Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
AN1+AN2 vaikiška lova su patalynės dėže vaikų, jaunuolio kambariui AN1+AN2 vaikiška lova su patalynės dėže vaikų, jaunuolio kambariui AN1+AN2 vaikiška lova su patalynės dėže vaikų, jaunuolio kambariui
NUOTRAUKOS
AN1+AN2 vaikiška lova su patalynės dėže vaikų, jaunuolio kambariui
AN1+AN2 vaikiška lova su patalynės dėže vaikų, jaunuolio kambariui
AN1+AN2 vaikiška lova su patalynės dėže vaikų, jaunuolio kambariui

AN1+AN2 vaikiška lova su patalynės dėže vaikų, jaunuolio kambariui

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 98 x 210 x 74 cm (P x G x A).
Kantuotė - PVC.
Baldas gaminamas iš pušies medienos. 
Spalva: balta/pilka, balta/ruda, balta/riešutmedis.
Lova parduodama be čiužinio.
Čiužinio matmenys - 90 x 200 x 8/12 cm (P x G x A).
Platus čiužinių pasirinkimas.
Perkant lovą kartu su čiužiniu, čiužiniui taikoma - 10% nuolaida.

Lova su patalynės dėže. Patalynės dėžė turi guminius, grindų nebraižančius ratukus. 
Papildomai galima įsigyti apsauginę sienelę lovai.
Baldas nesurinktas.
Pagaminta Europoje.

AN baldų kolekcijos pasirinkimas  AN baldų kolekcijos pasirinkimas
 

 

Aprašymas

 

Lova yra ne tik pagrindinis miegamasis baldas, bet ir svarbi interjero detalė, kuri gali nulemti jūsų kambario išvaizdą ir komfortą. Ši konkrečiame apraše aptariama lova su kantuote iš PVC, kurios dizainas ir medžiagos parinkimas suteikia jai unikalumo ir modernumo.

Kantuotė, pagaminta iš PVC, suteikia lovai ne tik stilingo, bet ir lengvo priežiūros išvaizdą. PVC yra atsparus drėgmei ir nesudėtingas valymui, todėl ši lova gali išlikti švari ir tvarkinga ilgą laiką. Tai ypač svarbu, kai kalbama apie miegamuosius baldus, kurie tiesiogiai susiję su kasdieniniu naudojimu.

Baldas, iš kurio pagaminta ši lova, yra pušies mediena. Pušies mediena ne tik suteikia lovos rėmui tvirtumą, bet ir sukuria natūralų ir šiltą atmosferą kambario interjere. Pušies medienos natūralios spalvos atneša jaukumo jausmą į miegamąją erdvę, prisidedant prie harmoningos aplinkos kūrimo.

Pasirinkimo galimybės dėl spalvos yra plačios: balta/pilka, balta/ruda, balta/riešutmedis. Šios spalvinės kombinacijos suteikia galimybę pritaikyti lovą prie įvairių interjero stilių. Balta su kitomis spalvomis sukuria šviesią ir gaivią atmosferą, o rudos ir riešutmedžio atspalviai gali pridėti šilumos ir natūralumo.

Svarbu pabrėžti, kad ši lova parduodama be čiužinio. Tai leidžia vartotojui laisvai pasirinkti tinkamiausią čiužinį pagal asmeninius komforto poreikius ir stilių. Šis aspektas suteikia galimybę sukurti asmenišką ir pritaikytą miegamąją erdvę.

Sumažinta ir moderni dizaino išraiška, kombinuota su natūraliomis medžiagomis, padaro šią lovą puikiu pasirinkimu tiems, kurie ieško ne tik funkcionalaus, bet ir estetiškai patrauklaus miegamojo baldų elemento.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Vaikų kambarys

Blog interjero
patarimai