Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
AN1 vaikiška lova vaikų, jaunuolio kambariui AN1 vaikiška lova vaikų, jaunuolio kambariui
NUOTRAUKOS
AN1 vaikiška lova vaikų, jaunuolio kambariui
AN1 vaikiška lova vaikų, jaunuolio kambariui

AN1 vaikiška lova vaikų, jaunuolio kambariui

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 98 x 210 x 74 cm (P x G x A).
Papildomai prie AN1 lovos galima įsigyti patalynės dėžę arba vietoj patalynės dėžės papildomą ištraukiamą lovą. Pasirinkimą galite atlikti skiltyje "papildomi prekės parametrai".
Patalynės dėžė yra su guminiais, grindų nebraižančiais ratukais. 
Papildoma ištraukiama lova yra su guminiais, grindų nebraižančiais ratukais, kurie turi stabdžius.
Ištraukiama lova yra su patalynės dėže.
Kantuotė - PVC.
Baldas gaminamas iš pušies medienos. 
Spalva: balta/pilka, balta/ruda, balta/riešutmedis.
Lova parduodama be čiužinio.
Maksimalus čiužinio aukštis - 12 cm.
Užsakant lovą kartu su papildoma ištraukiama lova, ištraukiamoje lovoje galimas tik putų poliuretano čiužinys (h 8 cm).
Platus čiužinių pasirinkimas.
Perkant lovą kartu su čiužiniu, čiužiniui taikoma - 10% nuolaida.

Papildomai galima įsigyti apsauginę sienelę lovai.
Baldas nesurinktas.
Pagaminta Europoje.

AN baldų kolekcijos pasirinkimas  AN baldų kolekcijos pasirinkimas

 

Aprašymas

 

Ištraukiama lova su patalynės dėže yra praktiškas ir efektyvus būdas optimizuoti erdvę jūsų miegamajame. Šis baldas sujungia funkcionalumą ir stilingą dizainą, suteikdamas jums ne tik komfortą miegant, bet ir papildomą saugią erdvę patalynės laikymui.

Kantuotė, pagaminta iš PVC, suteikia lovai tvirtumo ir ilgaamžiškumo. Tai ne tik estetiškai patrauklus elementas, bet ir atsparus kasdieniam naudojimui. PVC kantuotė užtikrina tvirtą struktūrą, kuri išlaikys savo formą ilgą laiką, be to, šis medžiagos pasirinkimas leidžia lengvai valyti lovos paviršių.

Baldas, pagamintas iš pušies medienos, suteikia lovai natūralumo ir šilumos pojūtį. Pušies mediena yra žinoma savo stiprumu ir ilgaamžiškumu, todėl galite būti tikri dėl lovos ilgalaikio naudojimo. Medinė struktūra taip pat suteikia jūsų miegamajam natūralų ir jaukų dizaino elementų.

Lova gali būti pasirinkta iš trijų spalvų kombinacijų: balta/pilka, balta/ruda arba balta/riešutmedis. Ši įvairovė leidžia jums pasirinkti spalvų derinį, kuris geriausiai atitiks jūsų interjero stilių ir asmeninį skonį.

Verta paminėti, kad lova parduodama be čiužinio. Tai leidžia jums pasirinkti patinkančią čiužinį, atitinkantį jūsų asmeninius poreikius ir suteikiantį optimalų komfortą miegant.

Ištraukiama lova su patalynės dėže yra ne tik patogus ir funkcionalus baldas, bet ir elegantiškas elementas jūsų miegamajame. Jo kokybiški komponentai, spalvų pasirinkimas ir praktiškumas sudaro harmoningą derinį, kuris neabejotinai praturtins jūsų miegamąją erdvę.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Vaikų kambarys

Blog interjero
patarimai