Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
Iki -10%
Nauja
VENECIJA dvipusis 7 minkštumo zonų spyruoklinis Multipocket čiužinys su viskoelastine medžiaga VISCOOL VENECIJA dvipusis 7 minkštumo zonų spyruoklinis Multipocket čiužinys su viskoelastine medžiaga VISCOOL VENECIJA dvipusis 7 minkštumo zonų spyruoklinis Multipocket čiužinys su viskoelastine medžiaga VISCOOL
NUOTRAUKOS
VENECIJA dvipusis 7 minkštumo zonų spyruoklinis Multipocket čiužinys su viskoelastine medžiaga VISCOOL
VENECIJA dvipusis 7 minkštumo zonų spyruoklinis Multipocket čiužinys su viskoelastine medžiaga VISCOOL
VENECIJA dvipusis 7 minkštumo zonų spyruoklinis Multipocket čiužinys su viskoelastine medžiaga VISCOOL

VENECIJA dvipusis 7 minkštumo zonų spyruoklinis Multipocket čiužinys su viskoelastine medžiaga VISCOOL

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai ir pasirinkimai skiltyje "papildomi prekės parametrai".
VENECIJA – tai išskirtinai komfortiškas čiužinys specialiai pritaikytas žmonėms, kurie vertina komfortą ir vėsą miego metu. 2023 metais čiužinys VENECIJA laimėjo LIETUVOS METŲ GAMINYS 2023 aukso medalį.

Čiužinio ypatybės:
kiekviena spyruoklė įvilkta į atskirą tekstilės maišelį;
universalus, dvipusis;
dvipusis užvalkalas, kurio viena pusė turi šaldantį efektą: su unikalia VISCOOOL viskoelastine medžiaga, atliekančia termoreguliacijos funkciją;
pasižymintis puikiomis termoreguliacinėmis savybėmis – kitą čiužinio pusę sudaro natūralaus lino ir latekso sluoksnis;
laidus orui, tvirtas ir elastingas;
užvalkalas nuvelkamas užtrauktuku ir skalbiamas.

Čiužinio branduolys sudarytas iš 7 zonų vilktų, kišeninių (Multipocket) spyruoklių bloko. Tokioje sistemoje kiekviena spyruoklė yra įvilkta į neaustos medžiagos kišenėlę, jų yra 450 vnt./m2, dėl to kiekviena iš jų individualiai reaguoja ir sugeria miegančiojo judesius. Taip juda ne visas čiužinio paviršius, o tik ta vieta, kuriai tenka kūno svoris.
Tai dvipusis čiužinys, kurio viena pusė pasižymi šaldančiu efektu. Unikali, patentuota, viskoelastinė medžiaga VISCOOOL pasižymi termoreguliacinėmis savybėmis. Čiužinyje esanti viskoelastinė Memory medžiaga su integruota termoreguliacija ir užvalkalas, kurio  viena pusė yra apdirbta Viscool siūlu šiltuoju periodu padeda miego metu sumažinti šilumą 4 laipsniais.
Kitai čiužinio pusei parinktas natūralaus, neklijuoto lino pluošto ir Clima latekso derinys. Linų pluoštas turi teigiamą poveikį žmogaus savijautai, leidžia odai kvėpuoti ir sugeria bei išgarina drėgmę. Tai medžiagos, kurios nesulaiko šilumos ir padeda miego metu jaustis itin komfortiškai.
Čiužinys gaminamas naudojant naują, nekenksmingą aplinkai ir patvarią klijų technologiją.  Klijų sudėtyje nėra lakiųjų cheminių medžiagų – klijų pagrindas EVA (etilen vinil acetatas), kuris yra leidžiamas netiesioginiam sąlyčiui su maistu, plačiai naudojamas maisto pakuočių gamyboje, bei uždarymui. Klijų plastifikatorius – vaikiškas kūno aliejus. Tai reiškia, jog gaminyje esančios sudėtinės dalys neturi galimybės migruoti į aplink esančias medžiagas. Šie klijai tausoja gamtą, darbuotojų  bei vartotojų sveikatą. Klijų sudėtyje nėra skiediklio, todėl nėra skiediklių emisijos į atmosferą. Klijai draugiški aplinkai: klijai ir jų tara yra perdirbami.
Klijų siūlė yra ilgalaikė ir nesuįranti – tai užtikrina ilgą gaminio tarnavimo laiką. Klijai yra plastiški, bei minkšti, taip užtikrinamas siūlių prisitaikymas prie deformacijos, jie nelūžta ir neplyšta.
Visose keturiuose čiužinio bortuose padarytos papildomos vėdinimo angelės. Tai suteikia gaminiui eksploatavimo metu maksimalų vėdinimą.
Užvalkalas yra pagamintas iš švelnaus trikotažinio audinio, kuris malonu liesti. Viena audinio pusė turi šaldantį efektą, kita pusė – įprasta. Iš abiejų pusių daigstytas antialerginis putlia medžiaga 200 g/m 2 . Užvalkalas nuvelkamas užtrauktuku ir skalbiamas 40 ºC temperatūroje arba valomas sausu cheminiu būdu.
Čiužinio aukštis su užvalkalu – apie 24 cm.

