Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
Nauja
PRIMO PULSE LATEX latekso antčiužinis lovai, minkštam kampui, vaikų, jaunuolio kambariui
NUOTRAUKOS
PRIMO PULSE LATEX latekso antčiužinis lovai, minkštam kampui, vaikų, jaunuolio kambariui

PRIMO PULSE LATEX latekso antčiužinis lovai, minkštam kampui, vaikų, jaunuolio kambariui

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai ir pasirinkimai skiltyje "papildomi prekės parametrai".
Dvipusis antčiužinis su aukštos kokybės elastingu PULSE lateksu.
PULSE lateksas gerai prisitaiko prie kūno ir suteikia maksimalų atsipalaidavimą.
Antčiužinio užvalkalas yra su užtrauktukais, todėl jį lengva nuimti ir prižiūrėti. Užvalkalą galima skalbti iki 30 ºC temperatūroje arba valyti sausu cheminiu būdu.

Antčiužinio branduolį sudaro:
PULSE lateksas – 5 cm;
Antčiužinio aukštis su užvalkalu – apie 6 cm;
Ortopedinė apkrova (1 žmogui) – 120 kg;
Kietumas - minkštas.

 

Aprašymas

 

PRIMO PULSE LATEX yra dvipusis antčiužinis, sukurtas naudojant aukštos kokybės elastinį PULSE lateksą. Šis antčiužinis buvo projektuotas su tikslu suteikti vartotojams maksimalų patogumą ir atsipalaidavimą per miegą.

PULSE lateksas, naudojamas šiame antčiužinyje, yra žinomas dėl savo aukštos kokybės ir ypatingo prisitaikymo prie kūno formų. Šis lateksas ne tik minkštas, bet ir elastingas, todėl jis puikiai prisitaiko prie miegančio asmens kūno linijų. Tai užtikrina, kad antčiužinis suteiks optimalų palaikymą kaklui ir galvai, taip pat sumažins spaudimą ant raumenų.

Viena iš išskirtinių savybių, kurią suteikia PULSE lateksas, yra maksimalus atsipalaidavimas. Šis antčiužinis yra puikus pasirinkimas tiems, kurie siekia gilesnio ir ramios miego. Lateksas leidžia antčiužiniui prisitaikyti prie miegančio asmens judesių, taip sumažindamas per naktį sukeliamą stresą ir įtampą.

Dvipusis dizainas suteikia vartotojui galimybę pasirinkti tinkamą pusę pagal savo asmeninius poreikius ir miego preferencijas. Tai reiškia, kad galite pasirinkti švelnesnę arba tvirtesnę pusę, kad patenkintumėte savo miego poreikius.

Be to, PRIMO PULSE LATEX antčiužinis yra pagamintas iš kokybiškų medžiagų, todėl jis yra ilgaamžis ir lengvai prižiūrimas. Tai puikus investicijos į gerą miegą produktas, kuris ilgą laiką išliks aukštos kokybės ir suteiks jums malonų bei atsipalaidavusį miegą.

Garantija – 3 metai.

Klauskite

Blog interjero
patarimai