Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
AN5 lentyna svetainės, miegamojo, prieškambario, vaikų, jaunuolio kambariui, biurui AN5 lentyna svetainės, miegamojo, prieškambario, vaikų, jaunuolio kambariui, biurui
NUOTRAUKOS
AN5 lentyna svetainės, miegamojo, prieškambario, vaikų, jaunuolio kambariui, biurui
AN5 lentyna svetainės, miegamojo, prieškambario, vaikų, jaunuolio kambariui, biurui

AN5 lentyna svetainės, miegamojo, prieškambario, vaikų, jaunuolio kambariui, biurui

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 49 x 40 x 181 cm (P x G x A).
Kantuotė - PVC.
Baldas gaminamas iš pušies medienos. 
Spalva: balta/pilka, balta/ruda, balta/riešutmedis.
Platus baldų kolekcijos pasirinkimas, todėl pasirinktus baldus lengva derinti tarpusavyje.
Baldas nesurinktas.
Pagaminta Europoje.

AN baldų kolekcijos pasirinkimas  AN baldų kolekcijos pasirinkimas

 

Aprašymas

 

Lentyna, pritaikyta tiek funkcionalumui, tiek estetikai, yra nepakeičiama erdvės organizavimo dalis jūsų namuose. Suteikdama galimybę laikyti ir rodyti ne tik kasdienius daiktus, bet ir dekoratyvinius elementus, lentyna gali būti tiek praktiška, tiek puiki interjero dalis. Apie tai liudija ir lenta su kantuote, pagaminta iš PVC medžiagos.

Kantuotės PVC konstrukcija suteikia lentynai ne tik tvirtumą, bet ir atsparumą įvairioms temperatūroms ir drėgmei. Tai reiškia, kad ši lentyna yra tinkama naudoti ne tik svetainėje ar miegamajame, bet ir virtuvėje, kur gali būti didesnė drėgmės poveikio rizika. PVC savybės taip pat užtikrina, kad lentyna išlaikys savo išvaizdą ir kokybę ilgą laiką, nepaliečiant jūsų aplinkos.

Baldas pagamintas iš pušies medienos, kuris žinomas savo tvirtumu ir natūraliu grožiu. Pušies mediena suteikia lentynai šilumos ir jaukumo jausmą, todėl ji tinka ne tik moderniems, bet ir klasikiniams interjerams. Ši medžiaga taip pat yra aplinkai draugiška, nes pušies mediena yra atsinaujinanti ir perdirbama.

Spalvos pasirinkimas - balta/pilka, balta/ruda, balta/riešutmedis - suteikia jums galimybę pritaikyti lentyną prie jūsų namų dizaino spalvų ir stiliaus. Baltos ir pilkos spalvos sukuria švarų ir modernų įspūdį, tuo tarpu balta su ruda arba riešutmedžio atspalviai gali suteikti šilumos ir natūralumo jūsų interjerui.

Taigi, lenta su kantuote, pagaminta iš PVC ir pušies medienos, yra ne tik praktiškas, bet ir stilingas būdas organizuoti jūsų namus. Jos universalumas ir aukšta kokybė padarys ją nepakeičiama dalimi jūsų gyvenamosios erdvės.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Vaikų kambarys

Blog interjero
patarimai