Čiužinio techninis aprašymas:
viskoelastinė medžiaga VISCOOL memory su termoreguliacija – 4 cm;
laidus orui putų poliuretanas – 2 cm;
spyruoklių apsauga;
7 minkštumo zonų (Multipocket) spyruoklių blokas 450 vnt/m2;
spyruoklių apsauga;
natūralus lino pluoštas;
Clima lateksas – 3 cm;
čiužinio rėmas su papildomomis ventiliacinėmis angomis;
užvalkalas nusegamas, dvipusis. Viena pusė turi šaldantį efektą kita – įprasta;
ortopedinė apkrova (1 žmogui) – 120 kg;
čiužinio aukštis su užvalkalu – apie 24 cm;
lovos pagrindas – grotelės;
kietumas – vidutinis/vidutinis;

 

Aprašymas

 

Venecijos dvipusis 7 minkštumo zonų spyruoklinis čiužinys yra tikra miego prabanga, kurią jaučiate pirmo prisilietimo metu. Šis universalus, dvipusis čiužinys suteikia neįkainojamą miego patirtį, nes jame susijungia aukščiausios kokybės medžiagos ir inovatyvūs dizaino sprendimai.

Kiekviena spyruoklė yra įvilkta į atskirą tekstilės maišelį, užtikrinantį ne tik maksimalų jūsų kūno palaikymą, bet ir sumažinantį judesių perdavimo efektą. Tai reiškia, kad jūsų judesiai naktį neperduoda jūsų miego partneriui, suteikiant jums nepriklausomumo jausmą.

Viena čiužinio pusė puikiai tinka šalčio mėgėjams. Naudojant unikalią VISCOOOL viskoelastinę medžiagą, šis užvalkalas suteikia šaldantį efektą, kuris leidžia jums lengvai atvėsti ir patirti gaivų miegą. Be to, VISCOOOL medžiaga atlieka termoreguliacijos funkciją, taip užtikrindama optimalią kūno temperatūrą miego metu.

Kitą čiužinio pusę sudaro natūralaus lino ir latekso sluoksnis, kuris taip pat prisideda prie puikių termoreguliacinių savybių. Linas yra žinomas dėl savo laidumo orui ir šilumos reguliavimo savybių, o lateksas suteikia tvirtumą ir elastingumą, užtikrindamas pastovų kūno palaikymą visą naktį.

Visas šis dizainas yra supakuotas į patogų užvalkalą, kuris lengvai nuvelkamas užtrauktuku ir skalbiamas, suteikdamas jums paprastą ir higienišką priežiūrą. Venecijos dvipusis 7 minkštumo zonų spyruoklinis čiužinys yra idealus pasirinkimas tiems, kurie vertina kokybišką miegą ir siekia maksimalaus komforto bei sveikatos miego metu.

Garantija – 3 metai.

Klauskite

Blog interjero
patarimai