Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
Iki -20%
HILDING BOOGIE kietas dvipusis putų poliuretano čiužinys su latekso sluoksniu HILDING BOOGIE kietas dvipusis putų poliuretano čiužinys su latekso sluoksniu HILDING BOOGIE kietas dvipusis putų poliuretano čiužinys su latekso sluoksniu
NUOTRAUKOS
HILDING BOOGIE kietas dvipusis putų poliuretano čiužinys su latekso sluoksniu
HILDING BOOGIE kietas dvipusis putų poliuretano čiužinys su latekso sluoksniu
HILDING BOOGIE kietas dvipusis putų poliuretano čiužinys su latekso sluoksniu

HILDING BOOGIE kietas dvipusis putų poliuretano čiužinys su latekso sluoksniu

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai ir pasirinkimai skiltyje "papildomi prekės parametrai".
Kietas 7 anatominių zonų, dvipusis čiužinys, idealiai tinkantis didesnio svorio žmonėms (iki 150kg).
Vienoje pusėje - temperatūrą reguliuojantis FloFom putų poliuretano sluoksnis 4 cm bei lateksas 4 cm.
Kitoje - 15,5 cm HR putų poliuretanas.
Čiužinio užvalkalo tipas - Tencel (61% poliesteris, 39% viskozė).
Tencel užvalkalas yra patobulintas „Purotex“ medžiaga, kuri pasižymi antialerginėmis savybėmis.
Čiužinio užvalkalas yra nuimamas ir plaunamas iki 60°C temperatūros vandenyje.
Šonuose yra 3D audinio juostelė, kad būtų geriau vėdinama.
Šonuose yra rankenos čiužiniui pakelti.
Čiužinio aukštis 28 cm.

 

Aprašymas

 

HILDING BOOGIE kietas dvipusis putų poliuretano čiužinys yra puikus pasirinkimas tiems, kurie ieško komforto ir palaikymo miegamajame. Šis čiužinys yra specialiai sukurtas su anatominėmis zonomis, kurios suteikia jums maksimalų palaikymą per naktį. Tai ypač tinkama pasirinkti tiems, kurie turi didesnį svorį, nes čiužinys yra pritaikytas žmonėms iki 150 kg.

Vienoje pusėje čiužinio rasite unikalų temperatūrą reguliuojantį FloFom putų poliuretano sluoksnį, kuris yra 4 cm storio, bei lateksą, kurio storis taip pat yra 4 cm. Šie sluoksniai užtikrina ne tik optimalų palaikymą, bet ir reguliuoja temperatūrą, suteikdami jums šilumą žiemą ir vėsą vasarą.

Kitoje pusėje čiužinio yra 15,5 cm storio HR putų poliuretanas, kuris dar labiau sustiprina čiužinio stabilumą ir palaikymą. Šis dvipusis dizainas leidžia pasirinkti, kuria pusė naudoti priklausomai nuo savo individualių poreikių ir pageidavimų.

Čiužinio užvalkalas pagamintas iš Tencel medžiagos, kuri sudaryta iš 61% poliesterio ir 39% viskozės. Ši medžiaga yra ne tik maloni prisiliesti, bet ir labai patvari. Be to, užvalkalo „Purotex“ medžiaga turi anti-alergines savybes, suteikdama jums ramų ir saugų miegą.

Užvalkalą galima lengvai nuimti ir plauti mašinoje iki 60°C temperatūroje, todėl lengva palaikyti čiužinį švarų ir higienišką. Šonuose yra specialios 3D audinio juostelės, kurios užtikrina gerą vėdinimą, todėl jūsų miegamasis visada išliks gaivus ir patogus.

Taip pat šonuose yra įmontuotos rankenos, leidžiančios lengvai pakelti ir sukti čiužinį, kai reikia. Čiužinio aukštis siekia 28 cm, suteikdamas jums aukštos kokybės miego patirtį. Su HILDING BOOGIE čiužiniu jūsų naktys bus ne tik pailsėjimas, bet ir sveikatingumo šaltinis.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Blog interjero
patarimai