Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
AN7 komoda svetainės, miegamojo, prieškambario, vaikų, jaunuolio kambariui, biurui AN7 komoda svetainės, miegamojo, prieškambario, vaikų, jaunuolio kambariui, biurui
NUOTRAUKOS
AN7 komoda svetainės, miegamojo, prieškambario, vaikų, jaunuolio kambariui, biurui
AN7 komoda svetainės, miegamojo, prieškambario, vaikų, jaunuolio kambariui, biurui

AN7 komoda svetainės, miegamojo, prieškambario, vaikų, jaunuolio kambariui, biurui

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 94 x 40 x 91 cm (P x G x A).
Kantuotė - PVC.
Baldas gaminamas iš pušies medienos. 
Spalva: balta/pilka, balta/ruda, balta/riešutmedis.
Platus baldų kolekcijos pasirinkimas, todėl pasirinktus baldus lengva derinti tarpusavyje.
Baldas nesurinktas.
Pagaminta Europoje.

AN baldų kolekcijos pasirinkimas  AN baldų kolekcijos pasirinkimas

 

Aprašymas

 

Komoda - tai funkcionalus ir stilingas baldas, kuris ne tik suteiks jūsų interjerui tvarką, bet ir papuoš jūsų namus savo unikaliu dizainu. Ši komoda turi savitą charakterį ir puikiai derinasi tiek su šiuolaikiškais, tiek su klasikiniais namų dizaino stiliais.

Kantai, pagaminti iš PVC, suteikia komodai tvirtumą ir ilgaamžiškumą. Ši medžiaga yra puikus pasirinkimas dėl jos atsparumo įvairiems poveikiams, įskaitant drėgmę ir temperatūros svyravimus. Tai reiškia, kad jūsų komoda išliks ne tik stilinga, bet ir tvarkinga per ilgą laiką.

Baldas yra pagamintas iš kokybiškos pušies medienos, kuri suteikia ne tik tvirtumą, bet ir natūralumo jausmą jūsų namuose. Pušies mediena yra žinoma savo ilgaamžiškumu ir patvarumu, todėl galite būti tikri, kad ši komoda tarnaus jums ilgą laiką, išsaugodama savo pradinę išvaizdą.

Galite pasirinkti iš trijų spalvų variantų: balta/pilka, balta/ruda arba balta/riešutmedis. Šios spalvos suteikia jums galimybę pritaikyti komodą pagal savo namų dizainą ir asmeninius skonį. Balta su pilka, ruda ar riešutmedžio atspalviu leidžia jums sukurti įvairius derinius, pritaikytas jūsų interjero stiliui.

Ši komoda ne tik puikiai atlieka savo pagrindinę funkciją, t.y., saugo daiktus ir tvarko erdvę, bet ir tampa išskirtiniu dekoratyviniu elementu jūsų kambariui. Jos išskirtinis dizainas ir spalvų pasirinkimas padės jums sukurti tvarkingą, harmoningą ir patrauklų namų interjerą.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Vaikų kambarys

Blog interjero
patarimai