Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
Iki -20%
KING REST-Č-PREMIUM, MAGRĖS BALDAI minkštas spyruoklinis - poliuretaninis čiužinys su viskoealastiniu antčiužiniu KING REST-Č-PREMIUM, MAGRĖS BALDAI minkštas spyruoklinis - poliuretaninis čiužinys su viskoealastiniu antčiužiniu
NUOTRAUKOS
KING REST-Č-PREMIUM, MAGRĖS BALDAI minkštas spyruoklinis - poliuretaninis čiužinys su viskoealastiniu antčiužiniu
KING REST-Č-PREMIUM, MAGRĖS BALDAI minkštas spyruoklinis - poliuretaninis čiužinys su viskoealastiniu antčiužiniu

KING REST-Č-PREMIUM, MAGRĖS BALDAI minkštas spyruoklinis - poliuretaninis čiužinys su viskoealastiniu antčiužiniu

Kaina:
Kaina:
Kaina: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

Pristatymas Lietuvoje NEMOKAMAS -100% € 0,00 € 100,00 Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai ir pasirinkimai skiltyje "papildomi prekės parametrai".
KING REST PREMIUM – išskirtinio komforto čiužinys. Jo pagrindą sudaro POCKET spyruoklės, o viršuje – dviejų sluoksnių poliuretanas, kuris sukuria 7 ergonomines zonas, optimaliai Jūsų kūno padėčiai. 
POCKET spyruoklės – jau seniai naudojamos čiužinių ir ne tik gamyboje. Jos ypatingos tuo, kad kiekviena spyruoklė turi savo tekstilinį apvalkalą, kuris leidžia kiekvienai spyruoklei individualiai reaguoti į kūno spaudimą. Šis čiužinys tiks įvairaus svorio žmonėms, kadangi spyruoklės sukuria tvirtą atramą, o poliuretanas švelniai prisitaiko prie kūno.
Viskoelastinė medžiaga ypatingai apgaubia kūną ir lėtai atgauna pradinę padėtį („Memory back“ funkcija). Tiek putų poliuretanas, tiek viskoelastinė medžiaga yra pristotinti natūralaus sojų aliejumi, kuris suteikia sveiką aplinką žmogui ir patvarumo pačiam poliuretanui. Čiužinys maloniai reaguoja į kūno šilumą bei judesius. Palyginti su putų poliuretanu, viskoelastinė medžiaga greičiau įdumba, tačiau lėčiau atsistato į pradinę padėtį, todėl sukuriamas ypatingo purumo ir mikštumo jausmas.
Elastingas putų poliuretanas yra atvirų porų struktūros, todėl praleidžia orą ir išgarina drėgmės perteklių. Poliuretane yra papildomi oro tarpai, kurie, kaip ir oro tarpai tarp POCKET spyruoklių, užtikrina tinkamą čiužinio laidumą orui. Tinkamas vėdinimas svarbus čiužinio naudojimo aspektas, kadangi jis neleidžia kauptis drėgmei čiužinio viduje, jam pelyti ir vėsina miego metu. Apatinėje čiužinio dalyje yra specialus tinkliukas, kuris leidžia čiužiniui labiau praleisti orą.
Jūsų patogumui čiužinys su viskoelastiniu antčiužiniu, kuris prisegtas užtrauktuku. Jis tvirtai laikysis ir nepasislinks Jums judant. Antčiužinis padės palaikyti švarą, jo užvalkalą galima lengvai nuimti ir išskalbti. Antčiužinis apsaugos čiužinį nuo nešvarumų ir suteiks didesnį komfortą mėgstantiems minkštesnį pagrindą miegant.
Miegokite ramiai ir neblaškomai visą naktį, kadangi kūno judesiai yra sugeriami ir nėra perduodami į skirtingas čiužinio dalis.
Derinkite čiužinį su lova, pasirinkdami Jums patinkantį gobeleną. Šis čiužinys, pasirinkus tinkamą dydį, tiks visoms MAGRĖS BALDŲ lovoms.
Čiužinio sudėtyje esantis sojų aliejus neleidžia veistis dulkių erkutėms. Čiužinio putų poliuretanai yra sertifikuoti ir patikrinti dermatologų. Sertifikatai užtikrina, kad putų poliuretano gamybos procese yra naudojamos saugios medžiagos, kad čiužinys yra tinkamas ne tik alergiškiems žmonėms, tačiau ir kūdikiams. Čiužinio užvalkalas turi Oeco-Tex sertifikatą, kuris taip pat užtikrina, kad audinio gamybos procese nebuvo naudotos sveikatai pavojingos medžiagos, formaldehidai, sunkieji metalai, draudžiamieji pesticidai.
Rekomenduojamas svoriui: 60 - 130 kg, vidutinio minkštumo čiužinys.
Čiužinio aukštis - 32 cm.
Pagaminta Lietuvoje. 

 

Aprašymas

 

Čiužinys KING REST-Č-PREMIUM – tai aukščiausios kokybės ir ergonomijos derinys, kuris suteikia jums nepakartojamą miegą ir atgaivina kūną. Šio čiužinio pagrindą sudaro POCKET spyruoklės, kurios suteikia nepriklausomą atramą visam kūnui, o viršuje – dviejų sluoksnių poliuretanas, sukursdamas 7 ergonomines zonas.

Unikali čiužinio struktūra užtikrina, kad kiekviena jūsų kūno dalis būtų tinkamai palaikyta ir atsipalaiduotų. Poliuretano 7-zoninė sistema užtikrina optimalią stuburo ir raumenų palaikymą, taip prisidedant prie sveiko miego ir ryto sušvelninimo.

„Memory back“ funkcija, kuri yra viena iš šio čiužinio savybių, leidžia medžiagai lėtai atgauti savo pradinę padėtį. Tai reiškia, kad čiužinys prisimena jūsų kūno formą ir suteikia jums individualią pritaikytą palaikymą. Visko elastinė medžiaga ypač apgaubia kūną, sukuriant jaukų ir minkštą miegą.

Be to, čiužinio sudėtyje esantis sojų aliejus neleidžia veistis dulkių erkutėms, tai reiškia, kad ne tik jūsų miegamoji vieta yra komfortiška, bet ir higieniška bei sveika. Šio aliejaus poveikis yra natūralus ir nekenksmingas žmogaus sveikatai.

Čiužinio poliuretanai yra sertifikuoti ir patikrinti dermatologų, todėl galite būti tikri dėl jų saugumo ir kokybės. Tai suteikia jums ramybę, žinant, kad jūsų miegamoji vieta yra pagaminta iš tikrai aukščiausios kokybės medžiagų, atitinkančių aukštus standartus.

KING REST-Č-PREMIUM čiužinys yra daugiau nei tiesiog baldas - tai investicija į jūsų sveikatą ir gerovę. Jo unikali struktūra, kokybiškos medžiagos ir ergonominės savybės užtikrina, kad jūsų miegas būtų ne tik komfortiškas, bet ir sveikas

Garantija 2 metai.

Klauskite

Blog interjero
patarimai