaminys patvirtintas Estijos Alergijos asociacijos.

Antčiužinio aukštis yra 4 cm, o nuvelkamas anti-alerginis užvalkalas, kurį galima lengvai išimti ir skalbti 40°C temperatūroje, suteikia papildomą higieną. Tai yra išskirtinis antčiužinis, kuris sujungia natūralius medžiagų privalumus su moderniu dizainu ir funkcionalumu.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Blog interjero
patarimai