Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
Iki -10%
Nauja
SOFT REST-Č, MAGRĖS BALDAI spyruoklinis vidutinio minkštumo čiužinys su 7 ergonominėmis zonomis SOFT REST-Č, MAGRĖS BALDAI spyruoklinis vidutinio minkštumo čiužinys su 7 ergonominėmis zonomis SOFT REST-Č, MAGRĖS BALDAI spyruoklinis vidutinio minkštumo čiužinys su 7 ergonominėmis zonomis SOFT REST-Č, MAGRĖS BALDAI spyruoklinis vidutinio minkštumo čiužinys su 7 ergonominėmis zonomis
NUOTRAUKOS
SOFT REST-Č, MAGRĖS BALDAI spyruoklinis vidutinio minkštumo čiužinys su 7 ergonominėmis zonomis
SOFT REST-Č, MAGRĖS BALDAI spyruoklinis vidutinio minkštumo čiužinys su 7 ergonominėmis zonomis
SOFT REST-Č, MAGRĖS BALDAI spyruoklinis vidutinio minkštumo čiužinys su 7 ergonominėmis zonomis
SOFT REST-Č, MAGRĖS BALDAI spyruoklinis vidutinio minkštumo čiužinys su 7 ergonominėmis zonomis

SOFT REST-Č, MAGRĖS BALDAI spyruoklinis vidutinio minkštumo čiužinys su 7 ergonominėmis zonomis

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Čiužinio matmenis pasirinkite skiltyje "papildomi prekės parametrai".
Čiužinį galima derinti su visomis MAGRĖS BALDŲ lovomis. 
7 ergonominių zonų čiužinys su POCKET spyruoklėmis. POCKET spyruoklės, kiekviena atskirai reaguoja į spaudimą, kūno judesius, kurie yra sugeriami ir nėra perduodami į skirtingas čiužinio dalis.
Viskoelastinė medžiaga ypatingai apgaubia kūną ir lėtai atgauna pradinę padėtį („Memory back“ funkcija). Tiek putų poliuretanas, tiek viskoelastinė medžiaga yra pristotinti natūralaus sojų aliejumi, kuris suteikia sveiką aplinką žmogui ir patvarumo pačiam poliuretanui. Čiužinys maloniai reaguoja į kūno šilumą bei judesius. Palyginti su putų poliuretanu, viskoelastinė medžiaga greičiau įdumba, tačiau lėčiau atsistato į pradinę padėtį, todėl sukuriamas ypatingo purumo ir mikštumo jausmas.
Čiužinio putų poliuretanai yra sertifikuoti ir patikrinti dermatologų. Sertifikatai užtikrina, kad putų poliuretano gamybos procese yra naudojamos saugios medžiagos, kad čiužinys yra tinkamas ne tik alergiškiems žmonėms, tačiau ir kūdikiams. Čiužinio užvalkalas turi Oeco-Tex sertifikatą, kuris taip pat užtikrina, kad audinio gamybos procese nebuvo naudotos sveikatai pavojingos medžiagos, formaldehidai, sunkieji metalai, draudžiamieji pesticidai.
Elastingas putų poliuretanas yra atvirų porų struktūros, todėl praleidžia orą ir išgarina drėgmės perteklių. Poliuretane yra papildomi oro tarpai, kurie, kaip ir oro tarpai tarp POCKET spyruoklių, užtikrina tinkamą čiužinio laidumą orui. Tinkamas vėdinimas svarbus čiužinio naudojimo aspektas, kadangi jis neleidžia kauptis drėgmei čiužinio viduje, jam pelyti ir vėsina miego metu. Apatinėje čiužinio dalyje yra specialus tinkliukas, kuris leidžia čiužiniui labiau praleisti orą.

SOFT REST vidutinio minkštumo čiužiniai rekomenduojami žmonėms iki 130 kg svorio. 
Čiužinio aukštis - 28 cm.

 

Aprašymas

 

 

SOFT REST-Č čiužinys su Oeko-Tex sertifikatu ir 7 ergonominėmis zonomis yra puikus pasirinkimas tiems, kurie vertina ne tik komfortą, bet ir sveiką miegą. Šis čiužinys su viskoelastine medžiaga pritaikys jūsų miego patirtį į naują lygmenį.

Oeko-Tex sertifikatas čiužinio užvalkalui užtikrina aukštą kokybę ir saugumą. Tai reiškia, kad medžiagos, naudojamos užvalkalui, yra ekologiškos ir nekenksmingos žmogaus sveikatai. Šis sertifikatas rodo rūpestį dėl jūsų sveikatos ir aplinkos.

Čiužinys pasižymi 7 ergonominėmis zonomis su POCKET spyruoklėmis, kurios suteikia individualų kūno palaikymą. Kiekviena zona prisitaiko prie kūno formos ir suteikia tinkamą palaikymą skirtingoms svarbioms kūno dalioms. Tai ypač svarbu norint išlaikyti gerą miego laikyseną ir išvengti nugaros skausmo.

Viskoelastinė medžiaga, naudojama čiužinyje, yra ypatinga tuo, kad ji apgaubia jūsų kūną, prisitaikydamasis prie jūsų judesių. Ji lėtai atgauna pradinę padėtį, leidžiant jums pasinerti į komforto jausmą ir leidžiant jūsų raumenims atsipalaiduoti. Tai padeda sumažinti slėgį ant sąnarių ir raumenų, taip pagerinant bendrą miego kokybę.

SOFT REST-Č čiužinys yra ne tik komfortiškas, bet ir sveikas pasirinkimas jūsų miego poreikiams. Jis sujungia aukštą kokybę, ergonomišką dizainą ir viskoelastinę medžiagą, siekianti apsaugoti jūsų sveikatą ir užtikrinti gerą miegą. Tai puikus pasirinkimas tiems, kurie nori pasirūpinti savo sveikata ir mėgautis ramiais ir atgaiviais miego momentais.

 

Čiužinio branduoliui taikoma 5 metų garantija.
Užvalkalui ir kitiems priedams taikoma 2 metų garantija.

Klauskite

Blog interjero
patarimai