Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
VISCO BALANCE ergonominės formos viskoelastinė pagalvė
NUOTRAUKOS
VISCO BALANCE ergonominės formos viskoelastinė pagalvė

VISCO BALANCE ergonominės formos viskoelastinė pagalvė

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 63 x 32 x 7/9 cm.
Ergonominė pagalvės forma suteikia optimalų galvos, sprando ir kaklo prilaikymą miegant.
Pagaminta iš viskoelastinės medžiagos Visco, kuri, veikiama kūno temperatūros, visada prisitaiko prie galvos padėties.
Atitinkamas profilis leidžia reguliuoti atramos aukštį atsižvelgiant į individualius poreikius ir padėtį miegant.
Užvalkalo skalbimo temperatūra - iki 60°C.

 

Aprašymas

 

VISCO BALANCE ergonominės formos viskoelastinė pagalvė praturtina jūsų miegą optimaliu galvos, sprando ir kaklo prilaikymu. Pagaminta iš aukštos kokybės viskoelastinės medžiagos - Visco, ši pagalvė yra sukurtas su mintimi apie jūsų komfortą ir sveikatą miego metu.

Pagalvės ergonominė forma puikiai pritaiko jūsų galvos kontūrus, suteikdama minkštą, bet patvarų prilaikymą, kuris sumažina galvos, kaklo ir sprando įtempimą. Tai ypač svarbu siekiant išvengti galvos skausmų ir užtikrinti sveiką miegą. Viscoelastinė medžiaga Visco, iš kurios pagaminta pagalvė, yra pažangios technologijos rezultatas. Ją veikiant kūno temperatūrai, medžiaga prisitaiko prie jūsų galvos padėties, suteikdama jums maksimalų komfortą ir pritaikymą.

Pagalvės profilis atitinka anatominius kūno kontūrus ir leidžia jums reguliuoti atramos aukštį pagal individualius poreikius ir miego poziciją. Tai suteikia jums galimybę pasirinkti optimalų prilaikymą, nepriklausomai nuo to, ar miegate ant nugaros, ant šono ar ant pilvo.

Be to, VISCO BALANCE pagalvė yra lengvai prižiūrima. Užvalkalo skalbimo temperatūra siekia iki 60°C, todėl galėsite lengvai išlaikyti pagalvės higieniškumą ir švarą. Tai dar vienas privalumas, prisidedantis prie ilgalaikio naudojimo ir pagalvės išlaikymo aukštos kokybės lygį.

Su VISCO BALANCE ergonominės formos viskoelastinės pagalvės pagalba gausite ne tik puikų miegą, bet ir rūpintis savo sveikata miegant. Tai yra investicija į jūsų gerovę ir komfortą, kurią pajusite kiekvieną naktį.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Blog interjero
patarimai