Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
AN11 TV staliukas, spintelė, svetainės, miegamojo, vaikų kambariui, biurui AN11 TV staliukas, spintelė, svetainės, miegamojo, vaikų kambariui, biurui
NUOTRAUKOS
AN11 TV staliukas, spintelė, svetainės, miegamojo, vaikų kambariui, biurui
AN11 TV staliukas, spintelė, svetainės, miegamojo, vaikų kambariui, biurui

AN11 TV staliukas, spintelė, svetainės, miegamojo, vaikų kambariui, biurui

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 140 x 40 x 51 cm (P x G x A).
Kantuotė - PVC.
Baldas gaminamas iš pušies medienos. 
Spalva: balta/pilka, balta/ruda, balta/riešutmedis.
Platus baldų kolekcijos pasirinkimas, todėl pasirinktus baldus lengva derinti tarpusavyje.
Baldas nesurinktas.
Pagaminta Europoje.

AN baldų kolekcijos pasirinkimas  AN baldų kolekcijos pasirinkimas

 

Aprašymas

 

TV staliukas su kantuote - tai praktiškas ir stilingas būdas sutvarkyti jūsų svetainę ar kambarį, suteikiant elegantiškumo ir funkcionalumo. Šis staliukas atspindi modernius interjero sprendimus, tuo pačiu metu pasižymėdamas tvirtumu ir natūralumu.

Kantuotė, pagaminta iš PVC, yra ne tik dekoratyvinė detalė, bet ir funkcionalus sprendimas, apsaugantis staliuką nuo įvairių mechaninių pažeidimų. Tai suteikia ne tik apsaugą nuo įbrėžimų ar smūgių, bet ir suteikia staliukui subtilų ir modernų išvaizdą.

Baldas, gaminamas iš pušies medienos, yra pasirinkimas tiems, kurie vertina natūralumo ir tvirtumo kombinaciją. Pušies mediena suteikia ne tik estetiškumo jausmą, bet ir užtikrina ilgaamžiškumą bei tvirtumą. Ši medžiaga leidžia sukurti tvirtą konstrukciją, kuri išlaikys savo formą ilgą laiką, net po intensyvaus naudojimo.

Spalvos pasirinkimas suteikia jums galimybę derinti TV staliuką su jūsų namų interjeru. Balta/pilka, balta/ruda arba balta/riešutmedis - šios spalvos suteikia jums galimybę rinktis pagal savo skonį ir jūsų kambario atmosferą. Šis daugialypis pasirinkimas leidžia pritaikyti TV staliuką pagal savo asmeninius pageidavimus ir interjero dizaino stilių.

Šis TV staliukas su kantuote ne tik patrauklus vizualiai, bet ir praktiškas - tai puikus sprendimas jūsų namų erdvės organizavimui. Jo kombinacija iš pušies medienos, PVC kantuotės ir įvairių spalvų parinkimo suteikia jums galimybę pasirinkti patogų ir stilingą baldą, kuris puikiai tiks jūsų gyvenamajai patalpai.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai