Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
Iki -10%
SOFIJA komfortiškas penkių zonų viskoelastinis putų poliuretano čiužinys su ortopedinėmis savybėmis SOFIJA komfortiškas penkių zonų viskoelastinis putų poliuretano čiužinys su ortopedinėmis savybėmis
NUOTRAUKOS
SOFIJA komfortiškas penkių zonų viskoelastinis putų poliuretano čiužinys su ortopedinėmis savybėmis
SOFIJA komfortiškas penkių zonų viskoelastinis putų poliuretano čiužinys su ortopedinėmis savybėmis

SOFIJA komfortiškas penkių zonų viskoelastinis putų poliuretano čiužinys su ortopedinėmis savybėmis

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai ir pasirinkimai skiltyje "papildomi prekės parametrai".
SOFIJA – tai išskirtinai komfortiškas penkių sluoksnių čiužinys pasižymintis puikiomis ortopedinėmis savybėmis. Ypatingam komfortui pasiekti, čiužinio branduolys susideda net iš kelių skirtingų sluoksnių, skirtingo tankio bei pjaustymo derinio.

Čiužinio ypatybės:
turintis ortopedinių savybių;
palaikantis natūralią stuburo padėtį;
prisitaikantis prie kūno fizinių išlinkimų;
atpalaiduojantis;
suteikiantis taisyklingą kūno atramą;
komfortabilus;
dvipusis: vidutinė, minkštesnė pusės.

Atvirų porų elastinis putų poliuretanas, kitaip dar vadinamas HR putų poliuretanu išsiskiria savo sugebėjimu tiksliai atkartoti žmogaus kūno kontūrus, ilgaamžiškumu ir geromis ventiliacinėmis savybėmis. Čiužinio SOFIJA branduolys yra iš HR padidinto elastingumo poliuretano, pjaustyto 7 minkštumo zonomis.

Praktiškas, dvipusis čiužinys, kuris, priklausomai nuo pasirinktos pusės, gali būti vidutinio ar minkštesnio miego pagrindo. Atkreipiame dėmesį į zoninį čiužinio branduolio bei viršutinių jo sluoksnių zoninį segmentavimą. Kokybiškas zoninis pjaustymas paverčia paprastą elastinio putų poliuretano sluoksnį geru ir patogiu čiužinio branduoliu, o skirtingų putų bei jų tankių derinys suteikia kūnui malonesnę ir patogesnę atramą.

Pažangios Tiger Touch TT ir VitaRest origin BIO green medžiagos leidžia patirti dar geresnę miego kokybę. „Tiger Touch“  putų poliuretanas savo savybėmis labai panašus į lateksą. Jis yra patvarus, pagamintas iš atvirų porų ląstelių struktūros, užtikrina gerą oro pralaidumą, kuris garantuoja didesnį drėgmės garinimą ir palaiko stabilią oro cirkuliaciją miego metu. 

Čiužinio užvalkalas pagamintas iš švelnaus trikotažinio audinio. Visas čiužinio užvalkalo kraštines juosia 3D tinklelis, kuris taip pat padidina oro laidumo galimybes. Praktiškumo suteikia atsegamas užtrauktukas, kuris dengia visas čiužinio kraštines, todėl patogu prižiūrėti ir užtikrinti maksimalią higieną. Užvalkalą galima skalbti iki 40ºC temperatūroje arba valyti sausu cheminiu būdu.
Užvalkalą galima rinktis iš septynių siūlomų variantų. 
Čiužinio aukštis su užvalkalu – apie 22 cm.

Čiužinio techninis aprašymas:
Zonuota viskoelastinė medžiaga BIO green – 4 cm;
7 zonų putų poliuretanas su oro tarpais – 4 cm;
elastingas putų poliuretanas – 5 cm;
7 zonų putų poliuretanas su oro tarpais – 4 cm;
Tiger Touch TT – 4 cm;
ortopedinė apkrova (1 žmogui) – 110 kg;
lovos pagrindas – grotelės, kurių tarpai ne didesni nei 5 cm.

Čiužinys – dvipusis.  

 

Aprašymas

 

SOFIJA komfortiškas penkių zonų viskoelastinis putų poliuretano čiužinys yra išskirtinis pasirinkimas tiems, kurie siekia kokybiško miego ir rūpinasi savo stuburo sveikata. Šis čiužinys, turintis ortopedinių savybių, sukuriamas naudojant atvirų porų elastinį putų poliuretaną, arba kitaip žinomą kaip HR putų poliuretanas. Ši medžiaga pasižymi ilgaamžiškumu, geromis ventiliacinėmis savybėmis ir gebėjimu tiksliai atkartoti žmogaus kūno kontūrus.

SOFIJA čiužinio branduolys yra pagamintas iš HR padidinto elastingumo poliuretano, kuris yra pjaustytas į 7 minkštumo zonas. Šios zonos yra skirtos prisitaikyti prie skirtingų kūno dalių ir jų natūralių išlinkimų, palaikant optimalią stuburo padėtį. Tai svarbu užtikrinti, kad miegodami galėtume atsipalaiduoti ir pailsėti, o tuo pačiu metu suteikti reikiamą atramą stuburui.

Viena iš čiužinio savybių yra jo dvipusis dizainas. Jame yra vidutinė ir minkštesnė pusės, leidžiančios pasirinkti tinkamą minkštumo lygį pagal asmeninius pageidavimus. Tai suteikia galimybę kiekvienam vartotojui rasti optimalų komforto lygį, atitinkantį jo individualius poreikius.

SOFIJA čiužinys ne tik suteikia taisyklingą kūno atramą ir palaiko stuburo sveikatą, bet taip pat yra atpalaiduojantis. Tai leidžia sumažinti įtampą ir nuovargį, užtikrinant ramų ir gilų miegą. Komfortabilumas, kurį siūlo SOFIJA, padeda sukurti palankias sąlygas geram miegui ir visavertiškaм dienos aktyvumui.

Garantija – 3 metai.

Klauskite

Blog interjero
patarimai