Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
MEMORY SOFT viskoelastinė pagalvė MEMORY SOFT viskoelastinė pagalvė
NUOTRAUKOS
MEMORY SOFT viskoelastinė pagalvė
MEMORY SOFT viskoelastinė pagalvė

Specifikacija

 

Išmatavimai: 34x50x10 cm.
Iš viskoelastinės medžiagos pagaminta pagalvė itin gerai tinka miegantiems ant šono, nes pagalvė turi kaklą prilaikančią formą.
Galima pasirinkti norimą aukštį – viena pagalvės pusė yra aukštesnė, kita – žemesnė.

 

Aprašymas

 

MEMORY SOFT viskoelastinė pagalvė – tai išskirtinė miego atributų inovacija, sukurta su ypatingu dėmesiu miego komfortui ir kaklo palaikymui. Pagalvė pagaminta iš aukštos kokybės viskoelastinės medžiagos, kuri prisitaiko prie kūno formos ir suteikia unikalią miego patirtį.

Ši viskoelastinė pagalvė yra ypač tinkama tiems, kurie mėgsta miegoti ant šono. Jos kaklą prilaikančioji forma užtikrina optimalų kaklo ir galvos palaikymą, sumažindama įtemptus raumenis ir leisdama jiems atsipalaiduoti. Tai yra svarbu siekiant užtikrinti sveiką nugaros pozą ir efektyviai mažinti slėgį ant kaklo ir pečių srities.

Viena iš šios pagalvės išskirtinų savybių yra galimybė pasirinkti norimą aukštį. Pagalvė yra dvipusė, kurios viena pusė yra aukštesnė, o kita – žemesnė. Ši savybė leidžia miegančiajam lengvai prisitaikyti prie savo individualių poreikių ir pageidavimų. Tai suteikia galimybę pasirinkti patogumą, atitinkantį asmens miego įpročius ir anatominę struktūrą.

MEMORY SOFT pagalvės viskoelastinė medžiaga reaguoja į kūno šilumą ir svorį, minkštindama ir prisitaikydama prie miegantiesiems būdingų judesių. Tai leidžia pagalvei efektyviai palaikyti kaklą ir galvą, pasitaikančius judesius, ir tuo pačiu užtikrina nuolatinį palaikymą miegant.

Visa tai daro MEMORY SOFT pagalvę puikiu pasirinkimu tiems, kurie vertina aukštą miego komfortą ir nori rasti pagalvę, kuri ne tik palaiko sveiką miego pozą, bet ir prisitaiko prie individualių poreikių. Tai ne tik miego atributas, bet ir kasdieninio komforto šaltinis, kuris prisideda prie kokybiško ir atpalaiduojančio miego.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Blog interjero
patarimai