Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
HILDING SELECT CLASSIC lamelinės grotelės lovai
NUOTRAUKOS
HILDING SELECT CLASSIC lamelinės grotelės lovai

HILDING SELECT CLASSIC lamelinės grotelės lovai

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai ir pasirinkimai skiltyje "papildomi prekės parametrai".
42 elastingų lamelių, įtvirtintų laikikliuose, atspariuose deformacijai ir plyšimui.
Kietumo reguliavimas vidurinėje zonoje
Aukštis 9 cm.

 

Aprašymas

 

HILDING SELECT CLASSIC lamelinės grotelės yra aukštos kokybės miegamojo pagalvės, sukurtos su sąskaita patogumo, ilgaamžiškumo ir reguliuojamo kietumo principu. Šios grotelės išsiskiria 42 elastingų lamelių sistema, kuri yra įtvirtinta specialiuose laikikliuose, atspariuose deformacijai ir plyšimui, užtikrinant maksimalų patogumą ir ilgalaikį naudojimą.

Viena iš svarbiausių šių grotelių savybių yra galimybė reguliuoti kietumą vidurinėje zonoje. Tai leidžia prisitaikyti prie individualių miego poreikių, suteikiant vartotojui galimybę pasirinkti tinkamiausią kietumo lygį. Šis unikalus reguliavimas yra ypatingai svarbus, nes kiekvienas žmogus turi skirtingus miego poreikius ir pageidavimus dėl grotelės kietumo.

Grotelės aukštis siekia 9 cm, suteikiant pakankamai aukšto pagrindinio sluoksnio, kuris palaiko gerą miego poziciją ir stuburą. Toks aukštis yra optimalus, siekiant užtikrinti patogų miegą be jokio pernelyg didelio ar per mažo pagrindo jausmo.

Visa sistema sukūrė išskirtinį miegamąjį pagalvės modelį, kuris ne tik atitinka aukštus kokybės standartus, bet ir suteikia vartotojui puikią galimybę tinkamai pritaikyti miego vietą pagal savo asmeninius poreikius. HILDING SELECT CLASSIC lamelinės grotelės yra ne tik funkcionalios, bet ir elegantiško dizaino, suteikiančios miegamajo lovai modernų ir rafinuotą išvaizdą. Šios grotelės yra puikus pasirinkimas tiems, kurie ieško aukščiausios kokybės miego komforto.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Blog interjero
patarimai