Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
AN14 vitrina, indauja, lentyna svetainės, miegamojo, prieškambario, vaikų kambariui, terasai, biurui AN14 vitrina, indauja, lentyna svetainės, miegamojo, prieškambario, vaikų kambariui, terasai, biurui
NUOTRAUKOS
AN14 vitrina, indauja, lentyna svetainės, miegamojo, prieškambario, vaikų kambariui, terasai, biurui
AN14 vitrina, indauja, lentyna svetainės, miegamojo, prieškambario, vaikų kambariui, terasai, biurui

AN14 vitrina, indauja, lentyna svetainės, miegamojo, prieškambario, vaikų kambariui, terasai, biurui

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 49 x 40 x 181 cm (P x G x A).
Kantuotė - PVC.
Baldas gaminamas iš pušies medienos. 
Spalva: balta/pilka, balta/ruda, balta/riešutmedis.
Platus baldų kolekcijos pasirinkimas, todėl pasirinktus baldus lengva derinti tarpusavyje.
Baldas nesurinktas.
Pagaminta Europoje.

AN baldų kolekcijos pasirinkimas  AN baldų kolekcijos pasirinkimas

 

Aprašymas

 

Lentyna yra universalus baldas, kuris ne tik papildo bet kurią patalpą, bet ir efektyviai organizuoja erdvę, suteikdamas galimybę tvarkingai sutvarkyti ir eksponuoti jūsų daiktus. Kai kurie išskirtiniai bruožai, kuriais pasižymi ši lentyna, yra kantuotė iš PVC ir pušies medienos gamyba.

Kantuotės iš PVC yra ne tik estetiška, bet ir praktiška detalė, kuri suteikia lentynai ypatingą išvaizdą ir ilgaamžiškumą. PVC medžiaga yra atspari drėgmei, lengva valyti ir išlaiko savo spalvą bei formą per ilgą laiką. Tai reiškia, kad lentyna ne tik atrodo tvarkinga, bet ir yra lengvai prižiūrima, būdama puikia ilgalaikė investicija.

Baldas gaminamas iš pušies medienos, kuris yra pažįstamas dėl savo natūralumo ir tvirtumo. Pušies mediena yra ne tik tvirta, bet ir lengva, suteikianti lentynai subtilų, natūralų grožį. Medžiagos šiluma ir tekstūra suteikia jaukumo pojūtį ir prisideda prie bendro namų interjero šilumos.

Lentynos spalvų pasirinkimas yra platus, leidžiantis jums tinkamai derinti šį baldą prie jūsų namų dizaino. Baltos ir pilkos kombinacijos suteikia modernų ir švarų išvaizdą, tuo tarpu balta su ruda arba balta su riešutmedžiu pasižymi šiluma ir natūralumu. Šis spalvų spektras leidžia jums pasirinkti lentyną, kuri harmoningai įsilieps į jūsų interjerą.

Lentynos yra ne tik praktiškas, bet ir dekoratyvinis elementas, kuris gali būti pripažintas dėl savo kokybės ir dizaino. Tai universalus baldas, kuris pasitarnauja kaip funkcionali saugykla ir tuo pačiu papildo jūsų namų erdvę stiliaus ir tvarkos.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai