Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
Iki -20%
KING REST-Č-VISCO, MAGRĖS BALDAI minkštas spyruoklinis - poliuretaninis čiužinys su antčiužiniu KING REST-Č-VISCO, MAGRĖS BALDAI minkštas spyruoklinis - poliuretaninis čiužinys su antčiužiniu KING REST-Č-VISCO, MAGRĖS BALDAI minkštas spyruoklinis - poliuretaninis čiužinys su antčiužiniu KING REST-Č-VISCO, MAGRĖS BALDAI minkštas spyruoklinis - poliuretaninis čiužinys su antčiužiniu KING REST-Č-VISCO, MAGRĖS BALDAI minkštas spyruoklinis - poliuretaninis čiužinys su antčiužiniu
NUOTRAUKOS
KING REST-Č-VISCO, MAGRĖS BALDAI minkštas spyruoklinis - poliuretaninis čiužinys su antčiužiniu
KING REST-Č-VISCO, MAGRĖS BALDAI minkštas spyruoklinis - poliuretaninis čiužinys su antčiužiniu
KING REST-Č-VISCO, MAGRĖS BALDAI minkštas spyruoklinis - poliuretaninis čiužinys su antčiužiniu
KING REST-Č-VISCO, MAGRĖS BALDAI minkštas spyruoklinis - poliuretaninis čiužinys su antčiužiniu
KING REST-Č-VISCO, MAGRĖS BALDAI minkštas spyruoklinis - poliuretaninis čiužinys su antčiužiniu

KING REST-Č-VISCO, MAGRĖS BALDAI minkštas spyruoklinis - poliuretaninis čiužinys su antčiužiniu

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

KING REST VISCO – tai puikus pasirinkimas norintiems tvirtos atramos ir minkšto prie kūno prisitaikančio čiužinio su viskoelastu. POCKET spyruoklės suteikia puikią atramą, o dviejų sluoksniu poliuretanas švelniai prisitaiko prie kūno.
POCKET spyruoklės – jau seniai naudojamos čiužinių ir ne tik gamyboje. Jos ypatingos tuo, kad kiekviena spyruoklė turi savo tekstilinį apvalkalą, kuris leidžia kiekvienai spyruoklei individualiai reaguoti į kūno spaudimą. Šis čiužinys tiks įvairaus svorio žmonėms, kadangi spyruoklės sukuria tvirtą atramą, o poliuretanas švelniai prisitaiko prie kūno.
Čiužinys suskirstytas į 7 ergonomines zonas, kurios rinkoje nėra naujiena. Anatominės zonos buvo sugalvotos atsižvelgiant į kiekvieno iš mūsų anatomiją bei kūno sandarą. Kiekviena ergonominė zona skirtingai reaguoja į tam tikrą kūno dalies svorį ir spaudimą. Atsigulus ant čiužinio, stuburas turi būti tiesus (nuo uodegikaulio iki kaklo slankstelių), todėl šios technologijos dėka labiau spaudžiamose vietose (juosmens srityje) čiužinys įdumba labiau, o mažiau spaudžiamose vietose – kūnas maloniai apgaubiamas, taip stuburas išlieka tiesus ir taisyklingos formos, kas turi įtakos visam mūsų organizmui ir jo sveikam funkcionavimui.
Viskoelastinė medžiaga ypatingai apgaubia kūną ir lėtai atgauna pradinę padėtį („Memory back“ funkcija). Tiek putų poliuretanas, tiek viskoelastinė medžiaga yra pristotinti natūralaus sojų aliejumi, kuris suteikia sveiką aplinką žmogui ir patvarumo pačiam poliuretanui. Čiužinys maloniai reaguoja į kūno šilumą bei judesius. Palyginti su putų poliuretanu, viskoelastinė medžiaga greičiau įdumba, tačiau lėčiau atsistato į pradinę padėtį, todėl sukuriamas ypatingo purumo ir mikštumo jausmas.
Miegokite ramiai ir neblaškomai visą naktį, kadangi kūno judesiai yra sugeriami ir nėra perduodami į skirtingas čiužinio dalis.
Dėka taisyklingos miegojimo padėties ir tinkamo minkštumo pasirinkimo, užtikrinamas ir kitų gyvybiškai svarbių organų normalus funkcionavimas: gerinama kraujo apytaka, atpalaiduojami raumenys, mažina kaklo ir nugaros skausmus.
Čiužinio sudėtyje esantis sojų aliejus neleidžia veistis dulkių erkutėms. Čiužinio putų poliuretanai yra sertifikuoti ir patikrinti dermatologų. Sertifikatai užtikrina, kad putų poliuretano gamybos procese yra naudojamos saugios medžiagos, kad čiužinys yra tinkamas ne tik alergiškiems žmonėms, tačiau ir kūdikiams. Čiužinio užvalkalas turi Oeco-Tex sertifikatą, kuris taip pat užtikrina, kad audinio gamybos procese nebuvo naudotos sveikatai pavojingos medžiagos, formaldehidai, sunkieji metalai, draudžiamieji pesticidai.
Lietuvos pramonininkų konfederacijos organizuojamame LIETUVOS METŲ GAMINIO konkurse šis gaminys apdovanotas aukso medaliu.
Derinkite čiužinį su lova, pasirinkdami Jums patinkantį gobeleną. Šis čiužinys, pasirinkus tinkamą dydį, tiks visoms MAGRĖS BALDŲ lovoms.
Rekomenduojamas svoriui: 60 - 130 kg, vidutinio minkštumo čiužinys.
Čiužinio aukštis - 28 cm.
Pagaminta Lietuvoje. 

