Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
HILDING PASODOBLE kietas spyruoklinis Pocket čiužinys su kokoso sluoksniu miegamojo lovai HILDING PASODOBLE kietas spyruoklinis Pocket čiužinys su kokoso sluoksniu miegamojo lovai HILDING PASODOBLE kietas spyruoklinis Pocket čiužinys su kokoso sluoksniu miegamojo lovai
NUOTRAUKOS
HILDING PASODOBLE kietas spyruoklinis Pocket čiužinys su kokoso sluoksniu miegamojo lovai
HILDING PASODOBLE kietas spyruoklinis Pocket čiužinys su kokoso sluoksniu miegamojo lovai
HILDING PASODOBLE kietas spyruoklinis Pocket čiužinys su kokoso sluoksniu miegamojo lovai

HILDING PASODOBLE kietas spyruoklinis Pocket čiužinys su kokoso sluoksniu miegamojo lovai

Kaina:
Kaina:
Kaina: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

Pristatymas Lietuvoje NEMOKAMAS -100% € 0,00 € 100,00 Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai ir pasirinkimai skiltyje "papildomi prekės parametrai".
Rekomenduojamas tiems, kurie mėgsta miegoti ant kietesnio pagrindo, yra didesnio svorio, taip pat tiems, kurie turi nugaros problemų.
7 anatominių zonų „Pocket“ tipo spyruoklės.
Kietumą suteikiantys kokoso bei sizalio sluoksniai.
Abiejose čiužinio pusėse Flexifoam putų poliuretanas (3 cm).
Čiužinio užvalkalą galima išsirinkti iš dviejų skirtingų variantų - Velvet (100% poliesteris) bei Tencel (69% poliesteris, 39% viskozė).
Velvet užvalkalas yra labai švelnus liesti, minkštas, lyg aksominis.
Tencel užvalkalas yra patobulintas „Purotex“ medžiaga, kuri pasižymi antialerginėmis savybėmis.
Čiužinio užvalkalas yra nuimamas ir plaunamas iki 60°C temperatūros vandenyje.
Šonuose yra 3D audinio juostelė, kad būtų geriau vėdinama.
Šonuose yra rankenos čiužiniui pakelti.
Čiužinys supakuotas į ritinį, kad būtų patogu jį transportuoti.
Čiužinio aukštis 24 cm.

 

Aprašymas

 

HILDING PASODOBLE kietas spyruoklinis Pocket čiužinys yra puikus pasirinkimas tiems, kurie mėgsta miegoti ant kietesnio pagrindo ir yra didesnio svorio arba turi nugaros problemų. Šis čiužinys su 7 anatominių zonų „Pocket“ tipo spyruoklėmis suteikia optimalų palaikymą ir komfortą miegant.

Kietumą čiužiniui suteikia specialiai sumontuoti kokoso bei sizalio sluoksniai, kurie ne tik suteikia tvirtumą, bet ir prisideda prie natūralaus vėdinimo. Abiejose čiužinio pusėse yra 3 cm storio Flexifoam putų poliuretano sluoksnis, kuris prisideda prie dar geresnio miego komforto.

Čiužinio užvalkalas pasižymi didele funkcionalumu. Jį galima išsirinkti iš dviejų skirtingų variantų - Velvet (100% poliesteris) ir Tencel (69% poliesteris, 39% viskozė). Velvet užvalkalas yra ypatingai švelnus, minkštas ir lyg aksominis, suteikiantis jums malonų prisilietimą prie čiužinio. Tencel užvalkalas yra pagamintas iš „Purotex“ medžiagos, turinčios anti-alergines savybes, kurios ypač svarbios tiems, kuriems kyla alergijos problema.

Čiužinio užvalkalas yra nuimamas ir lengvai plaunamas iki 60°C temperatūros vandenyje, užtikrinant higienišką miegą. Šonuose įmontuotos 3D audinio juostelės užtikrina geresnį vėdinimą, o rankenos čiužiniui pakelti suteikia patogumą.

Transportavimui patogumui čiužinys supakuotas į ritinį. Jo aukštis yra 24 cm, kas garantuoja pakankamą palaikymą ir patogumą miegant. Investuokite į kokybišką miegą su HILDING PASODOBLE kietu spyruokliniu Pocket čiužiniu ir mėgaukitės sveiku ir komfortišku miegu!

Garantija 2 metai.

Klauskite

Blog interjero
patarimai