Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
Iki -10%
GRAND REST-Č, MAGRĖS BALDAI spyruoklinis Pocket čiužinys dvigulei miegamojo kambario lovai GRAND REST-Č, MAGRĖS BALDAI spyruoklinis Pocket čiužinys dvigulei miegamojo kambario lovai GRAND REST-Č, MAGRĖS BALDAI spyruoklinis Pocket čiužinys dvigulei miegamojo kambario lovai GRAND REST-Č, MAGRĖS BALDAI spyruoklinis Pocket čiužinys dvigulei miegamojo kambario lovai
NUOTRAUKOS
GRAND REST-Č, MAGRĖS BALDAI spyruoklinis Pocket čiužinys dvigulei miegamojo kambario lovai
GRAND REST-Č, MAGRĖS BALDAI spyruoklinis Pocket čiužinys dvigulei miegamojo kambario lovai
GRAND REST-Č, MAGRĖS BALDAI spyruoklinis Pocket čiužinys dvigulei miegamojo kambario lovai
GRAND REST-Č, MAGRĖS BALDAI spyruoklinis Pocket čiužinys dvigulei miegamojo kambario lovai

GRAND REST-Č, MAGRĖS BALDAI spyruoklinis Pocket čiužinys dvigulei miegamojo kambario lovai

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Čiužinio matmenis pasirinkite skiltyje "papildomi prekės parametrai".
GRAND REST čiužinys - pažangiausios gamybos technologijos ir medžiagos.
Čiužinį galima derinti su visomis MAGRĖS BALDŲ lovomis. 
Čiužinys gaminamas su tokiomis medžiagomis, kaip turmalinas, grafitas, varis:
Turmalinas - smulkiomis mineralo dalelėmis padengtas VISCOPPPER® skatina kraujotaką, padidina deguonies kiekį audiniuose ir stimuliuoja ląstelių gyvybingumą;
Grafitas - padidina šilumos išsisklaidymą, padeda nuraminti nervų sistemą;
Varis - apsaugo nuo bakterijų ir kitų mikroorganizmų.
7 ergonominių zonų poliuretaninis čiužinys su "Pocket" spyruoklėmis, kurios kiekviana yra įvilkta į tekstilinį apvalkalą, kuris leidžia kiekvienai spyruoklei individualiai reaguoti į kūno spaudimą.
Dėka "Pocket" spyruoklių sukuriama tvirtą atrama kūnui, o putų poliuretanas prisitaiko prie kūno.
Viskoelastinė medžiaga ypatingai apgaubia kūną ir lėtai atgauna pradinę padėtį („Memory back“ funkcija). Tiek putų poliuretanas, tiek viskoelastinė medžiaga yra pristotinti natūralaus sojų aliejumi, kuris suteikia sveiką aplinką žmogui ir patvarumo pačiam poliuretanui. Čiužinys maloniai reaguoja į kūno šilumą bei judesius. Palyginti su putų poliuretanu, viskoelastinė medžiaga greičiau įdumba, tačiau lėčiau atsistato į pradinę padėtį, todėl sukuriamas ypatingo purumo ir mikštumo jausmas.
Čiužinio putų poliuretanai yra sertifikuoti ir patikrinti dermatologų. Sertifikatai užtikrina, kad putų poliuretano gamybos procese yra naudojamos saugios medžiagos, kad čiužinys yra tinkamas ne tik alergiškiems žmonėms, tačiau ir kūdikiams. Čiužinio užvalkalas turi Oeco-Tex sertifikatą, kuris taip pat užtikrina, kad audinio gamybos procese nebuvo naudotos sveikatai pavojingos medžiagos, formaldehidai, sunkieji metalai, draudžiamieji pesticidai.
Elastingas putų poliuretanas yra atvirų porų struktūros, todėl praleidžia orą ir išgarina drėgmės perteklių. Poliuretane yra papildomi oro tarpai, kurie, kaip ir oro tarpai tarp POCKET spyruoklių, užtikrina tinkamą čiužinio laidumą orui. Tinkamas vėdinimas svarbus čiužinio naudojimo aspektas, kadangi jis neleidžia kauptis drėgmei čiužinio viduje, jam pelyti ir vėsina miego metu. Apatinėje čiužinio dalyje yra specialus tinkliukas, kuris leidžia čiužiniui labiau praleisti orą.

GRAND REST vidutinio minkštumo čiužiniai rekomenduojami žmonėms iki 130 kg svorio. 
Čiužinio aukštis - 28 cm.

 

Aprašymas

 

GRAND REST Č čiužinys yra aukščiausios kokybės pasirinkimas tiems, kurie vertina komfortą ir sveiką miegą. Šis komplektas sujungia inovacijas, kokybę ir stilių, siekiant užtikrinti jums geriausią miego patirtį.

Šio čiužinio išskirtinė savybė yra jo sudėtis. Jis pagamintas iš medžiagų, turmalino, grafito ir vario. Šios medžiagos turi daug privalumų miegantiems. Turmalinas žinomas dėl savo neigiamų jonų išsiskyrimo, kurie padeda sumažinti streso lygį ir pagerinti miego kokybę. Grafitas yra šilumos reguliatorius, o varis turi antibakterinių savybių. Šios medžiagos sukuria unikalų aplinką jūsų miegamajame, kurioje galėsite visiškai pailsėti.

Čiužinys taip pat pasižymi 7 ergonominėmis zonų POCKET tipo spyruoklėmis, kurios suteikia jūsų kūnui optimalų palaikymą. Kiekviena zona prisitaiko prie jūsų kūno formos ir suteikia tinkamą palaikymą slanksteliams, klubams ir kitoms svarbioms kūno dalims. Tai padeda išlaikyti gerą miego laikyseną ir išvengti nugaros skausmo bei diskomforto.

Čiužinio užvalkalas turi Oeco-Tex sertifikatą, kuris patvirtina aukštą medžiagų kokybę ir saugumą žmogaus sveikatai. Tai yra svarbus aspektas miegant, nes užtikrina, kad jūsų čiužinys yra pagamintas iš ekologiškų ir nekenksmingų medžiagų.

GRAND REST Č čiužinys yra puikus pasirinkimas tiems, kurie siekia aukščiausios kokybės miego patirties. Jis suderina komfortą, sveikatą ir inovacijas, suteikdamas jums gerą miego kokybę ir atgaivinimą. Šis komplektas yra investicija į jūsų gerą sveikatą ir kasdieninį komfortą miegamajame.

Čiužinio branduoliui taikoma 5 metų garantija.
Užvalkalui ir kitiems priedams taikoma 2 metų garantija.

Klauskite

Blog interjero
patarimai