Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
HILDING TENOR putų poliuretano antčiužinis su nuvelkamu užvalkalu HILDING TENOR putų poliuretano antčiužinis su nuvelkamu užvalkalu HILDING TENOR putų poliuretano antčiužinis su nuvelkamu užvalkalu
NUOTRAUKOS
HILDING TENOR putų poliuretano antčiužinis su nuvelkamu užvalkalu
HILDING TENOR putų poliuretano antčiužinis su nuvelkamu užvalkalu
HILDING TENOR putų poliuretano antčiužinis su nuvelkamu užvalkalu

HILDING TENOR putų poliuretano antčiužinis su nuvelkamu užvalkalu

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai ir pasirinkimai skiltyje "papildomi prekės parametrai".
4 cm temperatūrą reguliuojantis FloFom putų poliuretano sluoksnis.
Antialerginis Tencel užvalkalas.
Tencel užvalkalas yra patobulintas „Purotex“ medžiaga, kuri pasižymi antialerginėmis savybėmis.
Užvalkalas yra nuimamas ir plaunamas iki 60°C temperatūros vandenyje.
Antčiužinis supakuotas į ritinį, kad būtų patogu jį transportuoti.
Antčiužinio aukštis 7 cm.

 

Aprašymas

 

Hilding Tenor putų poliuretano antčiužinis yra išskirtinis pasirinkimas siekiant užtikrinti gilų ir ramų miegą. Šis antčiužinis puikiai derina inovacijas ir aukštą kokybę, praturtindamas miegą moderniomis technologijomis ir patogumu.

Antčiužinio viduje yra 4 cm storio temperatūrą reguliuojantis FloFom putų poliuretano sluoksnis. Ši technologija prisitaiko prie jūsų kūno temperatūros, suteikdama optimalų komfortą visą naktį. Tai leidžia jums miegoti nuoširdžiai ir nepakartojamai.

Užvalkalas, pagamintas iš anti-alerginio Tencel audinio, suteikia ne tik minkštumą, bet ir ypatingą dėmesį alergijų prevencijai. Tencel užvalkalas yra patobulintas „Purotex“ medžiaga, turinti unikalias anti-alergines savybes, užtikrinančias, kad jūsų miegas būtų ne tik malonus, bet ir sveikas.

Vienas iš didelių privalumų yra nuimamas užvalkalas, kurį galima plauti iki 60°C temperatūroje. Tai užtikrina lengvą priežiūrą ir higienišką miegą, mažinant alergenų ir dulkių riziką. Praktiškas ritininis antčiužinio pakuotės dizainas padaro jį lengvai transportuojamą, o tai leidžia mėgautis jūsų mėgstamu antčiužiniu ne tik namuose, bet ir kelionėse.

Antčiužinio aukštis 7 cm suteikia papildomą palaikymą jūsų kūnui, užtikrindamas, kad miegant galėtumėte atsipalaiduoti ir atgaivinti savo organizmą. Hilding Tenor putų poliuretano antčiužinis yra išskirtinė investicija į kokybišką miegą ir bendrą gerovę.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Blog interjero
patarimai