Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
AN12 spintelė svetainei, valgomajam, biurui, vaikų, jaunuolio kambariui AN12 spintelė svetainei, valgomajam, biurui, vaikų, jaunuolio kambariui
NUOTRAUKOS
AN12 spintelė svetainei, valgomajam, biurui, vaikų, jaunuolio kambariui
AN12 spintelė svetainei, valgomajam, biurui, vaikų, jaunuolio kambariui

AN12 spintelė svetainei, valgomajam, biurui, vaikų, jaunuolio kambariui

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 90 x 40 x 91 cm (P x G x A).
Kantuotė - PVC.
Baldas gaminamas iš pušies medienos. 
Spalva: balta/pilka, balta/ruda, balta/riešutmedis.
Platus baldų kolekcijos pasirinkimas, todėl pasirinktus baldus lengva derinti tarpusavyje.
Baldas nesurinktas.
Pagaminta Europoje.

AN baldų kolekcijos pasirinkimas  AN baldų kolekcijos pasirinkimas

 

Aprašymas

 

Spintelė, pagaminta iš aukštos kokybės pušies medienos, yra stilingas ir funkcionalus baldas, kuris puikiai tinka įvairioms erdvėms jūsų namuose. Jos išskirtinės savybės leidžia harmoningai įsilieti į jūsų interjerą, o įvairios spalvų kombinacijos suteikia jums galimybę pasirinkti tinkamą atspalvį pagal savo asmeninius skonius ir stilių.

Šios spintelės kantuotė yra pagaminta iš PVC, kuris yra ne tik patvarus, bet ir lengvai prieinamas baldų gamybai. PVC suteikia spintelės paviršiui ilgaamžiškumą ir atsparumą įvairioms kasdienio naudojimo įtakoms, kaip antai dėvėjimas ar įbrėžimai. Be to, šis medžiagos pasirinkimas leidžia išsaugoti švarų ir modernų išvaizdą per ilgą laiką.

Baldas pagamintas iš pušies medienos, kuris yra žinomas savo tvirtumu ir natūralia išvaizda. Pušies mediena suteikia spintelei šilumą ir unikalumą, tuo pačiu palaikydama jo konstrukcinę tvirtumą. Tai puikus pasirinkimas tiems, kurie vertina ne tik estetiką, bet ir ilgaamžiškumą savo baldų.

Spintelės yra prieinamos trimis skirtingomis spalvų kombinacijomis: balta/pilka, balta/ruda ir balta/riešutmedis. Ši spalvų paletė leidžia jums lengvai pritaikyti spintelę prie kitų namų baldų ir interjero elementų. Baltos ir pilkos arba rudos ir riešutmedžio spalvų deriniai suteikia jums galimybę kurti subalansuotą ir stilingą erdvę.

Spintelė yra ne tik funkcionalus saugojimo sprendimas, bet ir dekoratyvinis elementas, papuošiantis jūsų namų interjerą. Jos modernus dizainas, pušies medienos natūralumas ir įvairios spalvų kombinacijos suteikia jums galimybę sukurti patrauklią ir tvarkingą aplinką, kurioje lengva organizuoti savo daiktus ir išlaikyti tvarką.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Vaikų kambarys

Blog interjero
patarimai