Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
HILDING BASS profiliuoto putų poliuretano antčiužinis su nuvelkamu užvalkalu miegamojo lovai, sofai, kampui HILDING BASS profiliuoto putų poliuretano antčiužinis su nuvelkamu užvalkalu miegamojo lovai, sofai, kampui HILDING BASS profiliuoto putų poliuretano antčiužinis su nuvelkamu užvalkalu miegamojo lovai, sofai, kampui
NUOTRAUKOS
HILDING BASS profiliuoto putų poliuretano antčiužinis su nuvelkamu užvalkalu miegamojo lovai, sofai, kampui
HILDING BASS profiliuoto putų poliuretano antčiužinis su nuvelkamu užvalkalu miegamojo lovai, sofai, kampui
HILDING BASS profiliuoto putų poliuretano antčiužinis su nuvelkamu užvalkalu miegamojo lovai, sofai, kampui

HILDING BASS profiliuoto putų poliuretano antčiužinis su nuvelkamu užvalkalu miegamojo lovai, sofai, kampui

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai ir pasirinkimai skiltyje "papildomi prekės parametrai".
4,7 cm profiliuotas Velvet Touch HR putų poliuretanas.
Antčiužinio užvalkalą galima išsirinkti iš dviejų skirtingų variantų - Cashmere bei Tencel.
Nuvelkamo užvalkalo sudėtyje yra prabangaus Cashmere audinio, kuris gebėdamas sugerti iki 40% kūno išskiriamos drėgmės reguliuoja kūno temperatūrą, o taip mažina ir žmogaus prakaitavimą. Plaunamas iki 40°C temperatūros vandenyje.
Tencel užvalkalas yra patobulintas „Purotex“ medžiaga, kuri pasižymi antialerginėmis savybėmis. Užvalkalas yra nuimamas ir plaunamas iki 60°C temperatūros vandenyje.
Šonuose yra 3D audinio juostelė, kad būtų geriau vėdinama.
Antčiužinis supakuotas į ritinį, kad būtų patogu jį transportuoti.
Antčiužinio aukštis 7,5 cm.

 

Aprašymas

 

HILDING BASS profiliuotas putų poliuretano antčiužinis su 4,7 cm profiliuotu Velvet Touch HR putų poliuretanu yra išskirtinio dizaino ir aukštos kokybės produktas, kuris suteiks jums nepakartojamą miego patirtį. Šis antčiužinis siūlo ne tik patogumą, bet ir pasirinkimo galimybę tarp dviejų skirtingų užvalkalo variantų - Cashmere ir Tencel.

Cashmere užvalkalas praturtina antčiužinį prabangaus Cashmere audinio. Šis audinys sugeba sugerti iki 40% kūno išskiriamos drėgmės, reguliuodamas kūno temperatūrą ir mažindamas prakaitavimą. Tai puiki funkcija, užtikrinanti jums malonų ir saugų miegą. Be to, Cashmere užvalkalas yra plaunamas iki 40°C temperatūros vandenyje, užtikrinant lengvą priežiūrą.

Tencel užvalkalas pasižymi patobulinta „Purotex“ medžiaga, kuri turi antialergines savybes. Tai yra puiki pasirinkimo galimybė tiems, kurie jautriai reaguoja į alergenus. Tencel užvalkalas yra nuimamas ir plaunamas iki 60°C temperatūros vandenyje, užtikrinant higienišką ir švarų miegą.

Antčiužinio šonuose įdiegta 3D audinio juostelė, kuri užtikrina geresnį vėdinimą. Tai suteikia jums dar vieną komforto sluoksnį ir prisideda prie geresnės oro cirkuliacijos per naktį.

Antčiužinis supakuotas į ritinį, todėl jį patogu transportuoti. Tai patogus sprendimas tiems, kurie nori lengvai perkelti antčiužinį iš vienos vietos į kitą.

Su 7,5 cm aukščiu, šis antčiužinis suteiks jums ne tik puikų miego komfortą, bet ir optimalų atramą jūsų kūnui. Visi šie unikalūs bruožai daro HILDING BASS antčiužinį išskirtiniu pasirinkimu tiems, kurie siekia kokybiško miego ir ilgaamžiškų geros kokybės miego produktų.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Blog interjero
patarimai