Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
AN9 rašomasis, darbo stalas vaikų, jaunuolio kambariui, biurui AN9 rašomasis, darbo stalas vaikų, jaunuolio kambariui, biurui
NUOTRAUKOS
AN9 rašomasis, darbo stalas vaikų, jaunuolio kambariui, biurui
AN9 rašomasis, darbo stalas vaikų, jaunuolio kambariui, biurui

AN9 rašomasis, darbo stalas vaikų, jaunuolio kambariui, biurui

Kaina:
Kaina:
Kaina: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

Pristatymas Lietuvoje NEMOKAMAS -100% € 0,00 € 100,00 Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 110 x 60 x 77 cm (P x G x A).
Kantuotė - PVC.
Baldas gaminamas iš pušies medienos. 
Spalva: balta/pilka, balta/ruda, balta/riešutmedis.
Platus baldų kolekcijos pasirinkimas, todėl pasirinktus baldus lengva derinti tarpusavyje.
Baldas nesurinktas.
Pagaminta Europoje.

AN baldų kolekcijos pasirinkimas  AN baldų kolekcijos pasirinkimas

 

Aprašymas

 

Rašomasis stalas yra ne tik praktiškas, bet ir stilingas baldas, kuris gali praturtinti jūsų darbo ar mokymosi erdvę. Šio stalo kantuotė, pagaminta iš PVC, suteikia jam ne tik modernų išvaizdą, bet ir ilgaamžiškumą bei atsparumą kasdienio naudojimo poveikiui.

Baldas yra gaminamas iš aukštos kokybės pušies medienos, suteikiančios ne tik tvirtumą, bet ir natūralų šilumą jūsų patalpoms. Pušies mediena yra žinoma savo ilgaamžiškumu ir atsparumu deformacijoms, todėl rašomasis stalas išsiskiria ne tik stilingu dizainu, bet ir ilgalaikiu naudojimo komfortu.

Stalo spalvos pasirinkimas yra platus ir atitinka įvairias interjero spalvų paletę. Balta/pilka, balta/ruda arba balta/riešutmedis - kiekviena iš šių spalvų kombinacijų suteikia galimybę pritaikyti stalą pagal jūsų asmeninius skonius ir patalpos dizainą. Tai leidžia jums sukurti harmoningą ir estetiškai pritraukiantį darbo ar mokymosi aplinką.

Kantuotė iš PVC ne tik apsaugo stalą nuo pažeidimų, bet ir suteikia papildomą stiliaus akcentą. Ši medžiaga yra lengva priežiūra ir ilgaamžė, kas yra svarbu, ypač kai kalbama apie baldus, kurie yra nuolat naudojami.

Rašomojo stalo dizainas ir medžiagos pasirinkimas atspindi dėmesį detalėms ir siekį sukurti ne tik funkcionalų, bet ir estetiškai patrauklų baldą. Stalas tampa ne tik darbo vietos ar mokymosi aplinkos dalimi, bet ir interjero elementu, kuris gali pridėti elegancijos ir tvarkos jūsų kasdieniam gyvenimui. Tai puikus pasirinkimas tiems, kurie vertina aukštą kokybę, patogumą ir išskirtinį dizainą savo namuose ar biure.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Vaikų kambarys

Blog interjero
patarimai