 

Aprašymas

 

KING REST Č VISCO čiužinys yra aukštos kokybės pasirinkimas tiems, kurie siekia giliai miegoti ir pasijusti visiškai atgaivinti ryte. Šis čiužinys yra pagamintas naudojant pažangią technologiją ir medžiagas, siekiant užtikrinti jūsų miego patogumą ir sveikatą.

Viena iš pagrindinių šio čiužinio savybių yra POCKET tipo spyruoklės. Šios spyruoklės yra ne tik patogios, bet ir užtikrina optimalią kūno palaikymą. Jos yra neprilygstamos absorbuojant judesius, todėl neturėsite jaudintis dėl partnerio judesių miego metu. Tai ypač svarbu tiems, kurie ieško ramios ir nepriklausomos miego aplinkos.

KING REST Č VISCO čiužinyje taip pat yra 7 ergonominės zonos, kurios padeda atpalaiduoti raumenis ir palaikyti sveiką stuburą. Kiekviena zona yra suprojektuota taip, kad suteiktų jums optimalų palaikymą ten, kur jums to labiausiai reikia. Tai užtikrina, kad jūsų kūnas bus visiškai atsipalaidavęs ir parengtas dar vienai dienai.

Viena iš unikalių šio čiužinio savybių yra viskoelastinė medžiaga su Memory Back funkcija. Ši medžiaga prisitaiko prie jūsų kūno formos ir suteikia jums maksimalų komfortą. Ji taip pat turi atminties funkciją, kuri leidžia jums mėgautis adaptyviu miegu - čiužinys prisimena jūsų kūno formą ir prisitaiko prie jos.

Čiužinyje yra sojų aliejus, kuris suteikia natūralų ir sveiką miegą. Šis natūralus ingredientas turi antibakterinį ir hipoalerginį poveikį, todėl jūs galite būti tikri, kad jūsų miegas yra ne tik komfortiškas, bet ir sveikas.

Be to, šis čiužinys turi Oeco-Tex sertifikatą, tai reiškia, kad jis atitinka aukštus ekologinius ir sveikatos standartus. Jūs galite būti tikri, kad miegodami ant šio čiužinio, jūs miegate saugiai ir sveikai.

KING REST Č VISCO čiužinys yra puikus pasirinkimas tiems, kurie nori patirti aukščiausią miego komfortą, sveikatą ir energijos atgavimą. Tai yra investicija į jūsų gerovę ir ilgalaikį miego komfortą.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Blog interjero
patarimai